Autor Tema: VG Pošta  (Posjeta: 21433 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

port

• Gost
VG Pošta
« : Veljača 03, 2010, 07:49:15 poslijepodne »
A kaj je s ovom poštom koja je bila kod policije?
Bude se to ruglo saniralo i počelo funkcionirati ili bu i dalje godinama smjelo tak nekaj stajati u središtu grada ?
Imamo status grada s najdislociranijom poštom.
  :-\

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
Odg: VG Pošta
« Odgovori #1 : Veljača 05, 2010, 09:35:28 prijepodne »
To je stvar pošte i koliko sam čuo obećali su da će biti gotova do lipnja, u što čisto sumnjam. Kažu da su našli izvođača radova ali još nije sve dogovoreno.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #2 : Veljača 05, 2010, 10:08:47 prijepodne »
... obećali su da će biti gotova do lipnja, u što čisto sumnjam.

Kak možeš sumnjati u ovo. Ja sam siguran da će otvoriti i prije lipnja. To što si ti pomislio lipnja 2010 je samo kriva interpretacija.
Ja imam čvrsta uvjeravanja da će se otvoriti prije lipnja 2022 godine!  :P

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #3 : Veljača 05, 2010, 01:55:06 poslijepodne »
Ali ipak se primjećuje tu i tam da se izvode nekakavi radovi.  ^-^

port

• Gost
« Odgovori #4 : Veljača 05, 2010, 03:33:55 poslijepodne »
Prije 2 godine (negdje u ljeto) su mi u pošti rekli da će se ista renovirati do studenog.
Istina - nisu precizirali godinu. Evo već treći studeni prolazi no i dalje ništa.

Plemena, je imaš pravo ... tu i tamo se vide neki radovi - promijene one najlone na prozorima kad se
poderu od vjetra !

^-^

Offline juraja

• Inicijativni odbor i osoblje
  • Učim se pisati
« Odgovori #5 : Veljača 05, 2010, 04:51:19 poslijepodne »
Nova pošta tek za godinu dana 11.09.2009

Poštanski ured u Velikoj Gorici još duže vrijeme neće bit obnovljen. Hrvatske pošte raskinule su ugovor sa tvrtkom Jelačić koja je poštanski ured trebala obnoviti još u prosincu 2008. godine.

Do raspisivanje novoga natječaja proći će još mjeseci jer Hrvatske pošte rade na novome pravilniku o uređenju poštanskih ureda. Prema tome pravilniku morati će se prilagoditi i projektna dokumentacija pošte u Velikoj Gorici, a tek tada će se moći raspisati novi natječaj za obnovu pošte. Radovi na obnovi neće početi još barem pola godine, a trajali bi oko 4 mjeseca.

Zbog neispunjenih obveza i naknade štete HP je pokrenuo tužbu protiv tvrtke Jelačić d.o.o. kojima su do sada isplatili 1,6 od ugovorenih 3,6 milijuna kuna, a nije izvršena ni trećina radova.

U najboljem slučaju Goričani će u novu poštu kročiti tek za godinu dana, a do tada smo osuđeni na privremenu u zgradi bivšeg Velkoma.

http://www.vgdanas.hr/default.aspx?Content=474

port

• Gost
« Odgovori #6 : Veljača 05, 2010, 07:20:00 poslijepodne »
Aha !
Koliko im treba da naprave projektnu i tehničku dokumentaciju? 5 godina?
Ljudi riješe NASSA-in projekt za par mjeseci a ovi nemreju 3 godine poštu skrpat.
 O0
Ako dokumentaciju i planove nisu imali, a ona je uvjet da radovi krenu, kako su onda uopće mogli
angažirati Jelačić d.o.o., odnosno kako je ta tvrtka uopće mogla sklopiti ugovor bez toga?
Onak ... čuj Jura buš mi tu malo pogletal, tam pofarbal ... a i okna nova deni ak buš cajta imel.
 ^-^

A niš ... bume se fitness-erali još leto dan do tam i natrag doma
 :)
« Zadnja izmjena: Veljača 05, 2010, 07:21:49 poslijepodne port »

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #7 : Veljača 06, 2010, 09:41:12 prijepodne »
HT-u bi bilo u interesu što prije završiti radove jer u Velkomu gdje su sada je katastrofalno i sramotno u prvom redu za njih, a sigurno i za grad.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #8 : Veljača 06, 2010, 10:29:16 prijepodne »
HT-u bi bilo u interesu što prije završiti radove jer u Velkomu gdje su sada je katastrofalno i sramotno u prvom redu za njih, a sigurno i za grad.

Kao da je ovom gradu uopće stalo do sramote?
Da je, već bi neki od gradskih otaca tražio objašnjenje. Bitno je da se spominjemo u UKOK krugovima.

