. A on je otišao i ostavio Grad. Što bi radio kao predsjednik države? Ostavio državu na cjedilu i otišao na godišnji odmor - istaknuo je Hebrang i dodao kako je treći razlog Bandićevih nedolazaka na sučeljavanje njegovo vrlo oskudno poznavanje politike na državnoj razini."
Pokušavam se suzdržati od svih mogućih komentara i izmaknuti se u stranu od ovih prljavština, koje su od naših predsjedničkih kandidata počele polako plutati po svim medijima ,kao nekad u srednjem vijeku kanalizacija, koja se slijevala po gradskim ulicama.
Dr Hebrang se obraća i zamjera Bandiću na ponašanju i Primorcu također,a niti jednom riječi se ne spominje svoga vrhovnika koji je njega i cijelu stranku ostavio na cjedilu.Lijepo je državu doveo sa svojim šarlatanskim i očaravajućim obećanjima na koljenu pred koru od banane,zajedno sa svojim poniznim uvlakačima .Od svega toga taj isti Dr. Hebrang ima samo štetu,ali se vrhovnika ne smije spominjati,kao da je to grijeh.Više bi mu siguran sam koristilo da se kritički osvrnuo na tu epizodu,nego što drugima spočitava isto ponašanje.
Istovremeno taj isti gospodin uza sve svoje poznavanje visoke državne politike,ćini sve da nam zemlja pada i dalje u ambis u koji su nas zajedno doveli SDP i HDZ sa svojim satelitima koji im ponizno ližu ruke. Fuj,gade mi se svi.Beskičmenjaci bez imalo dostojanstva i svijesti što znači predstavljati narod i državu. Biti narodni zastupnik je ponos , a ne bijede i pokondirene tikve što su oni od sebe učinili. Ma još gore, nemam riječi.
Ovime nikako ne mislim braniti Bandića,ni slučajno. On to sam jako dobro čini,mada mu ja ništa ne vjerujem usprkos svega.