Autor Tema: Lokalni izbori 2012.  (Posjeta: 99398 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Lokalni izbori 2012.
« Odgovori #105 : Svibanj 09, 2013, 10:06:57 poslijepodne »
Da, za protuvrijednost reprezentacije foruma staljinističke omladine, sponzorstvo se obračunava na kasi Mercatora... damn!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #106 : Svibanj 09, 2013, 10:10:27 poslijepodne »
Bogami, ja bi da sam na njegovom mjestu napustio listu... sam ajde, ak ode on sa liste, ali tu je teta, a krv nije voda, i ona bi trebala otici sa liste onda!

hornet34

• Gost
« Odgovori #107 : Svibanj 10, 2013, 12:31:22 prijepodne »
nema šanse...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #108 : Svibanj 10, 2013, 09:38:15 prijepodne »
Bogami, ja bi da sam na njegovom mjestu napustio listu... sam ajde, ak ode on sa liste, ali tu je teta, a krv nije voda, i ona bi trebala otici sa liste onda!

Pa to je normalno u svakoj normalnoj državi, a politički moral je jedna od najvažnijih svojstava kvalitetnog političara... na žalost, lustracija je potrebna i zbog toga da se nemoralni sustavi komunizma i nemorala maknu iz javnog života, pa dok se to ne napravi, očekivati bilo kakvu moralnu gestu od naših političara općenito, a osobito ovih crvenih kmera, je ravno utopiji...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #109 : Svibanj 11, 2013, 09:35:37 poslijepodne »
Nova odluka gradonačelnika Nenadića
Gradski park i sportski objekti ne mogu se koristiti za izbornu promidžbu
...Komentari (2)
...Prvo odluka o plaćanju domova za skupove, sad odluka o tome gdje se ne smije? ...Izgleda da se nekom gaće tresu.
http://www.portal53.hr/izbori-2013/129-izbori2013/9541-nova-odluka-gradonacelnika-nenadica.html

Posle mene potop...
wwwg tablice

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #110 : Svibanj 11, 2013, 10:13:17 poslijepodne »
BORBA ZA SVAKI GLAS
Potpuno neizvjestan pobjednik izbora u V. Gorici
ISTRAŽIVANJE: U drugom krugu izbora razlika između Barišića i Fabijančić Križanić iznosi tek 3,5 posto, tj. unutar statističke pogreške
...Neodlučnih birača iznimno je visok postotak, čak 22,9 posto.
...I u drugom krugu veliki je broj neopredjeljenih glasača, njih čak 17,7 posto.
Važno je za napomenuti kako je istraživanje rađeno prije afere sa zemljištem aktualnog gradonačelnika Barišića i njegove neprijavljenje vikendice. (I Pepija barjaktara!)
...Očito će iznimna izjednačenost ovih dva bloka, lijevog i desnog značiti da će o vladajućoj većini odlučaviti dvije političke opcije. Prva su Hrvatski laburisti koji osvajaju 6,9 posto i zadnji su koji prelaze izborni prag. No, vrlo blizu izbornog praga jest i NL Željka Stepanića koja bilježi rejting od 4,8 posto i blizu je prolaska izbornog praga. Ostale opcije ne prolaze izborni prag.
http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/potpuno-neizvjestan-pobjednik-izbora-u-v-gorici_321575

Nedaj Bog izjednačene rezultate jel bumo pak (još) četiri lete v banane.
wwwg tablice

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #111 : Svibanj 11, 2013, 10:54:01 poslijepodne »
...  ovo ispitivanje za one kaj nemaju pojma tko je tko, načinio je studio za marketing tvrtke "ZNA SE ..."
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #112 : Svibanj 13, 2013, 11:24:58 poslijepodne »
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #113 : Svibanj 14, 2013, 09:24:45 poslijepodne »
Pitanje za sve EU-rofile i ljubitelje HDZ-SDP (isto govno interesa) - kuda srljaju i čemu se vesele??

