Branko – ispunila vam se želja, ali samo u jednom dijelu. Pitali ste gdje su da nam objasne.
Evo, vidite da su tu – to je prvi dio „želje“, a da nam objasne – e za to ćete i vi i mi ostali, ostati uskraćeni, osim ako ne kliknemo na link grada pa tamo saznamo ZNA SE objašnjenja, ili ako ne uzmete media RVG besplatano uradak grupa u onim crvenim sandučićima pa pročitate kaj se već dogodilo. Naravno, možete uzeti u vrijeme dok se ne razgrabi, jer naši sugrađani hrle u sandučiće nakon što razgrnu smeće i pljuvačke unutar sandučića pa se dokopaju časopisa.
Nego forumaši, zakaj vi napadate ideš Đurđu? Pa novopridošla Mi glista iznosi svoje/njihovo mišljenje o nama forumašima. Kaj tu ima čudno? Niste valjda očekivali da napiše neki objašnjivi komentar na:
-...koliko je svijet ispunjen gorčinom i pustom željom za uništenjem drugih…
Koji svijet? Virtualni, planet, država, HDZ? Tko?
-...čitajuči Vaše komentare zapitam se koja je svrha života..
Ja se to pitam bez čitanja vaših komentara, jer kad sam svjedokom svakodnvenih prijevara, obmana i krađa, ubojstava i zlostavljanja, zaista sam u čudu kamo mi to svi idemo, neki svojom „krivnjom“, a neki slučajno jer sam/smo u tom vlaku koje narod ljulja pa narod i misli da IDEMO DALJE. Tko mi je kriv kaj se ne vozim u avionu?
-...kakav primjer svojoj djeci dajete ovakvim ponašanjem…
ohiohohohoho – gle draga –
sve mi možeš dirati, čak i djedovinu i očevinu, ali moje dijete ni pod razno – si razmela? Sad si spomenula dijete i nikad više.-...Ponašate se kao nedresirane životinje…
Ja sam turopoljski TUR – da sam imalo bezobrazna rekla bih: nabijem te na TUR-ove rogove.
Bolje TUR nego ščuk.

(samo treba zanti kaj je ščuk)
-...Ponašate se kao štetočine…
To razumijem, štetočim MI glistama, to je sasvim razumljivo, pišem i komentiram ono što ne čine dobro (kak sam ovdje blaga), pišem i prozivam jer gledam kak me varaju, lažu i kradu, proglašavaju umobolnom, mansturbatorom, vrijeđaju. Za njih sam zaista štetočina.
-...pomišljam da Vam u djetinjstvu nisu pružali dovoljno pažnje…
Ovo je više nego točno promišljanje, svi smo mi mala deca kojoj fali nježnosti i pažnje, pa eto tražimo to na forumu.
Nego, gdje li su se pogubili ti dijelovi foruma da mi već jednom daju tu nježnost i pažnju, izvolite se očitovati ako vas ima, jeste li vi možda ta?
-...progovara li u Vama to možda ljubomora…
Iz mene apsolutno. Nisam znala da se tak zove, vidiš, vidiš, nisam ni znala da sam ljubomorna zato kaj nisam gradonačelnik i suradnik. Je, ja sam ljubomorna tak da me boli. Zato idem redovito na masažu stopala da si olakšam bol da bi uopće mogla hodati i pratiti sva događanja i u stopu pratiti suradnike da ih vidim na djelu. Još da nađem novce pa da si kupim tenisice jer u štiklama mi je teško pratiti naročito favoRIT-a, nakazu i S zavoj. A i s vatrogascima bi se mogla povezati, da naučim nekaj i o tom zanatu.
-...kao obrazovana građanka dajem si za pravo pomisliti…
Oni neobrazovani (što god to podrazumijevalo) nemaju si za pravo dati misliti, za njih mislite vi MI gliste.
ZNA SE tko je obrazovan i tko razumije problematiku pa ima pravo misliti.
- ...kako bi priča drugačije izgledala da su stvari okrenute u Vašu korist…
Ovime upravo
dokazujete kako MI gliste ne rade u korist i na dobrobit svih nego samo ZNA SE kojih.
- ...no kako se to neće dogoditi, pretpostavljam da ćete nas i dalje maltretirati sa svojim zajedljivim i jednostavno rečeno bezobraznim komentarima.
Da, na žalost, neće se dogoditi sutra pa ćemo mi i dalje
bezobrazno komentirati, a oni će i dalje lagati, krasti i obmanjivati građane koji su ih izabrali. Ali sve se može, ali ne i dok se hoće. Jednom dođe kraj.
- Vi sjedite za računalom (možda čak i iz netre) i radite - ništa.
Vrlo smjela konstatacija. Ovo bi vas moglo koštati i više nego što mislite.
Zapamtite si tu rečenicu.
Neki ljudi na žalost, ali ne vašu nego njihovu, i nemaju posao zahvaljujući ZNA SE kome. Nisu si sami uskratili rad i zaradu tj plaću, nego su im MI gliste to vrlo perfidno omogućili.
Nadam se da će i na idućim izborima onih 320 000 nezaposlenih glasati za njih zajedno s vama. I onda će početi raditi i neće gubiti vrijeme na vlastito promišljanje i komentare čitajući forum, i živjet će sretno do kraja života.

- Budite dostojni biti građanima Velike Gorice…
Da vas malo podučim, iako ste vi
obrazovna građanka, ali čovjek uči dok je živ. Budala na vlastitim pogreškama, a pametan na tuđim.

Mi forumaši živimo u Turopolju, a
VG nije Turopolje, nego je u Turopolja. (kunta - pozdrav

)
- Jedino vaše "djelovanje" vidljivo je ovdje na forumu, i to mislim baš na par pojedinaca kojima je to postalo sastavni dio života.
A na koga točno? Svejedno iako ne znam, budem vam odgovorila.
Varate se, mnogi od nas pojedinaca djelujemo i u centru grada i po cijelom Turopolju, samo vi ne prepoznajete rad i dobrobit za cijelu zajednicu, vi prepoznajete samo poslušnost i nijemo kimanje glavom.
- ...ponovno ispada da sam bila u pravu.
Zar je moguće da vam to nitko do sad nije potvrdio, pa ste ovdje na forum došli da vi nama to kažete. Evo, i ja vam budem potvrdila vašu tvrdnju: Naravno da ste u pravu, u pravu ste, o da, da… totalno ste u pravu. Da bi reč rekla. Nemrem ne potvrditi da obrazovana građanka koja se podosta razumije u psihologiju nije u pravu.
Što se kandidature tiče – ne budem se kandidirala, tako da od mene možete mirno spavati, ali imam svojeg čovjeka za kojeg jesam i opet ću glasati. Ali sve sam bliže razmišljanju (skupljam procjene) da se počnem baviti politikom intenzivnije, a ne samo kao promatrač – komentator.
Imam ja potencijala jel da, kaj mislite?
No, kandidatura ne donosi milijune, milijuni su bili pa nestali, možda bi vi znali gdje su?
Ovaj forum je kao tulum kod ježa – pun je bodlji, koje pikaju i peku ZNA SE koga. Ma baš mi je drago. Uživajte. Forumaši – prosim sve i one koji su zastali s pisanjem, i one koji još nisu pisali, i one koji pišu redovito, glave v kup, prste na tastaturu i neka tulum traje što duže.