Autor Tema: VIS Peri Deri  (Posjeta: 188267 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
Odg: VIS Peri Deri
« Odgovori #105 : Prosinac 17, 2009, 08:48:03 poslijepodne »

evo info za sutra.mi smo treći po redu i ak bude sve u redu nastupamo oko  pol 12.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #106 : Prosinac 19, 2009, 03:10:15 poslijepodne »

Jozo Mafijozo

Nis stigel vloviti ono drugo "***čenje" tipa hiti se na pleča i igraj na podu,Joža dere po đitre,Bobi po cimbula a ja po pive,sevdah na solo gitare na vuvo organizatora,štel bi vam nekaj reči al mi vrnete mikrofon...   ;D

Poveč kaj očeš al Stojka vam leži bole nek ikaj i kaj se profila publike i volumena prostora  dotikavle.Ni previsoko pak se zvuk ne gubi samo...Vi ste krivi kaj još nemrem normalno govoriti,tonmajstor kaj još nečujem a onoga do je ozakonil da se nutre pak more pušiti treba masovno silovati v parkiću na -12.  8)

Odkud su oni kaj su drugi igrali?

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #107 : Prosinac 19, 2009, 06:33:33 poslijepodne »
Robiju je bilo fest vruće, uspjeli smo vidjeti od kud crpi inspiraciju za tekst svojih pjesama:
iz vlastitog iskustva. Jedino mi onaj stih ".... dotiče pod", nekak nije stvar osobnosti, možda ima frenda afrikanca (da me ne bi krivo razmeli..  ;) ).

....Odkud su oni kaj su drugi igrali?
Koliko sam uspjela čuti kroz gas-masku da su iz Mičevca, ili imaju dobru podršku od Mičevćana pa su zato rekli "naši Mičevćani".
Inače, kod njih nisam razumjela niti jednu riječ, kam tek stih, ali ocjena za umjetnički dojam je pet +.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #108 : Prosinac 19, 2009, 09:15:26 poslijepodne »
Jesi videla kaj taj čovek more popiti!?Znam za par Munđerov na Mlake ali ovaj ni žnijove nek ze Sunđerove familije.  ;D

Mene se čini da se Agla zoveju.Žestine jem ne fali.V doba Beatlesov bilo je normalno il moderno popevati z prižneranum kravatum a sat su si pomalo počeli prelaziti na mandure ratdna odela.

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #109 : Prosinac 19, 2009, 11:13:43 poslijepodne »

fala vam kaj ste došli nas pogledati a posebno plemenitašici koja i bolesna dolazi na igranku.naklon do poda.

mi smo se sasvim dobro zabavljali, a kaj se tiče razgolićenja je kriva rakija i ove vunene kape na glavi...to nam nije baš bil pametan izbor.

i mi smo posle čuli da smo bili poprilično glasni ali to nije bilo do nas...nadam se da vam je bilo dobro

fala još jenput na podršci

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #110 : Prosinac 20, 2009, 12:40:04 prijepodne »
..........i mi smo posle čuli da smo bili poprilično glasni ali to nije bilo do nas...nadam se da vam je bilo dobro

Meni je bilo žal onih koji vas prvi put slušaju, a došli su u 100 na moj nagovor i po onoj hladnoći, i za moju generaciju prilično kasno (am ni leto, zima je, rano je noć), da nisu baš puno razmeli tekst. Morala sam čak i prevoditi.
Ali ukupan dojam tih novopridošlih je da ste izvrsni i u živo.

....fala još jenput na podršci

Stvarno vas je dosta za ovo leto.  ;)
Sva sreća da nete svirali i na Staro leto, jer bi morala opet van na zimu, a najdraže mi je za doček imati doma pidžama party.  :)

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #111 : Prosinac 31, 2009, 04:07:04 poslijepodne »

Jednu manje turbulentnu,zdravu i sa više novaca novu 2010.godinu Vam želi

Vaš VIS PERI-DERI

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #112 : Siječanj 01, 2010, 07:49:18 prijepodne »
I ja Vama želim jednu uspješnu godinu, da snimite novi CD, da imate puno angažmana, da postanete još slavniji - a time i sa debelim tekućim i žiro računima... i da Vas zdravlje i inspiracija čvrsto drže cijelu godinu!! Sretno!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Tur

• Gost
« Odgovori #113 : Siječanj 01, 2010, 08:09:48 prijepodne »
Još puno dobrih koncertov i još bolših pesmi vu novomu 2010. letu! Želim Vam da nastavite ko i do sad promicati naš turopoljski dijalekt!

Offline Muzh

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #114 : Siječanj 01, 2010, 10:59:16 prijepodne »
Sretno Novo Leto i vami dechki i da perete i derete josch bolsche :)

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #115 : Siječanj 04, 2010, 11:25:21 prijepodne »

Medmrežna Sučija Mraclinska
http://www.mraclin.bloger.hr/

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #116 : Siječanj 06, 2010, 03:19:07 poslijepodne »

evo,kak je počela nova godina i mi smo počeli snimati svoj drugi cedejac.snimili smo dvije skladbe i sad bumo vidli kak se to bude zmiksalo.kad bu nekaj gotovo, tu se bu prvo čulo.

pozdrav svima

Vaš Kurtzenjeben

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #117 : Siječanj 07, 2010, 04:11:43 poslijepodne »
VIS PERI DERI-Turopolje moje malo
VIS PERI DERI-Turopolje moje malo

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #118 : Siječanj 07, 2010, 05:18:39 poslijepodne »

evo,kak je počela nova godina i mi smo počeli snimati svoj drugi cedejac.snimili smo dvije skladbe i sad bumo vidli kak se to bude zmiksalo.kad bu nekaj gotovo, tu se bu prvo čulo.
.........

Komaj čekam, am mi se of već saf zlizal.  ;)

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #119 : Siječanj 10, 2010, 03:30:22 poslijepodne »
evo drago društvo-mi smo po planu snimili dve skladbe i stjuaresa je odradila svoj dio. tak sa tim njemačkim dijelom teksta,  možda možemo konkurirati za evroviziju ::)