Oooooo, slatka slobodo!
Fala bogu da ne moramo slušati takove, da velim blago- gluposti!.Poštovana Rožica-ljutibijes ništa u životu niste izgubili ako niste čuli ni jednu od ovih himni. Ima toliko lijepih melodija,pjesama pa i himni ak hočete,i bez ovih sigurno morete živeti.Utažite glad nečim drugim,a ovome, tu sekak ni mesto.
Znam da je Vaša slobodna volja slušati kaj hočete,ali kad ste več spomenuli te pjesme ovak javno, nojte zameriti kaj ja osobno o tome imam, drugačije mišljenje.

Poštovani mlačanin, pa nitko vam ne spori da imate drukčije mišljenje koje je apsolutno, vjerujem identično mojemu i kada sam pokrenula za čuti to tzv. s*anje od "himne" nit sam znala što je, nit što nije. Sad sam je čula prvi put, kao što sam prvi put čula neke od pjesama koje nam vi (hvala vam) tako bogato darite na ovom forumu. I kada uključim nešto poslušati trebalo bi znači znati unaprijed je li to nešto fašističko-nacističko, odurno, ljigavo ili ne znam što. Uključim i poslušam. I nisam gladna slušanja gluparija, već slušam zato što to tu jeste stavljeno.
Tako mi se i ovaj prvi-put-slušan ljiga-uradak našao pod klikom, odslušala bez ikakve impresije ili emocija, jer na glupe **zdarije ne trošim emocije, nažalost potrošila vrijeme, ali eto prvi put čula kako zvuči ta gadarija od "himne". Nije me nešto potresla da bih reagirala, bilo je to prošlo svršeno vrijeme poput lanjskog snijega, prolazno, bezlično, glupo s*anje.
No, reagirala sam i rekla ovo isto u postu, nakon Goričankine reakcije i mnogo iskazane žučljivosti.
"Oooooo, slatka slobodo!" - je u kontekstu da se i takva ili takve gadarije još uvijek negdje mogu naći i čuti, a ja uistinu ne znam niti kako niti gdje, pa je u tom kontekstu poziv da se sada stavi i "ustaška" himna kao protuteža. Znam da nitko od nas nije zasigurno sretan što takve gadarije postoje, ali nažalost, eto kako vidimo one postoje.
No, kako vidim, Stjepan je to fino i jednostavno riješio, skinuo i nema više...a za mene nakon što sam čula, kao da nije ni postojalo (toliko mi je značilo ili bilo važno).
A sad, poštovani mlačanin, koliko sam do sada odslušala vaših postavljenih, meni poznatih i nepoznatih, dobrih ili loših (individualan ukus), slušljivih ili neslušljivih (isto tako osoban ukus), pitam se da li i u buduće da nastavim slušati i ev. nešto i prokomentirati i napisati, sada nisam pametna je li bolje nešto primjetiti, čuti, slušati i saznati, ili "šibati" dalje, preskočiti i ništa staro niti novo čuti, slušati ili...hm...možda je najbolje ovdje mučati. Ako je tome tako, molim, izjasnite se, budemo imali "mučeći forum" ili forum za samo one "jedino-ispravno-misleće".
I još nešto da dodam, uopće me ne zanimaju "hude" himne, tuđe kuće i dvorišta,
ono što mene jako muči i može silno uznemiriti jeste nered, jad, bijeda, čemer "moje kuće i dvorišća" i to mi jako utječe na želudac.Ako mi je grijeh što sam poslušala (hm, bila znatiželjna čuti) i takvo s*anje, molim, MOJ GRIJEH, MOJ PREVELIKI GRIJEH,

zato molim forumaše i ine "veće" od mene domoljube, O0 oprost, pogriješila sam - nenamjerno.

Dajte najte, lepe vas prosim, se je krivo shvaćeno.