Isti oni koji ju danas otvaraju su ju godinama štopali i to zato jer je tu bil na vlasti Picula, a ti, Vegi, to jako dobro znaš.
Nije to bio slučaj samo u Gorici, ima toga po Hrvatskoj još koliko hoćeš.
U ovoj državi je HDZ na vlasti uvijek i svuda i kad to tako ne izgleda, jer i tamo gdje nema službenu vlast, ima alate kojima ta mjesta i gradove opstruira i štopa u svakom pokušaju razvoja.
I to isto jako dobro znaš.
I onda su ljudi skužili da se z rogatim nemreju bosti pa su odlučili izjednačiti državnu i lokalnu vlast i uzeti ono kaj inače ne bi mogli.
Sve to jako dobro znaš.
Da je HDZ htio ta je cesta mogla biti davno gotova. Gotova je sad jer njima tak sad paše, a prije im nije pasalo.
S nama to nema baš nikakve veze, jer ti isti su nas tolike godine bez žaljenja gledali kak se mučimo dok idemo na posel, kak nam je grad blokiran od prometa i uživali u tome kak su zajebali Piculu.
Koga? Piculu?
Krivo!
Probaj ponovo Vegi, koga su zeznuli?
I ja mislim

Očito s punim pravom jer ima vas s dobrim želucem koji bute sve zaboravili i revali hvalospjeve i ljubili noge jer vam se njegovo veličanstvo napokon smilovalo.
Ali nije se smilovao tebi i meni, nego je ponovo, po tko zna koji put ugodio svom egu.
Daj jednom shvati, da takva politika nije zbog nas nego zbog njih i njihovih interesa, a mi
samo plaćamo ceh.
Istina treba nam ta cesta, veselim joj se iskreno, ali mi se povraća od pripisivanja zasluga onima koji su ju tek sad odlučili riješiti, a mogli su davno prije.
Propust je grijeh i po Bogu, tak da znaš!
Pa ti pjevaj borbene.