Ozren Robić

Naravno sve je to bilo popraćeno medijski u GT-u...
NARAVNO! Pa GT živi od SDP-a i njihovih "afera", zato i izlazi kao tromjesečnik! Mislim, čim je E. Kolarec glavni urednik onda si mogu misliti koliko su to kvalitetne novine, i nadasve, vjerodostojne! A baš me i zanima i u kojem je broju to pisalo???(naime, ja sam veliki kolekcionar GT-a, čak sam neke brojeve mijenjao za National Geographic...šta mogu kad volim lokalno novinarstvo...

)
Eh, da mi je biti novinar u istima! Šta ja onda sve ne bi pisao! Papir sve trpi! Ovaj Forum sve trpi! Pa kad bi došao u neki restoran, a ljudi me znaju da sam novinar GT i vrsni gastroenološki nomad, kužim vina, znam kako se radi sarma, kaj je to "vešalica", eh, šta bi ja pio i jeo đ(ž)abe ili po naški, for free!
Nego, da se osvrnem malo na taj post! Kužim ja da je ovo sve bacanje prašine u oči narodu i da se loptica i težište sadašnjih i budućih Gradskih problema(dvorana, dvije kaznene prijave USKOK-u sadašnjem gradonačelniku) prebaci na Piculu i SDP i eventualno na koalcijske partnere), tj. na prošlost(a ta "prošlost" je izvukla grad iz duga, iz minusa od 14 milijuna kuna u pozitivu, u plus od 22 milijuna kuna)! I Vi znate a i ostali iole inteligentniji sudionici foruma i gradske politike da je prijava protiv Picule a u svezi TVVG najobičnija farsa i optužbe će završit će kao i u slučaju autobusa! Da je u TVVG sve transparentno govori i ovaj gornji izvadak sa Sudskog registra trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj, zanimljivo, tražio sam i TV Turopolje na istom Sudskom registru, na istom site-u, ali ga nisam našao, tražio sam i web site od TV Turopolja, nisam našao ni web site, ali sam web site od TV Velika Gorica našao, nije održavan, ali sam ga našao! Uglavnom, molio bih nekoga, da iste takve podatke o TVT, ako ih nađe, pljusne ovdje na Forum!
Zaključak: Udri po SDP-u, VFK, Piculi dok se ove prijave protiv sadašnjeg Gradonačelnika u medijima ne smire!