Autor Tema: VIS Peri Deri  (Posjeta: 188191 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline karabaja

• Ja samo gledam
  • *
Odg: VIS Peri Deri
« Odgovori #75 : Studeni 01, 2009, 02:21:39 prijepodne »
http://multimedija.hrt.hr/?id=4

ima tu emisija ak je neko propustil...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #76 : Studeni 07, 2009, 09:27:26 poslijepodne »
VIS Peri-deri u utorak 10. studenoga '09. u Purgeraju!

Przimo od 22, zagrijavanje Dosh Lee, pobjednici ovogodisnjeg HGF-a.

Dodjite i zaplesite uz dobri domaci troakordni rock'n'roll!

VIS Peri Deri-Brko (Brko)
VIS PERI DERI - GUZICA (Guzica)
VIS PERI DERI- LIDIJA (Lidija, ili Vlasta)
VIS PERI DERI - Turopoljec travu kosi (Turopoljec travu kosi)

Pozdrav z Turopolja! Salji dalje!

P.S. Sad sam tek skužil da je ova tema, temeljno, u posve pogrešnom podforumu... zakaj nije u Glazbi? Ili u kulturi i umjetnosti?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #77 : Studeni 08, 2009, 01:13:34 poslijepodne »

valjda nismo još to dosegnuli.

pozdrav svima,

mi smo nabavili snimku našeg nastupa u Garaži pa s obzirom na kasni termin kad je bila emitirana ako netko nije gledal a htio bi,nek se javi pa mu bumo poslali DVD.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #78 : Studeni 08, 2009, 01:24:47 poslijepodne »

valjda nismo još to dosegnuli.

Ne, nego ste mi bliži u kajkavskom dijelu foruma čak i Turopoljskom, i ne bi vas štela zgubiti iz tih voda, pa sam vas zato ovdje svrstala, daleko od glazbe, koja je vrlo šarolika.
A vi ste autohtoni, prepoznatljivi i naši.  ;)

Piše u prvom postu:
Iako je ova tema muzička, ipak joj je mjesto u ovom kajkavskom dijelu foruma.
S obzirom da su Visofci pravi Turopoljski rock band svakako moraju biti "prisutni".

http://www.visperideri.com/

http://www.myspace.com/visperideri

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #79 : Studeni 08, 2009, 04:07:10 poslijepodne »
ma sve je u redu.mi smo počašćeni time da uopće imamo svoju temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #80 : Studeni 09, 2009, 01:23:26 poslijepodne »
Ma to je neupitno, da bi netko imal svoju temu, treba dvadesest sekundi truda da se ista pokrene...

No malo su mi čudni kriteriji, jer VIS PeriDeri je ipak u prvom redu "Vokalni-instrumentalni sastav", znači glazbenici, a kajkavski meljeju i oni koji imaju sluha kak stara šlapa, rekel bi gospon Franjo...

Glazbe ima svakakve, ali i kajkavaca ima svakakvih, pa bi se znači tu lako mogle ugnijezditi i neki Zagorec, i to punopravno, dok ti inzistiraš na "domaćem turopoljskom", a on veze sa Turopoljem nema...  :-X :-X :-X

Za DVD bum ja nazval Jožu, ionak mora dojti k meni doma, malome mi nekaj ni najbolše jasno na basu, a mene neće slušati...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #81 : Studeni 16, 2009, 08:39:59 poslijepodne »
Nov 14 2009     9:00P   RAKITOVEC-TUROPOLJE    RAKITOVEC-TUROPOLJE

Nov 21 2009    9:00P   ROUTE 66    ZAGREB

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #82 : Studeni 16, 2009, 09:48:12 poslijepodne »
Nov 14 2009     9:00P   RAKITOVEC-TUROPOLJE    RAKITOVEC-TUROPOLJE

Nov 21 2009    9:00P   ROUTE 66    ZAGREB

da dodamo i 18.12.2009-TURBINA U KLUBU 100-VG

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #83 : Studeni 16, 2009, 10:04:05 poslijepodne »
F teru dobu?
Al ziher a ne da dojdem v dobu kaj ste napisali a to ispadne il prekesno il pet vur prerano... O0 ;D

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #84 : Studeni 18, 2009, 10:48:06 poslijepodne »
F teru dobu?
Al ziher a ne da dojdem v dobu kaj ste napisali a to ispadne il prekesno il pet vur prerano... O0 ;D

ajoj to ti još neznam niti ja...nisi zadnji put samo ti došel prerano,i Boby je.budeš znal na vreme.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #85 : Studeni 18, 2009, 10:59:02 poslijepodne »

da dodamo i 18.12.2009-TURBINA U KLUBU 100-VG

Tak vas "volim" (da me ne bi krivo shvatili :) ) kad na vrijeme napišete de ste, naročito u zavičaju.

