Autor Tema: Holy - ostavka  (Posjeta: 21193 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
Odg: Holy - ostavka
« Odgovori #15 : Lipanj 13, 2012, 10:39:58 prijepodne »
Prvi ninistar/ica u novoj hrvatskoj povijesti, koji zbog nečeg daje ostavku. Bravo, za pohvaliti,

Bravo, za pohvaliti HNS i Čačića koji joj je smjestio! Sad HNS može nastaviti dalje sa projektom OMBLA! Sramite se HNS-ovci fuj!

Jaguar

• Gost
« Odgovori #16 : Lipanj 13, 2012, 02:22:31 poslijepodne »
Prvi ninistar/ica u novoj hrvatskoj povijesti, koji zbog nečeg daje ostavku. Bravo, za pohvaliti,

Bravo, za pohvaliti HNS i Čačića koji joj je smjestio! Sad HNS može nastaviti dalje sa projektom OMBLA! Sramite se HNS-ovci fuj!

Trla baba lan da joj prođe dan.....kao i obično.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #17 : Lipanj 13, 2012, 03:38:35 poslijepodne »

Eh, srama prvo treba imati... a kriminalčine ga jako rijetko imaju... ustvari, nikad!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #18 : Lipanj 13, 2012, 08:36:07 poslijepodne »
Našla krpa zakrpu, pa u kolektivno pljuvanje, naravno bez pokrića.
Kakve veze ima HNS i Čačić s ostavkom ?
Posebno kada se zna kako je Holy imala prijetnje od smetlarskih i lokalnih lobija kojima nikako ne odgovara ono što je planirala činiti, a što bi išlo na ruku građanima, pa i Vama dvojici kao takvima.
Niste ni u jednom trenutku pomislili kako su joj možda oni smjestili "mail".
No Vi kao dobri stari znanci, pljuvači HNS, odmah koristite priliku rakniti.
Da se razumijemo, ne branim nikoga, pa ni HNS a ponajmanje Čačića jer taj se zna koliko vidim i sam braniti, lupetate kao i obično, kak Maksi po diviziji, što me od Vas uopće i ne čudi.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #19 : Lipanj 14, 2012, 08:47:37 prijepodne »
I premjer Milanović bi trebao dati ostavku prema ljestvici moralne čistoće koju je postavio. Sjetimo se da je upravo Milanović prije neki dan iz Tedeschijeva ljetnikovca hitro smijenio ministricu zaštite okoliša Mirelu Holy...Ako je ministrica morala otići jer je, bez ikakva osobnog interesa, htjela pomoći osobi koju, koliko vidim, niti ne poznaje onda bi bilo pošteno da i Milanović prizna da je napravio bedastoću temeljem pitanja koje se postavlja u javnosti "DA LI JE BIO KOJI PUT KOD TADESCIJA DOK NIJE BIO PREMJER??????????"

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #20 : Lipanj 14, 2012, 10:58:36 prijepodne »
Našla krpa zakrpu, pa u kolektivno pljuvanje, naravno bez pokrića.

Jedino ti, kao stranački pukljavac, ne vidiš ono što vide svi na ovom svijetu, sve novine, svi portali, svi čitatelji i cijeli Facebook i Twitter - iliti skraćeno na stotine tisuća ljudi!

Ti si kao i onaj Bosanac koji je vozio u kontra smjeru na autocesti, i sluša upozorenja na radiju da se jedna budala vozi u kontra smjeru - "ma šta jedna budala - na stotine njih!".

Otprilike je takva širina i tvojih pogleda.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #21 : Lipanj 14, 2012, 03:48:25 poslijepodne »
Jedino ti, kao stranački pukljavac,
Otprilike je takva širina i tvojih pogleda.

stranački pukljavac? Joj, nema smisla, nisi dostojan moje reakcije.
Za širinu mojih pogleda ne brini, ti ih ne buš dostigao još za 300 godina tvog života.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #22 : Lipanj 14, 2012, 08:01:46 poslijepodne »
Ja i molim Boga da ih nikada i ne dostignem. Dok je ljubavi za Hrvatsku, morala i duše - od svega što tvoj vidokrug predstavlja treba samo bježati.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #23 : Lipanj 14, 2012, 08:22:58 poslijepodne »
Dok je ljubavi za Hrvatsku....

I Sanader je volio Hrvatsku a i sanaderići.
A tko si ti da bi mjerio moju ljubav prema domovini?
A još više, tko si ti da ju tebi prezentiram? Nisi dostojan da uđeš pod krov moje ljubavi, prije svega zbog svog vrijeđanja, koje činiš prema svima, s kojima se po pitanju bilo čega ne slažeš.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #24 : Lipanj 14, 2012, 10:34:01 poslijepodne »
Stari, potegni vodu... Sanader je volio Hrvatsku više negoli bilo koji čelnik HNSa, a nije ju volio nimalo... time je sve rečeno.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #25 : Lipanj 15, 2012, 08:16:17 prijepodne »
Citat:
Jaguar

He...Slično ko Gazimir i gazimirići...Milanović se odreko 2 milijarde kn u korist INE-e - MOL-a ...he..zašto?...vrlo jednostavno, da spasi Gazimira od zatvora, drugim riječima Gazimiru kupuje slobodu...

Prisjetih se vica kad Mujo pita Hasu: “Što radiš?” “Gledam kako trava raste!” odgovori Haso. “A, što ti radiš?” upita Haso Muju. “Ja samo gledam!”
« Zadnja izmjena: Lipanj 15, 2012, 08:19:08 prijepodne Muha »

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #26 : Lipanj 15, 2012, 08:20:22 prijepodne »
A tko si ti da bi mjerio moju ljubav prema domovini?

A koja je tvoja domovina? Rođenja ili gdje živiš? Ne razumijem, srbi koji žive u Hrvatskoj, koja je njihova domovina? ili Hrvati koji žive u Australiji, Kanadi ili Americi? Znam da ti hrvati govore da je Hrvatska njihova domovina...

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #27 : Lipanj 15, 2012, 08:54:26 prijepodne »
tromblon ... opet po starom, bježiš s teme i vrijeđaš sve koji ne misle kao ti i još poneki.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #28 : Lipanj 15, 2012, 08:59:30 prijepodne »
tromblon ... opet po starom...

Ti si ovisan o meni, na svaki moj post ti se javiš iako nema veze s tobom... Pokušaj se malo koncentrirati i napisati nešto pametno, pa makar prenesi tekst sa nekog portala c/p. Ne trebaš biti svakom loncu poklopac! Ako ti nedostaje razgovor i ako si imao teško djetinjstvo pa si progovorio tek sa 7 godina bilo bi dobro da potražiš profesora Matića iz Suvaga koji se bavio sličnim teškim slučajevima  ;D eto od srca  ;)

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #29 : Lipanj 15, 2012, 10:03:10 prijepodne »
Citat:
Jaguar

He...Slično ko Gazimir i gazimirići...Milanović se odreko 2 milijarde kn u korist INE-e - MOL-a ...he..zašto?...vrlo jednostavno, da spasi Gazimira od zatvora, drugim riječima Gazimiru kupuje slobodu..

Bravo muha na ovoj slici. (sliku sam maknuo da se ne ponavljam)

Tko kaže da naš narod nema duha??
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....