Autor Tema: Lokalni izbori 2012.  (Posjeta: 99326 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Muha

• Jezerača
Odg: Lokalni izbori 2012.
« Odgovori #135 : Svibanj 20, 2013, 10:24:44 prijepodne »
Vesna zvana BUDILICA dobila po pič.., hoće li SDP-jci konačno pregledati?...najprije ih je dojio onaj infntilac Picula pa sad ova očerupana kokoš..u intervju-u kojeg je dala na Zagrebanciji izjavila da je Barišića izmislio Šuker...http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/barisica-je-izmislio-suker-sad-shvaca-tu-pogresku_321609
Možda je to i točno no postavlja se pitanje tko je nju izmislio...?...olinjali veterinar zvan SMUKI...e moj SMUKI gdje ti je bila pamet...

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #136 : Svibanj 20, 2013, 12:19:43 poslijepodne »

http://turopoljka.com/2013/05/20/drazenu-barisicu-drugi-mandat/

Dosadni sa reklamama, koje treba najprije zatvoriti. Bio sam jednom na stranici i više sigurno ne! Siguran sam da nisam i jedini, ali to je uspjeh reklame?
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #137 : Svibanj 20, 2013, 06:12:12 poslijepodne »
Vic godine - narančasta dioptrija...  ;D ;D :-*

Vesna Pusić: Ni HDZ, ni SDP, HNS je pobjednik izbora

Šefica HNS-a Vesna Pusić smatra kako pravi pobjednik lokalnih izbora bez daljnjega – HNS.

Kaže kako su narodnjaci znatno poboljšali svoj rezultat.

- Imali smo četiri kandidata za župana, od čega su tri prošla u drugi krug i na prvoj su poziciji. Dosad smo imali sedam gradonačelnika, a sada imamo dvojicu koja su pobijedila u prvom krugu i još 12 koji su ušli u drugi krug. Imali smo 24 načelnika općina, a sada ih je već 17 pobijedilo u prvom krugu, a još ih imamo 21 u drugom krugu – nabrojila je Pusić.

Smatra kako ovi rezultati pokazuju da je HNS uz SDP i HDZ jedina ozbiljna politička opcija i jedina stranka građansko liberalnog centra u hrvatskom političkom spektru.

Šefica HNS-a Vesna Pusić smatra kako pravi pobjednik lokalnih izbora bez daljnjega – HNS.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/210691/Default.aspx

To, dakle, znači biti jeeebeno spaljen u mozak??
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #138 : Svibanj 20, 2013, 09:04:20 poslijepodne »
trljam si danas oci i ne vjerujem dal ja to dobro vidim..

to sam zamjetio jos jucer prije milanovog odlaska u bioskop ..pa danas na pressici milana bandica uz njega nova pobocnica , ponavljam nemrem verovati , bivsa kustosica kloicevh dvora vesna kusin..

ja sam tu zenu smatral za normalnu i pametnu osobu, i sto njoj treba ta politicka prostitucija uz novobiranog sa tristotine  kaznenih prijava i deset milijardi duga...

jel je   to po onom da vrag  kad nis drugo nema za jesti i muhe tamani.. na kaj je ona  to spala.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #139 : Svibanj 20, 2013, 11:40:06 poslijepodne »
Reakcije gradonačelničkih kandidata
http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/6717/reakcije-gradonacelnickih-kandidata.aspx

Si na finjaka jedino HSP "bobu bob, popu pop".
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #140 : Svibanj 21, 2013, 01:48:14 poslijepodne »
Looool!!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #141 : Svibanj 21, 2013, 05:28:42 poslijepodne »
neka ,neka milance i 15tu kandidaturu odradi..moze se kod dip-a odmad sad upisati....nema veze dal ce vise il manje lupetati nego danas.njega bar ne sprecava izborni zakon kao onu lakrdiju nad lakrdijama od prije na pantovcaku..i  njega bi birali ko druga tita do prirodnog rastanka  i pevali bi mu falu

u toj balkanskoj vukojebini nema njemu problema biti biran.u narodu gdje nema domoljublja, pameti, politicke mudrosti, jer da toga ima , takvi relikti kakvih ima jos ju plemeskim zajednicama afrike , delte amazone , bili mi na margini drustva..u cistoci , pranje nocu ulica..

