Dr. Judith Reisman. Ovo je znanstvenik čije ime Aleksander Štulhofer nije htio niti izgovoriti. Ona je razotkrila svijetu tko je ustvari otac seksualne revolucije - A. Kinsey. Ako niste vidjeli dokumentarac, barem pročitajte ovaj osvrt.
Modul: Spolna/rodna ravnopravnost i odgovorno spolno ponašanje - literatura
Abramson, P. i Pinkerton, S. (1998) O užitku: razmišljanja o naravi ljudske spolnosti. Zagreb: Jesenski i Turk.
Bastašić, Z. (1995) Pubertet i adolescencija. Zagreb: Školska knjiga.
Bijelić, N. i Hodžić, A. (2012) Edukacijski program ZAJEDNO protiv homofobije i nasilja u školama. Zagreb: Queer Zagreb.
Castro Espin, M. (2010) Kako preživjeti pubertet? Zagreb: VBZ.
Dobravc Poljak, J. (2000) MEMOAIDS: mladi educiraju mlade o AIDS-u. Zagreb: Služba za reproduktivno zdravlje Klinike za dječje bolesti.
40
Hodžić, A., Bijelić, N., i Cesar, S. (2003) Spol i rod pod povećalom. Priručnik o identitetima, seksualnosti i procesu socijalizacije. Zagreb: CESI.
Hodžić, A. i Bijelić, N. (2012) Izvještaj istraživanja o mišljenjima i stavovima prema homoseksualnosti u srednjim školama u Zagrebu. Zagreb: Queer Zagreb.
Klein, M. (2001) Kako razgovarati o seksualnosti... s vlastitom djecom. Zagreb: Jesenski i Turk.
Kuzman, M. i P. Zarevski. (2004) Odrastanje i spolnost – reproduktivno zdravlje. Zagreb: Makarana.
Mamula, M. /ur./ (2004) Seksualno nasilje u školama. Zagreb: Ženska soba.
Miklaužić, Đ. (2003) Super je bit različit. Zagreb: Golden Marketing, (Biblioteka Žabica).
Rosenberg B. M. (2006) Nenasilna komunikacija. Nenasilno rješavanje sukoba. Osijek: Centar za mir, nenasilje i ljudska prava.
Sarnavka, S. (2010) Put do vlastitog pogleda, Kako čitati, slušati, razumjeti medijske tekstove i medijsku kulturu. Zagreb: B.a.B.e.
Shapiro, S. (2001) Uvod u ljudsku seksualnost. Zagreb: Forum za slobodu odgoja.
Slavens, E. (2006) Pritisak vršnjaka – Učini nešto da ostaneš svoj, Zagreb: Mosta
Svi različiti, svi jednaki. Obrazovni paket. (2000) Slavonski Brod: Europski dom.
Štulhofer, A., Ajduković, D., Božičević, I. i K. Kufrin (2006) HIV/AIDS i mladi – Hrvatska 2005. Zagreb: Hrvatski Zavod za javno zdravstvo.
Mlačanin, pokažite mi gdje se u kurikulumu spominje dr Judith Reisman ? Kaj bi sad trebalo da navodimo isto tako autore koji navode da vi pričate gluposti. Prihvatili ste se A. Kinsleya kao pijan plota. Hoće li on predavati djeci u školi ? Hoćete li vi protestirati ispred ministarstva prosvjete i tražiti da djeca ne pohađaju nastavu ? Da li ste pročitali što piše u kurikulumu, u svezi fonda sati o kojem sam pisao u svojem zadnjem postu ? Koliko sati vjeronauka djeca imaju u sklopu redovne nastave ? SVAKI TJEDAN 2 školska sata, za razliku od zdravstvenog odgoja - 4. dio - SPOLNA / RODNA RAVNOPRAVNOST I ODGOVORNO SPOLNO PONAŠANJE ili (kako ga zovete Seksualni odgoj) djeca će učiti u 3,4 i 5 razredu svega PO 2 SATA SVAKE ŠKOLSKE GODINE ! VJERONAUK će im naročito će im trebati kod upisa u srednju školu. Dajte me najte. Smirite strasti. Već sam pisao i opet ću napisati. da je po mojem, vjeronauk bi se trebao održavati i predavati u crkvama i vjeronaučnim prostorima (Nazaretu, u Gorici, u crkvi NBDM ili kod Stepinca ili Petrovoj crkvi ...) Niti je popovima mjesto u politici. Kad Vi mene toliko spominjete u postovima (samo po negativnom) da vas upitam, koliko vas i tko, plaća da se toliko srčano borite protiv zdravstvenog odgoja u nastavi ?
Jeste li vi pročitali tekst za kojeg sugerirate da mi pročitamo ? Spominje se u tekstu, citiram: "Izvijestili su da se PIE specijalizirao u pronalaženju preciznih popisa mjesta gdje pedofili mogu locirati i zavesti djecu." Takvo štivo nudite roditeljima da prosude o čemu će djeca učiti u nastavi. Tko je ovdje lud

Vi koji servirate ovakve tekstove, a o pedofiliji unutar crkve šutite (da ne velim, da ju branite) ili svi ostali koji će popušiti ovakvo pisanje i vjerovanje da će se ovakve stvari događati u nastavi. Dajte dobro razmislite jer pišete gluposti.
Da vidimo koliko će Vam trebati da izbrišete ovaj post. Za svaki slučaj spremio sam ga da ga mogu ponovo objaviti.