Nemrem verovati da je ova za 5 let upisala auto-školu, završila za instruktoricu i već držala vožnje. 
Vjeruj - jer je jedan još gora bila članica ispitne komisije HAK-a mojoj ženi kada je polagala. Žena je imala vozačku tek nešto preko tri godine, svoj auto nikada i nikakav, muž joj je imal prek 20 let starog Stojadina na sebi, ali ona ispred HAK-a dijeli pravdu - iako sam joj pred svima rekao da nema pojma, da ću izvidjeti kak je ona postala to kaj je, na temelju kojeg osobnog znanja i iskustva ona odlučuje o nečijem vozačkom znanju - jer je njezina argumentacija za rušenje na prvom izlasku na ispit bila svakakva, samo ne po zakonu i po vozačkom iskustvu... Npr., "niste držali dovoljan bočni razmak" (što je i zakonski nepostojeća pogreška i nepostojeći prekršaj), a na moje pitanje kaj to znači, rekla je "pa znate, to je ONO kada možete dovoljno otvoriti vrata auta da se može komotno izaći iz auta..."...
I takva bimbo-glupača prodaje svoje spike - dostojne najglupljih sponzoruša i njihovih navika - i usput, u ime zakona, otima ljudima lovu na pravdi Boga... kak ta baba negdje dobro puši kada joj je netko dao da bude tako važna "persona"...??
No njihova je politika da treba svakoga srušiti prvi puta, to im je najbolji prihod - autoškoli još najmanje 5 dodatnih sati prihoda, a i HAK-u još jedan ispit (od ne znam sada točno - 250 ili 450 kuna...)... ženska je nakon moje galame bez riječi zatvorila se u auto od instruktora, ostatak njezine ekipe je bio iznenađen, ali nije ništa reagirao, valjda su ljudi znali cijelu priču pa im je bilo drago da netko to konačno veli na glas, nikad je više nisam vidio...
Iz drugi puta je žena prošla bez beda - da sad ne ulazim u detalje...