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #142 : Svibanj 21, 2013, 07:23:58 poslijepodne »
Laburisti: Pobjednici su elementarna nepogoda za Goricu
http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/6722/laburisti-pobjednici-su-elementarna-nepogoda-za-goricu.aspx

Počele pripreme za druge izbore.
Zanimliv komentar..;
 -Lokalni izbori će biti i prije nego kaj se neki nadaju!

Karamarko nagajna Milanoviča a negdo Barišiča.

»Predsjednik jedne stranke, čiji najbliži suradnici otimaju diplomske radove i oni nemaju s tim problema, kaže da će nakon ulaska u EU tražiti prijevremene izbore, kao da ne može sada. Na temelju čega će tražiti takve izbore? Imate skandinavske zemlje u kojima su zabranjeni prijevremeni izbore. Dobili smo izbore, mandat traje četiri godine i to ne slučajno. ...
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Zoran-Milanovic-infantilnim-nazvao-Karamarkov-zahtjev-za-prijevremenim-izborima

Ne razmem kaj more vrušiti Barišiča i HDZ prije iduče izborov..?
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #143 : Svibanj 21, 2013, 08:01:29 poslijepodne »
i  njega bi birali ko druga tita do prirodnog rastanka  i pevali bi mu falu

u toj balkanskoj vukojebini nema njemu problema biti biran.u narodu gdje nema domoljublja, pameti, politicke mudrosti, jer da toga ima , takvi relikti kakvih ima jos ju plemeskim zajednicama afrike , delte amazone , bili mi na margini drustva..u cistoci , pranje nocu ulica..

Baš tako, predobro rečeno...!

Offline ulysses

• Iskusni član
« Odgovori #144 : Svibanj 21, 2013, 10:07:51 poslijepodne »

Zanimliv komentar..;
 -Lokalni izbori će biti i prije nego kaj se neki nadaju!

Ne razmem kaj more vrušiti Barišiča i HDZ prije iduče izborov..?

Beskrajna inteligencija članova Foruma mladih SDP-a, od kojih je jedan i autor spomenutog komentara. Ne bi me čudilo da je u pitanju Sven osobno.

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #145 : Svibanj 22, 2013, 12:56:50 prijepodne »
Jedini je način ak se ne donese proračun, jel tak?
wwwg tablice

Master

• Gost
« Odgovori #146 : Svibanj 23, 2013, 12:01:07 prijepodne »
Srbofili su na koljenima....! :D

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #147 : Svibanj 23, 2013, 07:01:52 prijepodne »

... čitam tvoje pisanje te sad shvaćam da imaš mozak !           

...ma koliko god da je mali, ali je tvoj, pa te srećom ne shvaćam ozbiljno.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #148 : Svibanj 23, 2013, 07:10:21 prijepodne »
HDZ sa svojim partnerima ima 19 vijećnika u vijeću naspram SDP-ovih 12 i još pri tom gradonačelnika koji je pobijedio u prvom krugu...hebate fakat trebaš biti glup, spaljen i pripovedat da to nije bila volja građana V. Gorice...Čujem da sad VFK indoktrinira članstvo, odnosno prebacuje krivnju na Milanovića...he..on je kriv kaj je izgubila, koju pič.. mat. je dolazil u Goricu i dao podršku kret.. a ovi stranački kreteni su tak glupi da misle da se Milanović kandidiral za gradonačelnika a ne VFK..

Master

• Gost
« Odgovori #149 : Svibanj 23, 2013, 08:25:23 prijepodne »

... čitam tvoje pisanje te sad shvaćam da imaš mozak !           

...ma koliko god da je mali, ali je tvoj, pa te srećom ne shvaćam ozbiljno.
Bez obzira kaj mislio tvoj totalitarni mozak činjenica ostaje.Za moj mozak ne brini još uvijek funkcionira samostalno za razliku od tvojeg zadojenog partijom i ratnim zločincem.
« Zadnja izmjena: Svibanj 23, 2013, 08:33:49 prijepodne Master »