Pogledajte što nas čeka u Europskoj uniji kada u njoj budemo zajedno sa Srbijom.

Pročitajte što danas Srbi u Hrvatskoj otvoreno govore. A što će tek biti kada i Srbija uđe u Uniju i kada opet budemo zajedno u istoj državnoj zajednici?

Pitajte svoje čelnike zašto su odustali od hrvatske samostalnosti ? Zašto slijepo srljaju u Uniju?, i jesu li svjesni da nas u zajedničkoj državi opet čekaju politički, ekonomski a vjerojatno i oružani sukobi? Mnogi Srbi očito nisu odustali od svojih velikosrpskih planova. Samo čekaju povoljniji trenutak, kojeg će dobiti u Uniji!! A sada malo prvoklasnog četnika - koji ne odustaje od četnikovanja, to valjda nije ništa iz mržnje, dok doći na koncert sa crnom majicom je...

http://www.nasa-stranka.hr/saopstenja/obracanje-jovana-ajdukovica-biracima-borova

Borovo 08. 05. 2013

- Izbori za načelnika opštine Borovo su na pragu. Tim povodom oglasio se izborni štab Naše stranke i predsednik Jovan Ajduković, diplomirani pravnik, meštanima Borova putem medija:

Hrvatska je jednom nogom u glibu, a sa drugom ne zna šta će. Borovo je na još gorem putu. Posla nema ni na vidiku. Zaposleni Srbi se otpuštaju. Potpuni krah. Na našu (srpsku) sramotu, tu podlu radnju provodi tzv. srpska stranka (SDSS), režirana u Zagrebu kao u vreme Pavelića. Tako je bilo i u prošlosti, jer su malobrojni Pavelićevi Hrbi, dobro plaćeni da javljaju svetu kako je NDH država blagostanja za Srbe, a za to vreme je u Jasenovcu ubijano na stotine hiljada nevinih Srba. Isto je tako Milorad Pupovac nedavno potpisao da u Hrvatskoj nema nerešenog srpskog pitanja i da su Srbi zaštićeni po najvišim međunarodno pravnim standardima. Eto tako se istorija ponavlja.

KATASTROFALNA PRIVREDA REŽIRANA "VOĐOM" IZ ZAGREBA Privreda i ekonomija Borova na pragu su katastrofe. Dosadašnja SDSS-ova vlast se tim najvažnijim problemom svojih meštana ne bavi. Privreda i ekonomija nisu bili tema "bivših" jer je to oblast koju ne poznaju. Ali zato poznaju svoj lični interes i onog malog broja svojih poslušnika, a nadod su doveli do kontejnera. Da li verujete da su pored ovako plodne i blagorodne zemlje Naši ljudi gotovo gladni. SDSS nema ni stručnjaka niti ljudi sa iskustvom. Postoji samo režirani "vođa" iz Zagreba, a svi ostali su samo mali politički patuljci koji su se samo "naradili" za sebe i svoje, ali na veliku štetu srpske zajednice. BIRAJTE NAŠE "Oni" traže da ih narod opet bira, kako bi sakrili svoj dosadašnji nerad, da nastave svoju sramnu ulogu i sa mlađim generacijama, ne vodeći računa da su svima dosadili i da ih Borovo i naš narod više ne treba. Jasno je da su u Borovu neophodne nužne PROMENE, za dobro i bolje sutra Našeg Borova. Zar ne vidite da se Borovo zadnjih godina umesto privredno i ekonomski razvijenog centra, pretvorilo u veliko kulturno-umetničko društvo!? U društvo bez posla i poslovne perspektive, sa pripremljenom kartom mladih za odlazak na rad u inostranstvo. Nekada se u Borovo dolazilo da bi se ostalo i udobno živelo. Zahvaljujući nebrizi i neradu (ne)odgovornih iz SDSS-a danas se kroz Borovo samo prolazi. Jasno je da su "oni" radili samo za sebe, a ne za vas koji ste ih birali i koji ste im verovali. Sada je tome konačno došao kraj, a o tom kraju samo Vi ODLUČUJETE. EU KAO ŠOK ZA NESPREMNE Evropska unija je šok za nespremne, a Naša stranka u svojim redovima imamo nove i mlade ljude sposobne za Borovo u Evropi i Borovo sa Srbijom. Srbi su u "njihovom" mandatu postali proleteri bez igde ičega. Ima li iko od vas koji čitate ovaj tekst da misli da će mu biti bolje sa tim istim ljudima. Pa da su mogli učiniti ono što Vam stalno obećavaju, a i sada će ponovo, onda bi to davno već učinili, a ja Vas molim da ne dozvolite da vas takvim lažnim obećanjima više ne vređaju i ne potcenjuju Vaš razumza dobro Našeg Borova.

