………. nego vi meni kak običnem građaninu………..rečite, onak po plemenitaško turopoljski ,
Odgovorit ću vam vašim citatom od prije neki dan, kad sam ja vas nekaj pitala:
„
to je tvoj problem, a ne moj , pak ga u skladu s tim ja nem ni rešaval..“
.... ( a v statusu, onih , koji i jeste, zaprav v statusu jebivetrenih općinski dripci, a koje još nisu pomeli ili skužili, a koji misliju da su Boga za bradu prijeli, samo zato kaj sediju v općini ili kam više)
A čujte, nije dosta da vam kapitalac uzima novce, harače, poreze, zakaj ne bi i ja?
A nisu me pomeli, niti budu, jer ja sam dio te famozne familije od Golfa (kako god se ta opcija zvala).
I tak me puštaju da budem vršilac dužnosti već fajn let. Nitko me ne dira, jer znaju da o svima svašta znam. Naročito o ovima koji su sad i koji su bili sve godine prije.
Upravo zato i mogu procijeniti tko je ljigavac, a tko je gospodin. Picula je svakako gospodin. Vama nedostižan.
…….jel ste stvarno još u stanju podržavati uhljebaroša koji je radi svoje slave i pet minut građanskog zadovoljstva ( stvarno delikatnim problemom prijevoza) stvarno htel Goricu doslovno porobiti i predati v vlasništvo EPRDA ……….
Vama ne treba dokaz, vama je relevantno ono što ste vi iz piskaranja grupa besplatno RVG media reporter zaključili.
Ja bi vas predložila za suca Ustavnog suda. Vi vrlo dobro znate procijeniti, sve briljantno zaključujete (bljak), naravno bez dokaza (to vama nije potrebno), pa ću vas u idući saziv prijaviti, kao kad prijatelji prijavljuju nekoga u kvizove ili kuharske dvoboje.

Kad vas pitaju zakaj ste se prijavili, vi recite, nemam pojma, plemenitašica me prijavila.

………….izdaja...a kaj tek reći za ovaj biznis....po meni isto..još i gore, u svakom slučaju izdaja nacionalnih interesa za par kil pleha i vlastite promidžbe neko se odvažil prodati celi grad , ……
O čemu vi govorite? O Brodosplitu, o brodogradilištima, o ZERP-u, o Dubrovačkoj ili Hypo banci, o Plivi, o Podravci, o Ini, o telekomunikacijama….. nisam pohvatala.
Jebiga plemenita, sad neš dobila plaću, a lepo sem ti rekel da preveć laješ.
Blago meni kad ste vi taj koji će procijeniti da li ću i koliko dobiti plaću ili neću.
Uživam u ovako inteligentnoj procjeni situacije, naročito pozivajući se na riječi forumaša dobola koji jako dobro zna kaj piše i (čak sam sigurna) kome piše.
Bogat izričaj vam je za pohvalu, malo tko zna tako razgovarati.

I za kraj pročitajte još jednom:
Stari, daj se kresni s lopatom po potiljku par puta i onda zakopaj, tak si jadan da je čudo da s nosom ne stružeš po podu...
……………
U kakvoj škulji srama, straha i jada si ti do sada živel da ti je ovo čin hrabrosti??[/b]
………….
Ozbiljno razmotri moj prijedlog glede lopate, potiljka i grabe... .