Autor Tema: Pukovnik Orkan objavio registar aboliranih pripadnika vojske 'RSK'  (Posjeta: 6383 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Master

• Gost
Pukovnik Orkan objavio registar aboliranih pripadnika vojske 'RSK'
« : Siječanj 21, 2013, 10:26:07 prijepodne »
Sad bumo iskali lažne nevine...!
Baš me zanimaju kometari od Freda,a i jugofila na ovom forumu. :o
Možda je koji na popisu. :o ;D

http://www.vecernji.hr/vijesti/pukovnik-orkan-objavio-registar-aboliranih-pripadnika-vojske-rsk-clanak-499955

Offline @Franjo@

• Iskusni član
Odg: Pukovnik Orkan objavio registar aboliranih pripadnika vojske 'RSK'
« Odgovori #1 : Siječanj 21, 2013, 11:53:56 prijepodne »
za pocetak bravo..

sad jos treba objaviti i onih 14000 mesic-manolic-boljkovac-fumic  antifasista koji su vodilu borbu protiv okupatora i domacih izdajnika u kurcevoj kesi svojeg cace...isti  deru ovu drzavu vise nego pravi branitelji..

Jaguar

• Gost
« Odgovori #2 : Siječanj 21, 2013, 06:11:04 poslijepodne »

Master nije li to provokativno i uvredljivo, jer jasno mi je na koga ciljate ovdje na forumu, dakle ciljate na sve one koji ne misle kao Vi, na sreću njihovu a i ove Lijepe naše.

No odgovoriti ću Vam, svi oni koje je ova država abolirala jednom, ozbiljna država mora i treba biti ozbiljna i odgovrna, te ako ih je jednom abolirala(one koje je) ne može teretiti i goniti u nekom ponovnom postupku. Ne bi bilo ni ozbiljno ni pravedno a ni logično.

A ZNA SE tko je proveo proces aboliranja, prema tome još više poradi toga nemate pravo na govor mržnje.

Oni koji su počinili zločin svakako trebaju biti procesuirani ( ukoliko predhodno nisu abolirani)

Zadovoljni? Ili će te mi još jednom pokušati dati do znanja kako sam jugofil. Tu otrcanu tezu, koju ponavljaju uvijek oni koji nemaju odgovora i argumenata, pa onda siju mržnju, bez osnove i bez pokrića.

Master

• Gost
« Odgovori #3 : Siječanj 21, 2013, 09:23:43 poslijepodne »

Master nije li to provokativno i uvredljivo, jer jasno mi je na koga ciljate ovdje na forumu, dakle ciljate na sve one koji ne misle kao Vi, na sreću njihovu a i ove Lijepe naše.

No odgovoriti ću Vam, svi oni koje je ova država abolirala jednom, ozbiljna država mora i treba biti ozbiljna i odgovrna, te ako ih je jednom abolirala(one koje je) ne može teretiti i goniti u nekom ponovnom postupku. Ne bi bilo ni ozbiljno ni pravedno a ni logično.

A ZNA SE tko je proveo proces aboliranja, prema tome još više poradi toga nemate pravo na govor mržnje.

Oni koji su počinili zločin svakako trebaju biti procesuirani ( ukoliko predhodno nisu abolirani)

Zadovoljni? Ili će te mi još jednom pokušati dati do znanja kako sam jugofil. Tu otrcanu tezu, koju ponavljaju uvijek oni koji nemaju odgovora i argumenata, pa onda siju mržnju, bez osnove i bez pokrića.
Stvarno nisam mislio na tebe,ali ako si se ti prepoznao u tom, to je vec tvoj problem .Nego, jesi da se to objavi ili nisi ?

Jaguar

• Gost
« Odgovori #4 : Siječanj 21, 2013, 10:12:09 poslijepodne »
Ništa se ja nisam prepoznao, niti imam ikakvih razloga za tu vrstu prepoznavanja,
što mislim i za druge kolege forumaše.
Odgovorio sam dovoljno i jasno.