Autor Tema: U subotu 1. Winter party MK Siscie  (Posjeta: 6846 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

shaka zulu

• Gost
U subotu 1. Winter party MK Siscie
« : Studeni 26, 2009, 07:21:30 poslijepodne »
U subotu 1. Winter party MK Siscie

25. 11. 2009. by hrgarek
Moto klub Siscia, koji djeluje od 1996. godine, za predstojeći vikend najavljuje prvo zimsko okupljanje bikera u svojoj režiji.

- Prateći trendove, uvidjeli smo potrebu za organizacijom događaja koji bi motoriste okupio i u zimskim mjesecima. Nadamo se dobrom odazivu kao i na dosadašnjim događanjima u našoj organizaciji. Naime, članovi MK Siscie prvi su na ovim prostorima uspješno organizirali moto susrete i do sada ih održali ukupno deset. Sve ih je krasila zavidna posjeta motorista iz cijele Hrvatske i zemalja okruženja. Vjerujemo u uspjeh našeg 1. Winter party-a. Dolazak su najavili mnogi koji su u Sisku već bili na svojim motorima. – rekao nam je Denis Babić, tajnik MK Siscie.

1. Winter party održat će se u subotu, 28. studenog od popodnevnih sati u Društvenom domu u Odri Sisačkoj. Za motoriste je osiguran besplatni grah i druga okrjepa, za dobru atmosferu pobrinut će se rock skupine Unknown (polaznici sisačke Rock škole) i Problem Child (AC/DC Tribute Band), a najavljen je i vrući striptease.
http://www.sisak.info/?p=10020654

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: U subotu 1. Winter party MK Siscie
« Odgovori #1 : Studeni 27, 2009, 05:01:35 poslijepodne »
Sve mi se čini da je "problem" zvan sadržaj subotnje večeri riješen... ak bu striptease dobar kak je bil i kod Tur-bikersa, mam sam tam...  ;) ;) ;)
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

hornet34

• Gost
« Odgovori #2 : Studeni 28, 2009, 12:29:44 poslijepodne »
a ja moram na posel iti denes popoldan... :'(...
sledge na koji striptiz misliš,onaj zadnji u rakitovcu?taj mi i nije bil nekaj posebno...e,jel ko zna kak se zovu oni dečki z odre ili mlake,kaj pereju rock na turopoljskom(kak i zadruga na zagorski)?...oni su bili rakitovcu svirali na partyju  i baš su mi se svideli kak praše...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #3 : Studeni 28, 2009, 02:18:35 poslijepodne »
Bend se zove VIS PeriDeri, imaš i Roberta (vokal, gitara) ovdje na forumu pod istim nickom... a imaš i temu, istina i bog, ne pod glazbom već na krivom mjestu, no i to je prihvatljivo...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #4 : Studeni 28, 2009, 06:15:27 poslijepodne »