PDV ili porez na dodanu vrijednost. Ako daješ besplatno onda nema dodane vrijednosti. 
A kada smo kod bandićevih jabuka, zašto ne pozoveš i inspekciju zbog pusičkinih mandarina? 
gospon Bilaj, ako niste informirani za informaciju Vama, Vesna Pusić ima najtransparentniju kampanju ali i jednu od najskromnijih i kao što znadete i na proteklim lokalnim izborima HNS je imao jednako tako najtransparentniju kampanju što je potvrdilo i revizijsko izvješće.
http://www.hns-vg.com/Što se tiče mandarina, naravno neka inspekcija ispita i to, dapače, neka se sve provjeri, to me i ne brine ako pogledamo svako revizijsko izvješće HNS-a, imao sam prilike kod prikupljanja potpisa kandidatima vidjeti i uvjeriti se da su članovi velikogoričkog HNS kupovali osobno mandarine na placu tržnog centra i dijelili mandarine građanima, dakle svojim simboličnim donacijama su podržali narančastu revoluciju, kao simbol nečega boljega, ljepšega, vjerodostojnijega, ispravnijeg, pravednijeg, ali kao i uvijek to su bile male i skromne količine.
Vesnina kampanja nije kampanja pijanih milijunaša, kao u nekih kandidata, s tim da bi ja pozorno ispitao porijeklo tih miliona a Vesna se i u tome razlikuje od svojih protukandidata. Građani ove napaćene zemlje će to znati prepoznati i prepoznaju sve više i više kako vrijeme odmiče, na veliku žalost onih kojima to ne odgovara iz raznoraznih razloga, o nekima sam pisao u nekim drugim temama.