Sledge, srce, i ja tebe isto volim

Ali nek ti to ne laska, jer to i nije baš kompliment, kad dolazi od tako glupe i neuke osobe kakva sam ja, koja ionako samo baljezga, tek da joj jezik ne leži ko mrtva lešina u ustima.
Stavila bih te na ignor, ali toliko me zabavljaš da mi je žao propustiti vrhunske trenutke tvoga direktnog obraćanja meni kroz nekoliko postova.
Napokon si mi se obratio ti veliki sveznajući Bože

Čime sam to zaslužila
A kad si već tu, bi mi mogao bar reći koji će brojevi biti izvučeni u sljedećem kolu lota
Ne da mi se, iskreno odgovarati na tvoja pitanja na rezance, kak veli plemenitašica, ali da si mi uljepšao dan i nasmijao me do suza, to ti moram priznati. Hvala ti na tome.
Podsjećaš me na Iliju Čvorovića.
Ono na što su mi definitivno suze krenule na oči od smijeha je ovaj citat:
Griješim li u nečemu?
Naravno da griješiš
Točkice, ti si tako glupa žena.
Pa već si bar mogla naučiti da uvijek griješiš. Sve što kažeš je greška, sve što misliš je pogrešno, a kakva si neznalica čudim se da uopće preživaljavaš u ovom svijetu svih ovih godina.
Čudo je da se uopće uspiješ obući ujutro tako blesava.
Vidim da hoćeš biti gluplja od mene, ali borit ću se svim silama da se to ne dogodi

A kaj se Bosne tiče, boli me briga, ja ionako gledam samo svoj sitni interes.
Žao mi je, jer sam sitna duša, kaj šalju lovicu tamo, kad ju je netko ovdje mogao mirne duše i savjesti uzet sebi pod nazivnikom brige za domovinu.