Autor Tema: Moramo sami sebi priznati: Projekt hrvatske države je propao  (Posjeta: 16598 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Moramo sami sebi priznati: Projekt hrvatske države je propao
« Odgovori #15 : Prosinac 04, 2011, 07:45:47 poslijepodne »
Kolega danas je dan izborne šutnje koju ti očito kršiš, tek toliko kao napomena. Imaj dostojanstva i suzdržanosti, bar danas.

Kaj i tu moraš pokazati da ne kužiš osnovne stvari??

Pod pojmom izborne šutnje podrazumijeva se zabrana reklamiranja stranaka i kandidata na izborima, njihovih programa i navijanje za neku opciju.

Ako se ne varam - a ne varam se! - ja nisam nigdje nikoga reklamirao...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #16 : Prosinac 04, 2011, 07:48:08 poslijepodne »
... Kak da je sam Franjo pisal ovaj tekst, samo još fali koji poredbi tipa crveni, zeleni i žuti vragovi, stoka sitnog zuba i sl ...

Nije bitno TKO je pisao, već ŠTO je napisao. A napisao je ISTINU - koja se tebi može - a i ne mora sviđati. Važan je sadržaj, a ne forma. Zato nam i je tako u državi - ljudi se pale na par jeftinih kranjskih kobasa, a ne na sadržaj i zlo koje stoji iza kotla...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #17 : Prosinac 05, 2011, 04:45:20 prijepodne »
Mulac je onaj koji je ovog nadrltvorca teksta tu postavio i otvorio ovu temu, a još veći su mulci oni koji misle da se o samoj opstojnosti Hrvatske države može uopće polimezirati .

04.12.2011.
KUKU NAMA
Ako Kukuriku osvoji vlast,hrvatski narode,bit ćeš odgovoran za propast države!
http://taliban.blogger.ba/

Mulci,na levo ravnajs`!  ;D
wwwg tablice

Offline kuntakinte

• Jezerača
Odg: Hrvatska ne postoji. To je samo komad zemlje u vlasništvu multinacionalnih
« Odgovori #18 : Ožujak 15, 2012, 12:38:15 prijepodne »
Vedrana Rudan u emisiji Puls Hrvatske: "Hrvatska ne postoji. To je samo komad zemlje u vlasništvu multinacionalnih kompanija"

Poznata autorica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji "Puls Hrvatske" Branimira Bilića i pritom izrekla nekoliko konstatacija oko kojih bi se danas mnogi mogli složiti, no rijetko tko će ih tako izravno i jasno potvrditi pred širokim gledateljstvom.
 Njene doskočice voditelju emisije od jutros prenose mnogi mediji, no iste su poprilično trivijalne za cijelu priču - izjava koja bi danas trebala najsnažnije rezonirati medijima je slijedeća - "Hrvatska ne postoji. To je samo komad zemlje u vlasništvu multinacionalnih kompanija".

U dvije kratke rečenice Rudan je uspješno slomila višegodišnju šutnju brojnih "uglednika", bar kada je riječ o državnoj televiziji, po pitanju teme koja je svugdje oko nas i s kojom smo prisiljeni "oči-u-oči" živjeti već dva desetljeća.
 Od takve direktne konstatacije mnogu zaziru, možda u strahu da ih se ne prozove za državnu veleizdaju, no Vedrana Rudan uspješno je iskoristila svoj "poseban" imidž i u lice javnosti gurnula konstataciju - zapravo činjenicu - o kojoj bi se itekako trebalo opširnije razgovarati.
...
Ova država i jest u rukama multinacionalnih kompanija, ali tu činjenicu nužno je proširiti i staviti je u veći kontekst - stvar je daleko gora, jer te multinacionalne kompanije nisu se domogle naše zemlje u nekom tržišnom, "zdravom" ekonomskog procesu - ova zemlja je brutalno oteta iz ruku onih koji su je stvorili i gradili desetljećima, zemlja je postala "samo komad zemlje u vlasništvu multinacionalnih kompanija" zbog ekonomsko-terorističke veleizdaje još nezamislivih proporcija.
http://www.advance.hr/vijesti/vedrana-rudan-u-emisiji-puls-hrvatske-hrvatska-ne-postoji-to-je-samo-komad-zemlje-u-vlasnistvu-multinacionalnih-kompanija/

