A da ne dopuštam, nije istina. Tvoj takav stav mi je kukavički, kao bijeg, jer ja nikome niti što branim, niti bih to i radio da mogu to raditi, dapače - ja želim jaku, žestoku, argumentiranu i fajtersku raspravu, a ne klimatanje glavicama i slaganje u svemu.
Ja želim imati oponente, jer bez njih je život kao i jelo bez začina - bezveze! Zato ti udari svom snagom, bombardiraj me stavovima i argumentima, jer konstruktivna rasprava se i bazira na različitosti...
Nije moj stav kukavički (čega ili koga bi se bojala???) nego mi je tema bezvezna.
Rekla sam kaj sam imala, to je to.
Ne znam kakve bi ja sad tu konkretne argumente imala za ili protiv, osim svog osobnog osječaja mučnine u konkretnom slučaju koji mi govori da je to prebolesno i da ja to nemrem ni zamisliti.
Kaj se tiče rasprava, slažem se s tobom, i ja volim konstruktivan sukob mišljenja, dobru raspravu, kvalitetne argumente i diskusije.
No nema mi baš neka tema koja bi me tu zainteresirala i povukla onak za prav.
Uglavnom se teme razvodne nekim prepucavanjima jedan na jedan, a za to trenutno nemam vremena ni volje.
A o dnevnoj politici mi se fakat već gadi govoriti. Nemam komentara na to.
Čak ni za predsjedničke izbore nemam komentara. Apsolutno mi se ne da komentirati te neke kandidate i njihove "programe".
Totalno sam apatična po tom pitanju.
A da ne zagadim temu skroz, postavljam pitanje: je li moje ponašanje bizarno?