16.12. je Valjak, 18.12. Peri deri - ma super.
Mogu planirati i iskati dozvolu da me puste van u tako kratkom roku, ili ako mi vele: a čuj, nemreš na obje svirke, onda da mogu vagnuti koja mi je draža.  ;)
Čujte, sve planski i organizirano.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #86 : Studeni 28, 2009, 06:16:06 poslijepodne »
December, 11 2009 09:00 PM - MMC STUDIO-ZA IGORA ERAKA     
VLAŠKA 92, ZAGREB, - 40 KN

December, 18 2009 10:00 PM - KLUB 100-TUR-BINA    
V.GORICA, V.GORICA, - 0 KN

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #87 : Studeni 30, 2009, 08:20:04 poslijepodne »
Humanitarni koncert za Igora Eraka
MMC Studio
Vlaška 92
01/4641-010;
091/517 95 65

Humanitarni koncert kojim bi se pokušalo prikupiti što više donacija u materijalnom smislu, predviđen je za prilagodbu kupaonice Igorovim potrebama, što bi u konačnici iznosilo 25000 kn, ostatak prikupljenih novčanih sredstava otišlo bi na Igorovu rehabilitaciju.

U sklopu koncerta koji je osmišljen kao večer dobre rock glazbe, organizirala bi se i nagradna igra za posjetitelje, te uz goste iznenađenja i bendove kao što su D Elvis, Problem Child, VIS Peri Deri, te očekivanih 500tinjak posjetitelja, mnoštvo sponzora i medijske reklame planira se ugodna, dobrotvorna večer na zadovoljstvo sviju, s jednom i jedinom namjerom, pomoć mladom čovjeku kojem je to u ovim trenucima najviše potrebno.

Koncert se planira 11.12.2009. u prostoru MMCa Studio s početkom od 20h.

IGOR ERAK je priča o mladom čovjeku kojem se život u trenutku preokrenuo kada je na svom motoru doživio prometnu nesreću u kojoj je teško stradao. 27.10.2002. Most Mladosti – 60km/h – rupa na cesti/šaht – gubitak kontrole i pad.

Mladić od svoje 23.godine živi kao 100% invalid u invalidskim kolicima ovisan o tuđoj pomoći. Zahvaljujući svojem pozitivnom stavu i majci s kojom živi u 30ak kvadrata stana na drugom katu, pomoći liječnika i dobrih ljudi, Igor se veseli životu i svakom, pa i najmanjem pomaku prema boljem.

Optimizam i nada da će jednog dana ponovo stati na vlastite noge pomogle su mu da prebrodi zadnjih 7 godina nesvakidašnjeg života: hematom na mozgu, povrijeđena kralježnica i pluća, stenoza dušnika, koma, dekubitusi nastali od ležanja, brojne operacije, svakodnevna borba za preživljavanjem i skupljanjem novaca za operacije i prijeko potrebnu rehabilitaciju! Jer šanse da ovaj mladić ponovo prohoda su velike.

„Vjerujte mi BOLJE JE STO PUTA DATI NEGO JEDNOM TRAŢITI.VAMA HVALA ŠTO MI ŽELITE POMOĆI,A BOGU HVALA ŠTO MI JE DAO PRILIKU UPOZNATI VAS“. Igor Erak

UDRUGA J.A.D.D.
Početkom 2007. godine nekolicina umjetnika i aktivista pokreće inicijativu za osnivanjem udruge mladih, kojoj je osnovni cilj poticanje urbane nezavisne kulture mladih i otvaranje vrata novim mladim umjetnicima da se prezentiraju ne samo u Hrvatskoj, već i u svijetu. Udruga JAVNA ALTERNATIVNA DRUŠTVENA DOMENA (J.A.D.D.) djeluje već više od 2 godine, a osim što djeluju na području kulture u svoj program su uvrstili i razvitak neformalne edukacije, kao i razvitak mladih kroz socio-društvene radionice i projekte. Projekt Multimedijalni Centar Studio (MMC Studio) započeo je u oţujku 2008. godine, kada je Udruga Javna Alternativna Društvena Domena potpisala donacijski ugovor s privatnim vlasnikom prostora bivšeg kina Studio u Vlaškoj 92., na 10 godina. MMCStudioTeam

PRESS:
Nepokretni Igor napokon će moći izači iz stana van
Sina invalida majka mora kupati u stolcu za nuždu
http://www.kaj-ima.hr/dogadaj-zg.php?opcija=show&broj=6046

Offline VIS PERI-DERI

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #88 : Prosinac 01, 2009, 07:44:55 poslijepodne »

hvala ti kunta na obavjesti.
zvali su nas da pomognemo dečku koji je stvarno u nezavidnoj situaciji i mi smo se odazvali.
odazvati ćemo se  svakoj drugoj humanitarnoj akciji gdje će stvarno osoba koja treba pomoć tu pomoć i dobiti.

Offline fitt

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #89 : Prosinac 02, 2009, 10:28:40 prijepodne »
CD mi se već fajn zgulil, kak stojite, bude kaj novoga?
Besposleni internetski ,nadimkom zaštićen, anonimni zloporabitelj - inanugurirani masturbator