Prosječnom korisniku je Mac preskup, i neupotrebljiv.
WTF??
Preskup znači oko 14.000 kuna i više za istu konfiguraciju PC-a, ne znam kako da ti objasnim drugačije što je skupo. Neupotrebljivo znači da ni ti, ni ja nezna više od 5 korisnika imenom i prezimenom Mac-a. I kad si toliko pametan daj mi reci koji su to alati koje Apple distribuira besplatno.
Njegov OS je u odnosu na win7 smiješan.
Po čemu?
Kako da ti sad idem pričati "po čemu" kad neznaš ni koja je platforma kojeg OS-a i slično. Činjenica je da je OS-X stabilniji od WIN7, ali ako si samo jednom pokrenuo Mac znao bi o čemu ti pričam. Uostalom što nemaš instaliran OS-X na svojoj Toshibi?
Za zahtjevnije korisnike postoje alati kojii su ravnopravni ali ipak i u toj utrci daleko vodi microsoft.
Vodi Microsoft?
Izvini zajebao sam se vodi AGROKOMERC od Fikreta Abdića, ako imalo pratiš svijet IT-a znaš da je na oko 86% svih računala proizvedenih, instalitana neka od verzija windows-a. ili to nije vodstvo?
Koliko ti poznaš korisnika OS-X-a ? više od 5?
Za zahtjevnije korisnike postoje alati kojii su ravnopravni ali ipak i u toj utrci daleko vodi microsoft.
U čemu, po čemu, koje to alate za zahtjevnije korisnike ima Microsoft??
Proizvode srp i čekić najbolje u svijetu.
Sldge kako da ti sad ja pričam o alatima kad nisi napisao ni jedna redak koda u nijednom alatu, ne poznaš ali baš ni jedan programski jezik, web poznaješ toliko što pregledavaš preglednikom.
Ja i ti možemo što se tiče IT-a pričati o slikama Severine i Alex Grdić kako su dobre u web galeriji, to je nivo na kojem bi se sporazumjeli oko IT-a sve drugo je tvoja dobra volja za potrošnjom viška riječi, i dokzivanjem tvoje elokvencije drugim forumašima.
Evo ako baš želiš primjer je Visual Studio 2010. Malo proguglaj i vidi što uopće znači alat to ti je na engleskom tuls (ne znam kako se piše), ali lakše je za izgovorit.
Kako da tebi čovjek objasni što su alati kad postaviš takvo pitanje, evo i onda bi ja tebi postavio pitanje da mi navedeš alat od Aplle-a?
proguglaj malo pa nam javi.
"Guglati" je kolokvijalni izraz za korištenje google-ovog servisa za pretraživanje bespuća internet prostranstava. da se ne zajebeš i da mi kažeš po čemu je to guglanje bolje od binganja