Tvoja ta primjedba je toliko pogrešna, da je - bedasta!
Sorry ak te vrijeđa, ali jedan pametan čovjek, koji mi ide prodavati tako plitke "argumente", ne očekuje valjda da mu za njegovo ponašanje "APP - ako prođe, prođe!" još i hvalospjeve pjevam.
Nit je moja usporedba tolko pogrešna nit bedasta, varaš se.
I reko sam ti da me ne vrijeđa, možda me tvoj pokušaj vrijeđanja provocira na odgovor, ali ti me nemreš uvrijedit. Osim toga - nit ti kaj oču prodat, nit iko od tebe traži hvalospjeve. Ili si negdje pročitao da ja tražim hvalospjeve? Ajde čitaj još jednom. Ideš u krajnost koja u ovoj diskusiji nema nikakvog smisla, osim da diskusiju pretvoriš u prepucavanje.
Želim da moja kvalifikacija tvojeg pokušaja bude dovoljno šokantna da i meni i ostalima više ne pokušavaš prodati takve stvari. Ili malo bolje razmisli kada tražiš primjer, ili poduzmi neke druge stvari - ali nemoj zbrajati kruške i krumpire. Ovdje ima dovoljno inteligentnih koji su odavno prestali pušiti te cigare.
Imaš strašne želje. Jel puno maštaš? Tvoja kvalifikacija? Ovo nazivaš kvalifikacijom? I ti bi mene šokirao? Nemoj biti smiješan, pliz. Stvarno sad ovo spuštaš na nivo "ko ima jačeg tatu".
Tako da ću se zamarati sa ozračjem onda kada to budeš radio i ti, i svi ostali, tj. kada budeš probao staviti se u moju kožu na način da pomisliš kako ću ja reagirati na te navode, usporedbe i "argumente". Sve može - samo nemoj prodavati fore. na to sam alergičan i nemilosrdan (u rječniku). Inače, NHF! Vidiš kako je lijepo učestvovati na forumu...

Eto, ja priznajem da se cijelo vrijeme "zamaram" sa ozračjem koje stvaram, jer od toga također ovisi i kako će moji sugovornici prihvatiti mene i moje argumente. I ja sam se pokušao staviti u tvoju kožu pišući, čitajući i mijenjajući moj post više puta. Da nisam, moj post bi sigurno bio uvredljiviji od tvoga, ali to mi nije bila niti će biti namjera. Na taj način i na tom nivou se nemre ozbiljno diskutirati. A to se ovdje traži, zar ne? Zato pokušavam biti objektivan. Pokušavam. Znam da mi ne uspijeva uvijek, ali smatram da bi svatko trebao barem pokušavati.
I ne prodajem nikakve fore nit vidim išta kaj sam napisao da je fora.
Spominješ tvoju "nemilosrdnost" i to mi zvuči na neku kakti prijetnju. Zato ti želim reći da se tvoje "nemilosrdnosti" ovdje niko ne boji, pa tako ni ja.
Još samo ovo za kraj - ovakva prepucavanja na ovom nivou me stvarno umaraju, i upravo iz razloga da
to izbjegnem ja se ne javljam. Upravo takvo prepucavanje spušta kvalitetu foruma. Tako da je ovo samo dokazalo onaj moj početni stav ka javljanju na forumu.
I na kraju - sorry za tak dugačak post. Ali htio bih još nešto doprinjeti ovom novom forumu, ili bar onima koji to ne poznaju. Jedna izreka koja u prvi trenutak zvuči smiješno, ali za ove koji to ne poznaju - razmislite si malo o tome.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.