OBAVEZUJEM SE PISMENIM PUTEM: Pre svega, Naša stranka i Nova srpska stranka ne prihvataju odricanje od svog srpskog imena, krsne slave, pravoslavlja, svetosavlja, svoje kulture, tradicije i običaja, a posebno ne svog jezika i ćiriličnog pisma. Umesto sluganstva i siromaštva nudimo proaktivnu ulogu u preduzetničkom kapitalizmu. Ne želimo da prosimo, već da stvar uzmemo u svoje ruke. Nudimo radna mesta u preseljenom pogonimanajrazvijenijih preduzeća iz Srbije u Borovu, zbog povoljnijeg izvoza iz Hrvatske u ostatak zemalja EU. Proizvodnja za istočna tržišta seli iz Hrvatske u Srbiju. Brojni preduzetnici iz Srbije i njihovi poslovni partneri iz Rusije, Kine i arapskih zemalja su zainteresovani za Naše Borovo i ovu regiju, ali i čekaju rezultate predstojećih lokalnih izbora u dogovoru sa SRPSKOM NAPREDNOM STRANKOM iz Beograda, koja nas u svemu bezrezervno podržava. Naša ponuda su radna mesta u proizvodnji energenata od biljnog otpada, da se naš narod jeftino greje, nudimo proizvodnju specijalne obuće za Rusiju, proizvodnju obuće od perive kože, proizvodnju, preradu i prodaju alternativnih kultura, povrća, bobičastog voća, korenitog i lekovitog bilja, celogodišnju proizvodnju i prodaju puževa na osnovu jeftinog energenta, proizvodnju i prodaju slatkovodne ribe i proizvodnju cveća za Holandiju. Imamo nedvosmisleno obećanje i ponudu od strane vrha Srbije za kupovinu fabrike "Borovo", u kojoj će opet raditi nekoliko hiljada naših ljudi i nuditi proizvode za rusko tržište. Kome su potrebno "oni"? Odbacila ih je vlast u Srbiji, pa čak i predsednik Hrvatske Ivo Josipović. Ostali su sami bez ičije podrške. Da se razumemo, vrh SDSS-a se prodao, a članovi i birači su ostali prevareni. Ko te jednom prevari, on je kriv. Ko te drugi put prevari, onda si sam kriv. Zato pazi koga biraš, da ne budeš i sam kriv. Srbi su doživeli mnoge prevare, od neostvarenih prava iz vremena mirne reintegracije i svih po tom osnovu stečenih prava - do drske pljačke srpske imovine! U Borovu je SDSS sramno lagao sve ove godine za projekat "Povratak" i velikom ribnjaku i za to je do danas isplatio velike novce ni za šta, jer je to još uvek ostala samo ideja na komadu papira i ništa više. A novaca nema, da bi na kraju taj prostor uz saglasnost NAČELNIKA I NJEGOVOG ZAMENIKA, bez saglasnosti opštinskog Veća, bilo predano u zakup, nikom drugom već Hrvatima. Na zdravlje vam politika Hrbi iz SDSS-a!! Naš vekovni prostor su stavili u bodljikavu žicu. To ni fašisti nisu radili, ali su čelnici SDSS-a to za svoj interes očito blagoslovili bez saglasnosti nas Borovčana. Da li su za taj sramni i izdajnički činotvorili bar jedno radno mesto!? Naravno, nisu! Hrvatska i Zagreb nemaju uši za Naše probleme. Sami smo sa Srbijom, jer nas naša otadžbina jedina razume i želi nam iskreno pomoći. Poštujte to, dragi moji Borovčani, jer nam je to JEDINA ŠANSA DA OSTANEMO SA SVOJOM DECOM U NAŠEM BOROVU. VREME JE ZA PROMENE, IZAĐI SA CELOM FAMILIJOM NA IZBORE, JER SUTRA NEMA KAJANJA!