Puls Hrvatske - Moć moćnih i šutnja građana
Puls Hrvatske - Moć moćnih i šutnja građana

Turobna socijalna slika Hrvatske - građanima zaduženim do grla banke odobravaju milijarde kuna najskupljih kredita

Oko 68 posto zaposlenih u državi zarađuje manje od prosječne plaće, koja je lani iznosila 5441 kunu, više od 115.000 radnika životari na minimalcu, a oko 15.000 zaposlenih ne prima plaću.
 Turobna socijalna slika upotpunjena s više od 334.000 nezaposlenih pokazuje da se u Hrvatskoj ne može pristojno živjeti od rada, nego se sve svodi na puko preživljavanje od plaće do plaće.
 Vjenik.hr: Zaduženi do grla- Svaka obitelj duguje 102.793 kune

Mnogi građani za plaćanje režija i svakodnevnih najosnovnijih potreba, prisiljeni su tražiti pozajmice.
Banke su im velikodušno izašle u susret s dopuštenim minusima uz visoke kamate po takvim zaduženjima, koja se ubrajaju u najskuplje kredite na tržištu.
 Krajnje pojednostavljenom procedurom dopuštenih minusa i istovremeno znatno postroženom procedurom dobivanja svih ostalih, mnogo povoljnijih kredita, banke su građanima "ugurale" čak 7 milijardi kuna najskupljih kredita - dopuštenih minusa.
http://www.advance.hr/vijesti/turobna-socijalna-slika-hrvatske-gradanima-zaduzenim-do-grla-banke-odobravaju-milijarde-kuna-najskupljih-kredita/

Onaj kaj ne kuži da je ekonomija rat, da trenutno gubimo bitke od političarov & bankarov & trgovcov, da televizija vodi specijalni rat protiv nas, da nas nigdo nebu zaštitil a pogotovo ne Država (onu našu socijalnu nesposobnu smo pokopali pred jeno 20 let a ova "Organ Vlasti,sile i nasilja u službi vladajuće grupe ljudi" kak z imena morete prečitati ni naša) preveč gledi crtane. Tak da zadnji metak čuvajte zase, pobede se ne nadajte i ostavete sako nadanje.
Krleža bi z ove situvacije knig i knig napisal..."Epopeja proletarijata"... "Boško Buha neokapitalizma"... "Judina peta kolona"... "Na potplatu čizme"... "Lelek sebra".
wwwg tablice

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #19 : Listopad 21, 2012, 10:06:50 poslijepodne »
HRVATSKI DEZERTERI
UMJESTO NAPUŠTANJA I BIJEGA IZ RH I BIH HRVATI SU DUŽNI SAMI  IZBORITI SE  ZA PRAVEDNU DRŽAVU
...Iskustva drugih zemalja
 U zadnjim godinama ukupno rumunjsko stanovništvo smanjilo se s 21,3 milijuna na 19 milijuna.
U 2010 godini 1,21 milijun Grka nastanio se u nekoj drugoj državi. Danas se u toj zemlji odvija masovni egzodus u Ameriku i Australiju.
Zadnjih godina iz Španjolske se više ljudi iselilo, nego što ih je imigriralo. Primjera radi samo do 2008 godine u tu zemlju se uselilo 5,2 milijuna ljudi. Navode se podaci koji govore da se svaki mjesec u Argentini pojavi više od tisuću španjolskih državljana sa molbom za useljenje.
Iz Portugala zadnjih godina na tisuće nezaposlenih stručnjaka i visokoobrazovanih odlazi ponajviše u Brazil, Angolu, Mozambik.
U krizom pogođenoj Irskoj kriza je iseljavanje dovela na njegovu najvišu razinu u zadnjih 20 godina. Procjenjuje se da će i u slijedećih nekoliko godina Irsku napustiti daljnjih 150.000 mladih ljudi.
Iseljava se i iz Baltičkih zemalja, osobito mladi ljudi iseljavaju.
Poljska je samo u nekoliko godina nakon pridruživanja EU ostala bez 5% stanovništva i ako se gleda i pretpostavlja samo na temelju njenog iskustva u tom slučaju to bi značilo odlazak oko 200.000 radno sposobnih iz Hrvatske u samo par godina. No i znatno manji broj od toga bio bi katastrofa po Hrvatsku smatraju stručnjaci.
Daljnje posljedice...
http://www.hsp1861.hr/vijesti2012-10/18102012-1.html
wwwg tablice

