Ma za nove boce se ne isplati dati 200Kn.
Moji starci su nabavili jednu kupili su je jer nisu imali izbora, benzinska u gorici više nije imala čeličnih kad su starci došli kupiti plin, sve je bilo ok s prvom bocom, lijepa, čista, lagana (osjeti se razlika), vidiš koliko ima plina u njoj ako staviš svijetlo iza boce (boca je poluprozirna). Samo da bi to napravio moraš izvaditi bocu iz ormarića, to je ok jednom ali stalno bocu vaditi iz ormarića je tlaka.
A kad su potrošili bocu druga boca je već bila korištena, izgleda da su ju prethodni vlasnici držali blizu štednjaka jer je bilo na boci masti, brašna i sličnog. I to je bilo nemoguće očistiti kad se prljavština uvukla u proreze na vanjskom omotaču boce. Još sam dobio bukvicu, što nisam izabrao ljepšu bocu, kao da sam mogao birati. Toliko o pranju boca u punionici. Baš me zanima kako će ta boca izgledati za godinu dana kad par puta promjeni vlasnika.
Ja osobno naručujem dostavu plina, razlika između benzinske i dostave je cca. 15Kn (barem je tako kod dostavljača
PLAM) što znači da mogu 13 puta naručiti plin za 200Kn a da budem na istom a uopće ne teglim bocu, još ako žena naruči i dostavljač zamjeni bocu ..... niti ne znam da se mijenjala boca
Samo da to još objasnim starcima .....

za njih je petnaest kuna petnaest kuna, pogotovo ako ulove mene ili brata da odemo po plin.
bdw. da li se tko sjeća Ininih akcija za ljeto? Zamjeni kamp bocu za malu 7,5kg bocu .... kladim se da će ove godine biti zamjeni čeličnu bocu za kompozitnu i to sve za 0Kn.