Vidošević - pa kak da preskočim to kaj je "lep ko greh"
Za sučeljavanje mu je dovoljno da stane kraj Josipovića i žene će odlučiti izbore

Rano mi je govoriti o tome, jer zapravo, ne znam puno o njemu kao političaru, pa čekam konkretne izjave na razne teme. Istina, nije imao neke zapažene rezultate u gospodarstvu (koje mi to gospodarstvo uopće imamo?), ali se sjećam da je svojevremeno vodio godpodarstvenike u Srbiju, kad je to bilo kritizirano sa svih strana, i otvorio tržišta mnogim našim tvrtkama.
Zamjeram mu jedino to kaj je predugo bio član HDZ-a, jer mi ni po čemu nije tipični HDZ-ovac.
Trenutno mislim da ima sve predispozicije da bude dobar predsjednik, ukoliko se ne izleti s nekakvim izjavama, ali to je tek za vidjeti.
Ne popravi li se Josipović, vrlo vjerojatno ću pasti na Vidoševićev šarm

Pametna moja, lijepa, šesna Goričanka! Vjerovala sam da ste i promućurna žena, ali...vidim pali ste na zvrčku MI-glista. Dajte malo razmislite. Je li niste ni na trenutak pomislili da je dotični gospodin Vidošević Joker-igrač za njih MI-gliste HDZločinaca. Što vam nije palo na pamet, u situaciji u kojoj jesu sa rejtingom, da su i više nego svjesni da "Andraš-koji ne laže, samo ne govori istinu" nema apsolutno šanse za prolaz uopće bilo kod muške, ženske i ine populacije, pa čak i njihovih vojnika. E sad tu nastupa, kako oni to inače znaju, njihova dosjetka - ubacivanje "Figure za Venere" - Jokera Vidoševića iz pozadine.
Je, istina izgleda dobro vizualno, zna dosta u gospodarstvu, a žene su brojčano natpolovična većina glasača. I to je to. Sve ove "kvake" o domoljublju, antifašizmu-dajte najte prosim, dijaspori i ostala njihova sračkanja, u ovoj dno-muljevitoj situaciji više ne piju vodu, e sad su smislili upravo to što jesu, Jockera zvrčku-mamac za žene. Već sam imala za čuti od njihovih vojnika-poslušnika, kako su naputci "glasati za Ljepotana", a i neke ankete su pokazale da baš ti vojnici ne budu podržali i glasali za Andraša.
Ovaj naizgled sukob, isključenje iz stranke, sukobi i ostale nebuloze, sve je to dio igrokaza, unaprijed smišljenog i režiranog.
A sad o Jockeru-ljepotanu. Dok su na meti u mnogim aferama iz tih političkih njihovih funkcionera bili eksponirani i visokopozicionirani poslušnici, a koje su u slučaju potrebe, ako ne budu mogli obraniti spremni i žrtvovati kao žrtvene janjce, do tada je Jocker-ljepotan dobro nabrao vrhnja ili kajmaka, kako god hoćete. Od svih njih ima najveću i najljepšu i najskuplju i najekstravagandniju, najluksuzniju viletinu - kažu mi ljudi "da se čovjek raspameti". Od kud, kako i od čega, pitam ja? Dakle, Jocker-ljepotan je dobro duboko rukama u pekmezu, ali u oblasti iz provizija kroz razvoj gospodarstva (a kakvo nam je gospodarstvo vidimo), što opet lupa po nama, potrošačima, glasačima. Dakle, on uistinu nije tipični HDZ-ovac, nego je na takvoj funkciji da nije toliko eksponiran i izložen, ali je premazaniji svim bojama i mastima, gori od mnogih naizgled "tipičnih" MI-glista.
I na kraju, pozivam vas da budete i malo promućurniji koliko ste i pametni, razmislite o ovoj namještaljci, igrokazu, a da su na to sposobni i spremni, valjda ste iz prošlosti već mogli shvatiti. Što su oni u stanju izmisliti i provesti, zdrav um ne može shvatiti. Čista šizofrenija im je dijagnoza, ali i ponašanje.
I na kraju, nikad mi zato što sam žena, a sada žena-baka, nije padalo na pamet dozvoliti nekome da me tretira kao "kokoš bez mozga" ili da u glavi imam "slamu umjesto mozga", a nadam se da su hrvatske žene zaista žene sa mozgom u glavi.