Mislil sem opčenito,nigdo se ni vugnul od luka dale.Jesmo Turopolci il nismo..? 
Onda je najbole otiti k Čunčiću v Pivnicu i zeti onu platu za 4 osobe i najesti se ko čovek.
Bil sem tam na krstitka,namečeju te z mesom da nemreš pojesti.Suseda veli da se more taca naručiti i v Zlatne ribice (pri Mađe) a Goričanka je prije spomenula Jadran z sličnem iskustvom.
A kaj bumo za gablec? 
Mislil sem opčenito,nigdo se ni vugnul od luka dale.Jesmo Turopolci il nismo..? 
kaj bi ti ajvar? ili nekaj drugo
Mislil sem na kojekakove šalate il/i prilog,navodno su v Banja Luke i Sarajevu uklučeni v cenu...
meni nisu u Bosni čevapi ništa bolji od naših. Bila sam u famoznoj Sarajki u Tuzli i ništa posebno, dobiš samo luk, lepinja je premala,čevapi se rade samo od junetine i presuhi su. Čak smo u nekoj čevabdžinici dobili sirove.
A tamo ekipa jede ko luda čevape, ništa drugo tamo ni ne postoji osim čevabdžinica i burekdžinica.
A za priloge, bila sam u Mariji Bistrici, imaš tamo jedan restoran, dobiješ sa čevapima pomfrit, rižu, ajvar,luk, salatu(kupus bijeli i ljubičasti, kristalka i paradajz) i punu zdjelu kruha. Cijena je malo veća,ali isplati se, ima za dvoje ljudi i previše. Tamo mi je super hrana i jeftino , a dobije se stvarno previše.
Tako se isto dobije u Topuskom pod onim šatorom.