Jovan Ajduković, dipl. pravnik, VAŠ NAČELNIK

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #114 : Svibanj 14, 2013, 09:57:57 poslijepodne »
taj cedo nacelnik i njegova cetnicka bratija nisu problem hrvatske , vec jugosloveni u hrvatskoj.

da takvih nema, do plana ulaska srbije u eu za jedno 15 god., ta balkanska prcija bila  bi manja od zrna maka.
slijedece event.prosirenje bit ce u paketu   turci ,  srbi, crna gora,  a turci nikad nece uci u eu..austrijanci to nece dopustiti..prema tome..uzivaj bez straha.

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #115 : Svibanj 14, 2013, 10:29:23 poslijepodne »
DRAMATIČNO SUČELJAVANJE KANDIDATA
EKSKLUZIVNO: ŠOKANTNO OTKRIĆE U KNINU
Kandidat za gradonačelnika bio major vojske SAO Krajine!?
...Lončar se nakon prizanja da je bio uniformiran u RSK u svome pledoajeu također kratko osvrnuo na aboliciju i naglasio kako kao takav ima sva prava u Hrvatskoj kao ostali građani.
http://www.jutarnji.hr/sokantne-spoznaje-u-kninu-moguci-buduci-gradonacelnik-knina-major-srbocertnicke-vojske-sao-krajine--/1102528/
wwwg tablice

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #116 : Svibanj 17, 2013, 12:02:19 prijepodne »
Problem sastavljanja većine u vijeću je problem (grado)načelnika (audio)
 - Preporuka svim našim ograncima i podružnicama je da potporu daju samo onda i samo kada budemo uvjereni da možemo realizirati projekte i ideje koje smo formulirali prije izbora i što smatramo korisnim. Nitko nema bjanko potporu. Najmanje nam je bitno natezanje i prepucavanje oko izbora predsjednika Gradskog vijeća. To je matematičko-foteljaška koalicija. Takvu vlast koja počiva na zbroju fotelja i mandata, a ne na programima sastavila je izuzetno neuspješna Kukuriku koalicija, kazao je Lesar na susretu građanima u Zadru.
...
http://www.laburisti.com/modules/news/article.php?storyid=1996

Koalicija HSP-HČSP: Želimo ukidanje dvojezičnosti
 Koalicija HSP-HČSP predstavila je danas ispred zgrade Porezne uprave, nekadašnjeg Narodnog doma, Listu kandidata za pulsko Gradsko vijeće. Nositelj liste je Tomislav Benčik koji je rekao da su odabrali mjesto za prezentaciju programa jer je nekad Narodni dom bio središte društvenog života Hrvata u Puli, a Talijani su ga spalili te se koalicija zalaže za vraćanje njegove prvobitne namjene.
 - Ako Talijani imaju Circolo, onda mi Hrvati želimo svoj Narodni dom. Zalagat ćemo se za ukidanje dvojezičnosti i svega što ona predstavlja te preusmjeravanje novca namijenjenog nacionalnim manjinama u projekte koji će koristiti cijeloj zajednici.
 Agresivnom kampanjom od istarskih Hrvata stvara se narod Istrijana. Uspoređujući posljednje popise stanovništva vidljivo je da se postotak Hrvata smanjio, Istrijana povećao, a Talijana ostao isti. Znači Talijan ostaje Talijan, a Hrvat treba postati Istrijan. Istra nam može biti zavičaj, ali Hrvatska nam je domovina, rekao je Tomislav Benčik.
...
http://hcsp.hr/koalicija-hsp-hcsp-zelimo-ukidanje-dvojezicnosti

