Ispričavam se milostiva gospođo ako ste stekli negativni dojam da Vas stavljam u isti kontekst sa gospodinom Beusom jer sam smatrao da ste upoznati sa Pravilnikom i procedurama.
Nisam ja nikakova milostiva. U kontekstu s Beusom ne smatram negativnim smjerom, čak štoviše, svi ovdje, pa bome i vi znadete da vrlo štujem gospodina saborskog zastupnika (moram sad i ja malo dramiti

) GBR, i ne doživljavam ga negativnom česticom VG scene (hhihihihih kak sam to sročila), ali po pameti sam daleko. Pojma nemam o Pravilima i poslovniku, i kak vam je palo na pamet da nekaj imam za reći na tu temu.
Uostalom, čak da sam Vas i stavio u kontekst sa gosp. Beusom ne vidim tu nikakve negativnosti jer je gospodin predsjednik Gradskog Vijeća i Saborski zastupnik, a to se ipak ne može negativno ocjenjivati.
O može može, da ste me naprimjer stavili u kontekst sa Fiolićem ili Šolić monkyem, ili recimo tustim polupismenim Lukom, a o onom prazne su mi kase neću ni trošiti slova.
To ne da je negativno, nego je ravno uvredi, stoga pazite s kojim saborskim zastupnikom me mislite strpati u isti koš. Ili ovi "naši, vaši, ZNA SE vijećnici" da vam ne bi palo na pamet.

Uostalom, nije mi bilo jasno pojam "suzdržanosti" kao što mi nisu jasne procedure u slučaju izostanka vijećnika iz opravdanih razloga.
Nije niti meni. Pišem o tome i pitam. Čekam odgovor kao i vi.
No, moram primijetiti da vi odjednom malo toga znadete, da ne velim skoro pa ništa, a do nedavno sam vas fest čitala. Puno ste znali, ili bolje rečeno htjeli napisati. Odjednom sušara.
Dajte se popravite. Ili vas to hvata u sušno vrijeme, čekate kišu?
Lijepo od vas kaj me i na ovoj temi pokušavate razvedriti. Fala.

Dopustite i komentar na Vaše stajalište i osuđivanje stranke HSS. Nejasno mi je zašto ste toliko zbunjeni sa potezima koje vuku čelnici ove stranke kad ste na nacionalnom nivou mogli biti svjedok da je ZERP bio temelj za nacionalne izbore ali isti nije stupio u proceduru primjene odlukom iste te stranke, .....
Ovom rečenicom mi stavljate sol na ranu. Baš vam fala.
Bar sam ja na prošlom forumu u mnogo rečenica spominjala ZERP i kako im to ne mogu oprostiti.
Ma kaj ne mogu, NEĆU.
Ovo jučer je ipak malo blaže, jer nisu trebali odlučiti o povratu nego dati potporu.
Ili je ovo 13 suzdržanih možda ipak bila odluka, vrijeme će pokazati.
U svakom slučaju, poražavajuće i neoprostivo.
Zamislite tek kako je Federaciji BIH teško i neshvatljivo .....
Ne zanimaju me bosanci, niti srbi u Bosni. Još da i na to gubim energiju. Taman posla.