- Prikupljanje potpisa je trivijalna stvar koja nije vrijedna spomena, jedino je sad SDP prikupljao za svog kandidata, ako je tebi prikupljane potpisa velika stvar ona baš i nisi na visokom stupnju političkog promišljanja.
- Brojnost je velika stvar ali ne vidim svrhu isticanja u ovoj raspravi.
- Očito zaboravljaš sa su sve interesne skupine u SDP-u (forumi i savjeti ) od svog osnutka bile najjača politička krila u VG I Forum mladih, Forum žena, Forum seniora, kao i gospodarski savjet koje svojedobno bio jedno od najjačih tijela glede gospodarstva u gradu.
Nadam se da se ne varam u svojoj konstataciji glede koaliranja s HNS-om i DC-om ?
Prikupljanje potpisa je samo dobar primjer organiziranosti kako u kratko vrijeme odraditi zadano, ništa više, ali je i dokaz bolje organiziranosti od ostalih organizacija u ZŽ - netko je i to morao odraditi.
Što se tiče političkog promišljanja, vidim da ste ti/vi i Muha na istoj razini pa se ne ću uvrijedit na ovu opasku!
Ništa ja ne zaboravljam nego ističem aktivnost i brojnost foruma koja je na visokoj razini, pa netko je i tu morao dati zeleno svjetlo i ohrabriti te mlade ljude, najbolje da nitko ne radi sa mladima, da im se ne daje potpora da oko sebe okupljamo samo olinjale starce koji ne znaju do podne di im je glava, a od podne di guzica. Koji misle da samo zato jer se zovu kako se zovu moraju dovijeka radit to što rade.
Brojnost članstva je velika stvar i da SDP nema visok rejting (što automatski znači da se za stranku čuje i da funcionira) ne bi ni ljudi dolazili sa pristupnicama, a znači da se radilo i na ograncima jer imamo puno članova i van grada. I ne moj mi pričat da to nije bitno. Ja sam onih koji su uvijek za kvalitetu, ali se kvantiteta ne može zanemariti jer se iz nje uvijek iznjedri određeni postotak najagilnijih i najsposobnijih.
Kaj se tiče g. Dautovića dok ne vidim zapisnik ne nastavljam raspravu! (pravnici bi rekli da je na tužitelj da dokazuje pa eto), ti i Muha stalno nekaj futrate i režite a niti jedan dokaz niste podnijeli. Pa dajte već jednom.

Ono o izborima 2005. i 2006. i broju vijećnika SDP-a naspram ostalih članova koalicije, donekle ću se složit da smo mogli i bolje proć, ali šta je trebalo, prepustit grad onim ćumezima iz HDZ-a, pa najlakše je bit u oporbi i mljet bez odgovornosti kontra vladajućih (nešto slično ko ti/vi i Muha), a kad se radi i kad je glava stalno na panju a onaj papak iz GT i ovaj u gradonačelničkom uredu iz Reportera jedva čekaju da nešto pogriješiš... A kad se naslijeđivalo 17 miliona kuna duga u proračunu - kad se mlataralo po Trgu F. Tuđmana i forsirale se stazice po parku kako bi bile gotove do izbora, da bi se iste podizale mjesec dana kasnije jer su neispravno napravljen, a da ne govorim o kinu koje je dva puta pravljeno jer stolci nisu bili postavljeni kako treba i sl. - onda ništa jel. Pa evo ti, pogledaj ga hoda po Fašniku, i seoskim krstitkama, u gradu se ništa ne događa, od lokalnih izbora ja nisam vidio da se u gradu išta maklo, a sad uzmi da je takav bundaš došao na vlast 2005, a, pa di bi nam bio kraj?

Evo nakon ovih par dan rasprave s tobom/vama i Muhom lagano se pitam da li ste vas dva/dvoje ikad nešto osvojili u životu, da li ste bili timski igrači, da li ste se bavili sportskim aktivnostima, bili član ekipe, snosili odgovornost za svoje postupke, stavili ponekad m... na panj kako narod kaže, pa kud puklo da puklo, napili se s ekipom, kopali nos, zvonili susjedima na porotafon i tak.

Toliko ste savršeni da već stvarno već poćinjem sumnjat u vas. Da vi niste vanzemaljci?!?

(ko oni roboti iz filma Luisa de Finesa, kaj se preobuku u ljude - kak sam se ovoga dobro sjetil

)