Of problem nedu rešili ovi izbori.

Javno sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Petrinje za predstojeće lokalne izbore pod nazivom "Licem u lice" održano je danas u atriju Hrvatskog doma. Kao i prilikom jučerašnjeg javnog sučeljavanja kandidata za župane, građanima smo omogućili izravan prijenos live streamom putem naše web stranice Portal53 i etera Petrinjskog radija. Nakon Petrinjskog radija, građani su imali priliku izravno postavljati pitanja kandidatima, a zatim su kandidati međusobno jedni drugima postavljali pitanja. Cilj je bio građanima omogućiti direktno informiranje o problemima koji utječu na njihov svakodnevni život te im pomoći donijeti odluku kome dati svoj glas. Na sučeljavanje su se, osim kandidatkinje Viktorije Kaleb, odazvali svi ostali kandidati Darinko Dumbović, Krešo Kovačićek, Slavica Leci, Željko Nenadić i Pejo Trgovčević.
...
http://www.portal53.hr/izbori-2013/129-izbori2013/9622-licem-u-lice-s-kandidatima-za-gradonacelnika.html

De smo mi od Petrine...  :-[
wwwg tablice

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #117 : Svibanj 17, 2013, 02:04:26 poslijepodne »
da ima gradjanske svijesti i odgovornosti cinom koji gradjani daju na izborima, isti bi trebali bojkotirati izbore ,ili poderati listic.

naime, ovakav izborni zakon , koji dozvoljava raznim lokalnim prodavacima maglusturine  sklapanje predizbornih koalicija , nije nista drugo vec nakaradna prevara  i nedemokratski cin.

ako ti prodavaci magle znaju, mogu , svojim dokazanim radom, ugledom , dobiju na izborima povjerenje gradjna, onda tek mogu sklapati koalicijske dogovore ako im je to potrebno.
definitivno , bilo bi , da upravo takvi nebi prosli ni izborni prag niti bi dobii mogucnost da prodaju maglu na grbaci  onih koji rade, stvaraju, zive posteno.

ovo, sto se cini vec 20 god. u Hr, je upravo to sto se vidi u stanju zemlje i drustva, nakarada , ista izbornom zakonu..

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #118 : Svibanj 17, 2013, 11:58:12 poslijepodne »
VESNA FABIJANČIĆ KRIŽANIĆ:
Barišića je izmislio Šuker. Sad shvaća tu pogrešku
INTERVJU: U zadnjih dvadesetak godina u Gorici nije napravljena niti jedna osnovna škola, niti jedan vrtić
http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/barisica-je-izmislio-suker-sad-shvaca-tu-pogresku_321609
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #119 : Svibanj 18, 2013, 02:34:12 poslijepodne »
A zahvaljujući teti Vesni, i porast novogradnji je - obzirom na površinu koju taj ured ima - najmanji u Hrvatskoj, jer je velikogorički ured za graditelstvo najgori u Hrvatskoj, sa stotinama predmeta zaostataka, nerijetko i po preko 5 godina rješavanja jedne građevinske dozvole (dapače, velika većina predmeta koje sada obrađuju je predana još po davno isteklom zakonu dok je još postojala lokacijska i građevinska dozvola...)... Gorica je bila budna, no Vesnica je spavala... možda da se nju probudi??