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #20 : Listopad 22, 2012, 09:31:29 prijepodne »
Citiraš HSP ... oni su velika, brojna, jaka stranka ... samo malo, jesu to oni kaj im je prošli tjedan raspušten ogranak u Velikoj Gorici ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #21 : Listopad 22, 2012, 06:38:31 poslijepodne »
europa i svijet vise ne treba baustellenarbeiter , hrvatskih doktora isto , pogotovo nakon predivnih vijesti od prije par dana , kada je ugled hr-lijecnicima iz niskog  spustio se pod ramsch, citaj , isto kao i grcke obveznice...
tendencija krece ispod ramscha,  jer ,  rektor tkz. zagrebackog sveucilista niti kurcem nije mrdnuo nakon afere njegovih pajdasa , kako ga nije sramota..strucnjaka za mostove i farbanje tunela ne trebaju , guzonja ala cacic niti pomisliti ,udbaskih strucnjaka ,citaj kao goricki odisej isto, menedjera/ca kojih je puna hrvatska a  takvi strucnjaci u svijetu su nepoznata domena. mozda jos sanse imaju  el.ing, programeri, ali isti su preskupi, indija ima jos boljih  oko 50-60 milijuna

i sad , gdje ce to hrvati otici, tko ih treba.sikare treba doma krciti, polja obradjivati, saditi, sijati, prehranjivati se..to je buducnost hrvata

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #22 : Listopad 22, 2012, 06:46:00 poslijepodne »
Citiraš HSP ... oni su velika, brojna, jaka stranka ... samo malo, jesu to oni kaj im je prošli tjedan raspušten ogranak u Velikoj Gorici ?

Opet tebe jebe TKO govori, umjesto ŠTO govori... to znači da nitko tko nije ultra-hoch-deluxe politički jajan ne može i ne zna ništa točno reći?

Pa koji kurac onda ti dramiš ovdje i pametuješ?

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #23 : Listopad 22, 2012, 08:16:04 poslijepodne »
... daj  se skini s dnevnog reda, tebe nitko nije ni jednom rječju spomenuo. Kad bude tema o ... (ne smijem napisati kakvim kreaturama) dobit ćeš počasno mjesto, a do tada ... odjedri i ostavi me na miru.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #24 : Listopad 23, 2012, 07:56:04 prijepodne »
Dečko, dokle god ti ovdje serendaš, a ovo je JAVNO mjesto, do tada moraš računati na to da će netko redovito otkrivati i ukazivati na svu raskoš tvoje poltronske duše, na svo bogatstvo tvoje skučenosti i na "obilje" cjelokupnog znanja koje je valjda i u kahlici inferiorno svojoj okolini... jedini način da nisi na tapeti je da se ne javljaš.

Mada baš ti - kao izvor trajnog nadahnuća - nisi ni onda siguran da se netko neće sjetiti gore navedenih karakteristika tvojeg autorskog opusa, i sa nimalo nostalgije spomenuti te u kontekstu zajebancije... onako, kada se više neće govoriti o pametnim i ozbiljnim stvarima, sa kojima se tebe ionako ne može povezivati...

Rekoh ti ponovo - odgovaraj na pitanja, referiraj se na temu, a ne samo podlo i plitko prozivati bez argumenata, činjenica, razloga... to NE IDE. Kada će to tvoj ganglij shvatiti da se tako NE UČESTVUJE u razgovorima bilo koje vrste?

Dokle god se budeš tako ponašao, ja ću ti skakati po glavi... mada i kada mene nema - tebi se ništa ne mijenja, obzirom si u sukobu sa svima (osim superpoštovanim gosn. moderatorom broj 1 i forumskim kukurikavcem broj 1...), pa čak i onda ima u svako doba najmanje 10 ljudi koji ti govore da promijeniš ploču (istina, puno uvijenije i indirektnije, rekli bismo kulturnije - no ja nemam živaca i vremena u životu gubiti vrijeme na finjaka-pričice sa diplomatskim premazima uljuđenosti... tek bi njih ti zloupotrebljavao maksimalno...).
« Zadnja izmjena: Listopad 23, 2012, 08:01:24 prijepodne Sledgehammer »

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #25 : Listopad 23, 2012, 08:15:47 prijepodne »
Sledgehammer ... daj odjedri ...