Ma ta demokracija koju propagira Josip Joža je puna mana..............
da gospon muha, u pravu ste, nedostaje mi samo Bandić u mojoj demokraciji, svjestan sam da Vam baš ne ležim zbog toga, tu Vam baš i nemogu puno pomoći, jer ću dat uvijek prednost Josipoviću ispred Bandića, Vaš komentar ću prihvatiti kao kompliment po onoj narodnoj:
" Nije važno što je rečeno, nego tko je to rekao", obožavam dosljedne ljude poput Vas, koji danas misle jedno, sutra kad se probude već misle drugo.

"Jedno priča, drugo misli, treće radi a pri tom ima i figu u džepu." - reče gospon muha
gospon muha, pa nije li to kompliment? Pa ja sam po Vama idealan za predsjedničkog kandidata, kojeg kao takvog, većinom, iznimno cijeni biračko tijelo u Hrvata. Rame uz rame s Bandićem.

Eto da mi to rekoste ranije možda bi se i kandidirao.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/12/08/0114006.htmlgospon muha, ako će Vam biti lakše:
"Sanader HDZ-ovcima: Ne dirajte Vidoševića i Bandića!.........."
"Bivši premijer Sanader stranačkim je kolegama poručio da tijekom predizborne kampanje za predsjednika budu neutralni prema četvorici kandidata: Hebrangu, Vidoševiću, Primorcu i Bandiću. Kritika i napadi na ostale predsjedničke kandidate su dopušteni."doc Ivo vodi brigu o svojim igračima, nije li to možda kolektivno štićenje?