..........TKO JE VESNA PUSIĆ ??
Ne prihvaćam ovaj post, jer smatram da je velika većina čista laž.
Gledam sinoć na HTV Predsjednički kandidati – sučeljavanje.
Ne mogu razumjeti kak netko uopće ima obraza kandidirati se za predsjednika jedne države, pa taman to bila i ova naša jadna Hrvatska od malo više 4 mil. stanovnika.
Nisam gledala cijelo vrijeme jer nemam vremena, ali dalo se jasno razabrati koga bi trebalo uzeti u obzir (njih 4), a koga treba ignorirati kao da niti ne postoji (njih 7), onaj jedan ionako ne igra ulogu, jer mu nije prvi put da se kandidira, a premalo je prisutan u državi koju bi vodio.
Pročitajte kaj je napisao nezavisni zastupnik Lesar:
http://drlesar.bloger.hr/post/od-dvanaestoro--sestero-ekshibicionista-i-tri-opasna/2065462.aspx…….. dio komentara:
- „jer mi smo još "predivlji" za pravu demokraciju, još nismo naučili rješavati razlomke, a htjeli bi na kvadratnu jednadžbu.Ne želim reći da smo glup narod, sve su to posljedice naše cjelokupne povijesti.“
- „Ja osobno glasam za Vesnu Pusic jer je najdosljednija: ne podilazi crkvi, hercegovcima i krupnom kapitalu. Uz to koliko znam ne krade.“
Pročitajte i ostale komentare, vrlo su različiti.
Meni ne treba predsjednik koji će predvoditi kolonu gay-pridea, već onaj koji će raditi u prvom redu za malog čovjeka, a onda tek za sve ostale. A ona to definitivno - NIJE!
Onda vama treba Bandić.

Meni baš suprotno, predsjednik treba PREDVODITI i VODITI i PREDSTAVLJATI ovu zemlju u svijetu.
I zato očekujem da taj netko bude svjetski čovjek i lider 21 stoljeća, a ne ratar, prevarant, kradljivac i još na kraju ne zna niti riječi himne (neki dan na TV, gotovo nitko nije znao riječi, naročito drugu kiticu, a nisu ih pitali tko je napisao himnu, jer da jesu sumnjam da bi znali), nisu znali niti koliko je naših vojnika u Afganistanu (bilo je od 3000 - 20 000).