.......... pa gledajte ni ja ne odobravam kad nekaj ide na silu,ali Hubak je ipak zapovjednik varogasne zajednice pa je valjda i stručna osoba za smjene.
Je li je? Pa to i jest bit onog komentara na potralu grada.
Podcrtala sam ono što je netko u komentarima na portalu napisao. Ne znam, nego komenitram komentar. Uzela sam to kao točno, i tako komenitrala. Dakle, Hubak nije član, došao je s ulice i smijenio zapovjednika ili predsjednika. Znači, učinio je nešto što NIJE DOZVOLJENO, a u komentaru lijepom rječju piše da je gradonačelnik „zaobišao istinu“.
................
Usput glede tog aktualnog sata ima komentar građana na gradskom portalu:
"…………… ako mogu samo primjetiti kako je gradonačelnik zaobišao istinu kad je odgovarao u vezi T.Varge.Naime morao je reči kako je to politička smjena jer kako inače protumačiti dolazak na upravno vijeće K.Hubaka koji nije član i još je isti vodio sastanak.
No, jel je ili nije član odbora, postrojbe ili vijeća?
Što je bilo prije par godina, isto ne znam, ali vjerujem kunti koji kaže da je to proglašeno pučem. Ovo je onda isto to. I ponovno je vođa Hubak…. Onaj koji živi samo od svojega rada (bar je tak pisao svojevremeno na starom forumu). Hihihihihi, od svojega rada, hihihihihihi.