Autor Tema: Građanska inicijativa More je kopno za referendum  (Posjeta: 13235 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: Građanska inicijativa More je kopno za referendum
« Odgovori #15 : Studeni 30, 2009, 02:09:09 poslijepodne »
http://www.index.hr/vijesti/clanak/gradjanska-inicijativa-more-je-kopno-skupila-150-tisuca-potpisa/462632.aspx

Ovo je objavio index. 150,000 prikupljenih potpisa u splitskoj i zagrebačkoj županiji (uključivo i zagreb)

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #16 : Prosinac 01, 2009, 03:48:58 poslijepodne »
http://www.index.hr/vijesti/clanak/gradjanska-inicijativa-more-je-kopno-skupila-150-tisuca-potpisa/462632.aspx

Ovo je objavio index. 150,000 prikupljenih potpisa u splitskoj i zagrebačkoj županiji (uključivo i zagreb)

Prilično, ali ipak premalo.  :'(
Uspoređivala sam onu statistiku sa potrebnim brojem koju ste postavili ovdje.
Ma, nema se kaj reći. Budale jesu i ostat će. I oni u Banskim dvorima, i SVI SVI koji glasaju za njih.

hornet34

• Gost
« Odgovori #17 : Prosinac 01, 2009, 07:51:13 poslijepodne »
čul sam komentare v bertije tam de sem ja potpisal,tipa"da su to sve gluposti i da to tak sve nema nikakvog smisla",a ja mislim da tih jadnih 150 tisuća potpisa dovoljno govori kak ovaj narod razmišla i kak smo ..beno složni...

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #18 : Prosinac 01, 2009, 09:36:11 poslijepodne »
čul sam komentare v bertije tam de sem ja potpisal,tipa"da su to sve gluposti i da to tak sve nema nikakvog smisla",a ja mislim da tih jadnih 150 tisuća potpisa dovoljno govori kak ovaj narod razmišla i kak smo ..beno složni...

Da, nema... nikome od onih 4 000 000 milijuna koji nisu potpisali (ne računam vlastodršce) nema smisla, jer kak veli Trs u jednom drugom postu - nema kritične mase. A zašto nema, to je pitanje?
Ili je dobro toj masi, ili ta masa ne razmišlja svojom glavom, ili ta masa ima prilično koristi od osve države, ili se ta masa boji i svoje sjene.

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #19 : Prosinac 01, 2009, 09:37:31 poslijepodne »
Sve navedeno! :o
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

hornet34

• Gost
« Odgovori #20 : Prosinac 02, 2009, 09:19:03 poslijepodne »
postoji broj ljudi koji imaju koristi od svega toga(to definitivno nije kritična masa),da li postoje ljudi koji se boje svoje sjene? o da postoje...ali samo zbog toga što žele očuvati ovo malo egzistecije što posjeduju,ne riskirajuči još goru situaciju od ove postojeće...ma gledajte, nisam ja ništa bolji,i ja se bojim da bi jako lako moglo biti još i gore,ali se pitam ,da li bi što promjenilo da se tim ljudima objasni (kad bi htjeli slušati)da se nemože funkcionirati na šemi "nek bude kak bude"...