Autor Tema: Predsjednički Izbori 2010.  (Posjeta: 373659 )

0 Članova i 16 Gostiju pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: Predsjednički Izbori 2010.
« Odgovori #150 : Prosinac 05, 2009, 11:58:29 poslijepodne »
Joj jeste li čuli ovo pitanje i odgovor:

"Gospođo Pusić, rekli ste da se borite protiv kriminala ili korupcije, pa me zanima zašto niste u mom stožeru počistili kriminal i korupciju, tipa gospodin Ferenčak i još par slučajeva unutar vaše stranke?"

A odgovor:
"U mom stožeru kao i u vodstvu stranke nema kriminala..."
Joj kao da slušam Sanadera.

Offline lostcase

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #151 : Prosinac 06, 2009, 01:08:11 prijepodne »

Upravo po radi ovakvih poruka Bandić bude pobijedio...jedini ima poruku "idemo delat"...realna je i nedvosmislena za razliku od kandidata npr. "pravednost"...kaj to znači...u početku pri samoj kanditaturi nepravda...neki koji su se trebali kandidatirati nisu imali jednake šanse...jel to pravedno?...nadalje da bi nekaj rekel i potvrdil mora prvo pitati Milanovića...kakvu poruku šalje?...hm..mogu se složiti da je pristojniji, uglađeniji, obrazovaniji od ostalih kandidata al kaj to znači običnom puku?....obične ljude to ne interesira jer se bore za  preživljavanje, njima treba posel i egzistencija..drugim riječima sve te odlike s figom u đepu...hebeš predsjednika koji će u teškim trenucima narodu svirat klavir....

Bolje da i klavir svira nego da ga krade ko Bandic.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #152 : Prosinac 06, 2009, 01:20:16 prijepodne »
Joj jeste li čuli ovo pitanje i odgovor:

"Gospođo Pusić, rekli ste da se borite protiv kriminala ili korupcije, pa me zanima zašto niste u mom stožeru počistili kriminal i korupciju, tipa gospodin Ferenčak i još par slučajeva unutar vaše stranke?"

A odgovor:
"U mom stožeru kao i u vodstvu stranke nema kriminala..."
Joj kao da slušam Sanadera.

Culi i registrirali:)

Offline lostcase

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #153 : Prosinac 07, 2009, 11:15:30 prijepodne »
Odlican Domazetov govor :

http://www.youtube.com/watch?v=fYJ8pw1f7w4&feature=player_embedded#

Dr. Miroslav Tudjman , moj predsjednik!

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #154 : Prosinac 07, 2009, 03:05:27 poslijepodne »
Ne pratim predsjedničku kampanju, bolje reći pokušavam ne pratiti jer mi je zlo od političara na plakatima i njihovih bureka po novinama, ali ne mogu izbjeći onu iritantnu reklamu u kojoj Primorac nudi sebe za prvog među jednakima, a da pritom ne zna izgovoriti riječ Hrvatska nego kaže Hrvaska, ne zna izgovoriti ni Predsjednik nego izgovara Presjednik  >:(
Pa kad to spoji u Hrvaski Presjednik dođe mi da povraćam od muke  :-X
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #155 : Prosinac 07, 2009, 04:59:21 poslijepodne »
http://www.tackfilm.se/?id=1259953030218RA81

gospa Goričanka, dobro je da ipak malo pratite i uspoređujete, čim ste zamjetili karakteristike jednog od kandidata, dakle činite to.
Nekome će te trebati ipak dati glas i glasovati, po svojoj savjesti, imate vremena još dovoljno da donesete konačnu odluku.
Vi ste otvorili ovu temu pa sam ipak sklon vjerovati da će te  ipak pratiti i pratite kampanju.

« Zadnja izmjena: Prosinac 07, 2009, 05:06:51 poslijepodne JosipJoža »

Offline Točkica

• Iskusni član
« Odgovori #156 : Prosinac 07, 2009, 05:04:21 poslijepodne »

Dr. Miroslav Tudjman , moj predsjednik!

Nosi si ga doma!!!

