Umjesto da tu iznosiš pogrešne i negativno intonirane pretpostavke najprije se malo informiraj kako je išla cijela priča.
A gdje da se informiram? Možda da ste dali nekakav svečarski uvod, sa nekakvim predstavljanjem tko je, što je i kako je nastao forum, očekuješ da ja nešto od toga znam? Ne znam, i ovako i ne želim znati.
Na iz.vg blogovima je objavljen javni poziv i mogao je doći onaj tko je htio. Došli su oni kojima se ne dopada zatiranje medijskih sloboda u Gorici.
Ja ne pratim blogove bilo koje vrste. I ne želim ih pratiti. I to je moja sloboda, obzirom ne želim nikakva uvjetovanja što sam ja morao pratiti da bih doznao nešto od javnog interesa.
Ni meni se ne dopada zatiranje bilo kakvih sloboda (a jedna od njih je i moja kritičarski ton, koji se tebi može i ne mora sviđati!!), i to znaju svi koji me poznaju, pa nisam došao, jer se netko nije potrudio da za to zna netko izvan njegovog kruga u kojem se osjeća siguran, možda i zato jer nepoznavanje osoba rađa strah...
Vidiš, to je potrebno kad sudjeluješ u nekoj zajednici, da shvatiš da ne može uvijek biti sve po tvojemu i da ako hoćeš sudjelovati moraš uvažavati tuđa mišljenja.
Upravo to se odnosi i na tebe.
Mi smo ovo pokrenuli s najboljom namjerom i od tebe očekujemo da se ponašaš pristojno, bez optužbi, dok se ne dokaže suprotno.
Put do pakla popločen je dobrim namjerama.
Ja nikoga za ništa ne optužujem, ali kritiziram princip rada, nastanka i svega ostaloga što se predstavlja transparentnim, a daleko je od toga. Ili ne smijem ni to?
Anđelko, jesi to ti??

Ja ću ti otvoreno reći da mi se tvoj nastup (upao si ovdje, povikao boldanim tekstom tko je gazda ovdje da ga ja vidim i krenuo s kritiziranjem nečega što još nije ni krenulo) nije dopao. Izvukao si nož jer su te spopale predrasude.
Mene ne spopadaju nikakve predrasude, jer ih nemam (BTW, reci mi barem jednu!!). No spopada me kritičnost prema sustavima koji se prave jediničnim mjerama objektivnosti i transparentnosti, a vlastitim primjerom ne pokazuju ništa od toga, već od samog stvaranja i organizacije pa nadalje.
Ili ćeš ti biti novi harambaša foruma zato jer si ustupio hosting i aplikaciju? Da odmah skupljamo lovu za spomenik?
I sitničariš, razvlačiš verbalne figure, tražiš dlaku u jajetu.
Dokaži bilo što od toga.
A i da je tako - što te to smeta?? To se - ne smije???

Ovo je novi forum, stare predrasude i razmirice ostavi tamo gdje su i nastale. I ponekad priznaj sebi da stvari nisu onakve kakve se tebi čine na prvi pogled. Ti si sebi zacrtao sliku i sada nas hoćeš silom ugurati u nju. Mi nismo ljudi s tvoje slike, a izgleda da ti to sebi ne želiš priznati.
Ne, ja sam si u glavi zacrtao princip pravičnosti, objektivnosti i transparentnosti foruma rada u kojeg se praksa ne uklapa. I ne volim ljude koji se skrivaju iza pojma "MI".
Ja poznajem Alena, poznajem Plemenitašicu, i oni su oboje OK, ali su podosta različiti. I ne sumnjam da si i ti podosta različit i od jednog i od druge, tako da će moj dojam o tebi biti isključivo kao o pojedincu, na temelju tvojeg rada i tvojih izjava, a nikako te neću trpati - kao što ne trpam nikoga!! - u nekakve zajedničke slike. To nisam volio ni kada su nas davno zajedno slikali u osnovnoj školi. Tako da ono "MI" nemoj više koristiti, jer supsidijarne odgovornosti - odavno više nema...