...opet se ponavljam ali neka... jučer sam opet s klincima išao u , nazovi tako, "dječji" odjel knjižnice... i svaki put se začudim ali se onda sjetim tko je zayebal.... ne, ovo sam prešel na šire područje, bolje da stanem

.. tak i tak, ZNA SE tko je za to kriv... naime, da bi mama od cca 50-60 kg žive vage (curke, ne se ljutiti

, ne vrijeđam već pokušavam prikazati činjenično stanje

) sa malim djetetom u kolicima i eventualno sa još jednim klincem koji čita (sad bi tomo pitao a kog vraga klinac ima ići u knjižnicu

) mogla doći uopće do same knjižnice, potrebno je da kolica digne i prenese preko ulaznih štengi, do lifta (i u liftu ) se malo odmori, dojde do silaznih štengi, upre još malo i... evo je... a natrag istim putem... i eto ti tjelovježbe (rade svi mišići, od mišića na rukama i nogama do trbušnjaka i inih)...
...znači, molim gradske nazovi oce ili koga god, da se očituju da li se može nekaj poduzet po tom pitanju... znam, sad budu rekli da postoji rampa pa nema potrebe

za dodatnoim intervencijama (btw, da li je netko ikada vidio da ona uopće radi ili ja samo na broju

)... ili da nije u planu za ovu godinu... naime, ak' se dobro sjećam , na starim štengama prije nazovi preuređenja POU u Juraj Kokotu je sa lijeve strane štengi bil spust po kojem si mogao sa kolicima ići unutra, s biciklom ili rolama ili skejtom se penjat/spuštat, klizati (jer je bio tako izglancan)... ali je bio tamo... znači, za sitne pare bi se riješio taj nazovi problemčić i na ulazu i na "gornjim" štengama...
p.s. nije zbog mene, moja živa vaga prelazi tri cifre

tak da za mene nije problem ...