A sve te Lošine teorije i analize stoje na klimavim nogama i bez čvrstih temelja. Hrpa floskula i gluposti! Miroslav Tuđman - a to Lošo i te kako dobro zna! - nikada nije niti će igrati ikakvu relevantnu političku ulogu u ovoj zemlji. I ima šanse na izborima - što Lošo opet jako dobro zna! - "k'o svinja f škrinji".
« Zadnja izmjena: Prosinac 07, 2009, 05:21:53 poslijepodne Točkica »

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #157 : Prosinac 07, 2009, 05:26:46 poslijepodne »
............. ali ne mogu izbjeći onu iritantnu reklamu u kojoj Primorac nudi sebe za prvog među jednakima, a da pritom ne zna izgovoriti riječ Hrvatska nego kaže Hrvaska, ne zna izgovoriti ni Predsjednik nego izgovara Presjednik 

Dobih na mail, pa da ne kopiram sve, pročitajte koga zanima.

„Nakon predstavljanja predsjedničkih kandidata u petak 20.11 2009. na prvom programu HRT-e ostao sam zabrinut za svoju domovinu te imam potrebu podsjetiti na jednu zanimljivu pricu prema kojoj cak i prica o Eviti Peron izgleda bljedunjavo. To je priča o predsjedničkom kandidatu Draganu Primorcu bivšem ministru u vladi Ive Sanadera.
……………..
Inače na medije se nevjerojatno pali. Instinktivno je osjeća opasnost od prof. Radmana, pa ga lukavo neutralizira sitnim podvalama i lažima koje nemaju veze sa mozgom. Supruga Miomira Žužua Tatjana Žužul je govorila "Dragan je savrsen", "Radman je smotani znanstvenik za razliku od Dragana koji je veliki i znanstvenik i menadžer", "Di se može mjerit smotani Radman sa Draganom". Bilo kakva usporedba znanstvenih kvaliteta Primorca i Radmana je kao usporedba plovnih karakteristika kutije za sapun sa ruskom nuklearnom podmornicom. Ali to nema veze. Kod nas sve može kada s podobni.

O Draganovoj općoj kulturi da ne govorim. "Rat i mir" je vidio izdaleka baš kao i domovinski rat od koga je pobjegao. "Braća Karamazovi" su vjerojatno vlasnici nekog kafica u Splitu. Na drini ćuprija "da čito, pišo sa nje «. "Lovčeve zapise" nije nikad čuo za njih ali zato piše zbirku "Lovačkih priča za idiote" kojoj se cijela Hrvatska divi. ….“

http://www.blogihrvati.com/jml/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=1466

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #158 : Prosinac 07, 2009, 05:35:49 poslijepodne »
http://www.vecernji.hr/vijesti/hebrang-primorac-vidosevic-bili-su-hdz-u-samo-zbog-interesa-clanak-62617

"Hebrang: Primorac i Vidošević bili su u HDZ-u samo zbog interesa
HDZ na ovim izborima ima samo jednog kandidata za predsjednika - kazao je Hebrang optužujući protukandidate da su napustili stranku čim su uvidjeli kako u njoj više ne mogu napredovati."

"HDZ na ovim izborima ima jednog kandidata za predsjednika, a Dragan Primorac i Nadan Vidošević bili su u HDZ-u samo dok su u stranci imali osobne koristi - rekao je Hebrang."
Klupko se počelo odmotavati, šta bi sve još saznali da kampanja duže traje? Šta se u stanju sve činiti, radi vlastitog probitka i interesa?
Do jučer je jako branio svoje stranačke kolege, s pritiskom i na premijerku. Pravo lice izađe na vidjelo kad tad. Ks, ks, ks, ks.....
« Zadnja izmjena: Prosinac 07, 2009, 05:39:06 poslijepodne JosipJoža »

Offline lostcase

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #159 : Prosinac 07, 2009, 06:02:02 poslijepodne »
A sve te Lošine teorije i analize stoje na klimavim nogama i bez čvrstih temelja. Hrpa floskula i gluposti! Miroslav Tuđman - a to Lošo i te kako dobro zna! - nikada nije niti će igrati ikakvu relevantnu političku ulogu u ovoj zemlji. I ima šanse na izborima - što Lošo opet jako dobro zna! - "k'o svinja f škrinji".