A Hrvatska pošta - njima je promidžba na HTV svaki dan dovoljna, kaj treba praviti probleme oko jedne pošte u odnosu na sve u državi?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #9 : Veljača 06, 2010, 11:37:05 prijepodne »
Za jedan šesti ili sedmi grad po veličini u Hrvatskoj, kako volimo to isticati, to je potpuna sramota.
Sramota je još veća to što Grad nije učinio i ne čini ništa da problem bude čim prije riješen.
Lako je nama koji se autom odvezemo do Velkoma, što je sa tisuće starijih građana, umurovljenika, bolesnika koji nemogu šetati tako dugu štreku do Velkoma? Ili ako ima slučajno još i neki paket koji treba nositi od Velkoma do groblja.
Ili nekome i odgovara to stanje, jer ubire predpostavljam dobar najam za to?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #10 : Ožujak 01, 2010, 04:54:16 poslijepodne »
Za jedan šesti ili sedmi grad po veličini u Hrvatskoj, kako volimo to isticati, to je potpuna sramota.
Sramota je još veća to što Grad nije učinio i ne čini ništa da problem bude čim prije riješen.
Lako je nama koji se autom odvezemo do Velkoma, što je sa tisuće starijih građana, umurovljenika, bolesnika koji nemogu šetati tako dugu štreku do Velkoma? Ili ako ima slučajno još i neki paket koji treba nositi od Velkoma do groblja.
Ili nekome i odgovara to stanje, jer ubire predpostavljam dobar najam za to?

http://www.gorica.hr/2010/03/pocinje-sanacija-poste-u-kolarevoj/#more-2751

Gradonačelnik je konačno učinio nešto i pozvao HP u Veliku Goricu.
Pa sada neka netko kaže da ne čita i ovaj forum i da ne crpi ideje odavde, kao što su u predizbornoj kampanji kopirali program HNS i predsatvljali ga kao svoj, jer svoga nisu ni imali a kakvo je to čudo božje da nisu imali, tko bi ga napravio? Antiša?
Koliko puta do sada se nešto poduzelo ali tek nakon piskaranja po forumu ovdje. Ili je to slučajnost? Nekak puno slučajnosti?

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #11 : Ožujak 01, 2010, 05:32:08 poslijepodne »
.......Pa sada neka netko kaže da ne čita i ovaj forum i da ne crpi ideje odavde,
.......Koliko puta do sada se nešto poduzelo ali tek nakon piskaranja po forumu ovdje. Ili je to slučajnost? Nekak puno slučajnosti?

Hihihihihi - ma da, puka slučajnost, možete misliti? Fali im forum, ali... pih... gliste...

Prva dva pitanja iz teme Želim znati - pomoćna pitanja za aktualni sat su dodirnuta.
Rješenje je napisano, e sad treba još i zgotoviti.

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #12 : Ožujak 01, 2010, 08:16:40 poslijepodne »
Moram vas razočarat i reči da je upit za HT bio upučen s više strana gradonačelniku još prošle godine i pošta je veliki problem koji je već trebao biti rješen prije otvaranja ove teme.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #13 : Ožujak 01, 2010, 10:36:20 poslijepodne »
Pa sada neka netko kaže da ne čita i ovaj forum i da ne crpi ideje odavde, kao što su u predizbornoj kampanji kopirali program HNS i predsatvljali ga kao svoj, ...

U,Joža,kaj se ovo zove pesnička sloboda..?***a te žuna,onda ste vi i dobili izbore če vam je program prešel!
Po mene je skroz pozitivno da vidi,čita i dela nekaj po tem pitajnu.Samo nemre reči ovo sem zel od tud i tud,jel...***eš gradonačelnika teromu su masturbatori inspiracija.Il ne ***eš?E,a onda ga vu tu svrhu natežeju zaaaaaaaa...,rukav,ti i ti i takovi,z istemi problemi.
A,mesto da se namerja na razred maloga od perice ja bi mu predložil da napravi utakmicu "Večničke lige" de bi igrale se poznate face ze sednic a ne nekakovi anonimusi kaj "lelujaju" v gradonačelničke aure.Za tu sem tekmu spremen čak i ulaznicu platiti.Dalko od toga da ova tekma z Pericum ni dober primer al mene bi v ovem momentu bole pasalo malo krvi videti,"u potocima". (More i paintball,rukomet,judo,kara te,boks,borba z biki,...)
-Jer ljudi su pokvarena rasa,prljava i zla...-

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #14 : Ožujak 01, 2010, 11:06:44 poslijepodne »
Pa sada neka netko kaže da ne čita i ovaj forum i da ne crpi ideje odavde, kao što su u predizbornoj kampanji kopirali program HNS i predsatvljali ga kao svoj, ...

U,Joža,kaj se ovo zove pesnička sloboda..?***a te žuna,onda ste vi i dobili izbore če vam je program prešel!

Mi? ::) ???
Kunta pratio sam izbore i jedino je HNS imao objavljen i to dosta prije izbora svoj predizborni program, na svom website, u kampanji je Velika koalicija počela govoriti o tom programu, Dražu  su bila puna usta projekata koje je upravo HNS odavno prezentirao tada. Potvrdio je čovjek da kao defektolog zna dobro čitati. Ali eto vidimo kako provodi projekte i kako se gradi po Velikoj Gorici, dvorana je klasičan primjer javnog rada za javno dobro trošeći javni novac.