Pazi da se nebi iznenadila.

Hrvatski desnicari i nemaju pravog kandidata osim njega, ako se ujedine kao sto su se prosle izbore ujedinili oko Borisa Miksica drugi krug je moguc.

Lako bi vam se mogao desiti novi Boris Miksic jer su vasi kandidati potrosene lopine, koji su istina imali veliku politicku ulogu u ovoj zemlji, to i vidimo iz gospodarskog i moralnog stanja . U osam godina 40 milijardi eura duga i idemo dalje.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #160 : Prosinac 07, 2009, 06:24:32 poslijepodne »

....koji su istina imali veliku politicku ulogu u ovoj zemlji, to i vidimo iz gospodarskog i moralnog stanja . U osam godina 40 milijardi eura duga i idemo dalje.

http://www.tackfilm.se/?id=1259953030218RA81

Istina lostcase, zato su njene šanse jako velike za drugi  krug, nije imala ruke u pekmezu kak većina  ostalih kandidata, po poimanju i shvaćanju politike, vođenja i upravljanja državom, brigom i pažnjom za svakog čovjeka, hrabrošću i odlučnošću u donošenju odluka, pameću i intelegencijom, poznavanjem jezika i svojom pristojnom i uljuđenom elokventnošću zasigurno može ovu zemlju dobro predstavljati u svijetu i pomoći joj da počne konačno izlaziti iz gliba.

http://www.predsjednica.com/clanak.php?id=138876#1

Program, ključne točke političkog programa kandidatkinje za prvu hrvatsku predjsednicu Vesne Pusić

Mene zanima, što u slučaju ako u drugi krug prođu Josipović i Pusić, kome će svoj glas dati birači desne opcije? Interesantno pitanje, nije li?

« Zadnja izmjena: Prosinac 07, 2009, 07:01:54 poslijepodne JosipJoža »

Offline lostcase

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #161 : Prosinac 07, 2009, 06:45:45 poslijepodne »
Neam pojma za kog bi glaso da udju Josipovic i Pusic u drugi krug......

Vjerovatno vecina desnicara nebi ni izaaslo....

Offline Točkica

• Iskusni član
« Odgovori #162 : Prosinac 07, 2009, 07:08:12 poslijepodne »

Pazi da se nebi iznenadila.

Hrvatski desnicari i nemaju pravog kandidata osim njega, ako se ujedine kao sto su se prosle izbore ujedinili oko Borisa Miksica drugi krug je moguc.

Dobro kažeš. AKO!!! A znamo kako to "ako" kod desničara završi.    To smo vidjeli na svim dosadašnjim izborima.

By the way, ja nemam svoju stranku niti svojeg favoritat. Objektivno govoreći, niti jedan - ali baš niti jedan - od kandidata do sada nije privukao moju pažnju niti me natjerao da se zamislim isplati li mu se dati svoj glas. Možda nekome od njih to i uspije u narednih 23 dana, no u ovom trenutku svi su neuvjerljivi i blijedi.

Offline dobola

• Skoro pa pravi član
  • Imagine
« Odgovori #163 : Prosinac 07, 2009, 07:10:13 poslijepodne »
Šteta što onaj nezavisni kandidat Braco Rom nije skupio dovoljno potpisa. Koje bi to bili TV okršaji sa protukandidatima ili kandidatkinjama. Lele..... ^-^
Ko to tamo peva?

Offline lostcase

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #164 : Prosinac 07, 2009, 07:19:37 poslijepodne »
Šteta što onaj nezavisni kandidat Braco Rom nije skupio dovoljno potpisa. Koje bi to bili TV okršaji sa protukandidatima ili kandidatkinjama. Lele..... ^-^

Braco je najebo jer su cigani kolektivno odlucili da ce podrzat svog Bandica....