Autor Tema: Rat još traje (za neke)  (Posjeta: 81452 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jaguar

• Gost
Odg: Rat još traje (za neke)
« Odgovori #45 : Studeni 21, 2011, 04:52:55 poslijepodne »
"Pogledajte ovaj video, mada traje dugo, što Kadijević priča ????

Očigledeno mulja, jer gubi se u svojim odgovorima..

- i ne uspjeva kontrolirati svoje odgovore na pitanja ove novinarke !!"

Komentar na tom tekstu govori sve i o samom tekstu i iskazu dotičnog.
Crveno leglo-----kako poznata retorika
I kaj? Crvena boja je lijepa i uz to prava autoktona hrvatska boja, kaj ti kao takva smeta?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #46 : Studeni 21, 2011, 05:05:54 poslijepodne »
Ne smeta mi boja - smetaju mi oni koji se zamataju u nju. I ta crvena boja u koju se zamataju ne čine to jer vole Hrvatsku, nego im je to prepoznatljiva boja ideologije.

Tak da je to prozirno kao i tvoj poklušaj ispričavanja Mesića.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #47 : Studeni 21, 2011, 05:14:42 poslijepodne »
Ne smeta mi boja - smetaju mi oni koji se zamataju u nju. I ta crvena boja u koju se zamataju ne čine to jer vole Hrvatsku, nego im je to prepoznatljiva boja ideologije.

Tak da je to prozirno kao i tvoj poklušaj ispričavanja Mesića.

Aha sad si nam otkrio a i potvrdio da si ti ideološki opterećen, tu i je zapravo tvoj najveći problem.
A objasni nam samo kako ti znaš koliko oni vole Hrvatsku? Možda je vole više negoli ti i te koje posredno stalno braniš. I odakle ti pravo oduzimati bilo kome ljubav prema Hrvatskoj? Kaj si ti baždaren da to nekome mjeriš?

I nemam namjeru nikoga braniti a ponajmanje Mesića. O Mesiću se sve zna. Pa čak i ona dva miliona za stan, zabole me da li je dobio od Janka ili Marka, dobio ih je, ne bez razloga i neke zasluge, koja mora biti puno veća od 2 mil kuna. No pitam se šta ti radiš, jesil zaradio svoju plaću u policiji? Traži dokaze i kazni ga.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #48 : Studeni 21, 2011, 05:25:10 poslijepodne »
Ajde ne seri, prestani pametovati i lijepiti etikete, to je jedino kaj su te naučili tvoji na partijskom sastanku? Lijepiti etikete? Kaj si ti neki psihić koji postavlja dijagnoze?? Daj se zakopaj...

Ljubav prema Hrvatskoj se, kao i svaka ljubav, dokazuje djelima za i u korist objekta ljubavi.

I u tome smislu ste vi crveni, kao i sve druge boje koje su unazad 20 godina pljačkale i prodavale Hrvatsku, smrtni neprijatelj za Hrvatsku, pojam izdaje, mržnje i neprijateljstva prema Hrvatskoj. Zato ti je odgovor na pitanje lagan - oni UOPĆE NE VOLE Hrvatsku, tu nije pitanje koliko, već da li uopće... banda je prodala sve što se moglo, i to još hoće prikazati kao akt domoljublja?? Su tebi svi doma?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #49 : Studeni 21, 2011, 05:36:12 poslijepodne »
oni UOPĆE NE VOLE Hrvatsku, tu nije pitanje koliko, već da li uopće... banda je prodala sve što se moglo, i to još hoće prikazati kao akt domoljublja??

Istina, zato partijka crvena Jadranka Kosor  kaže "Čuvajmo Hrvatsku". Ma u pravu si potpuno.
Vidimo koje su posljedice takvog čuvanja Hrvatske 20 godina.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #50 : Studeni 21, 2011, 10:53:28 poslijepodne »
Mislim da si Sledge u krivom, oni vole Hrvatsku, cak toliko da je zele samo za sebe!

Jaguar

• Gost
« Odgovori #51 : Studeni 21, 2011, 11:02:19 poslijepodne »
Mislim da si Sledge u krivom, oni vole Hrvatsku, cak toliko da je zele samo za sebe!

Ajde nemoj sada i ti po premijerki, pa ona je tvoja ljubimica/mezimica, samo što ne hraniš ti nju, nego ona tebe

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #52 : Studeni 21, 2011, 11:04:21 poslijepodne »

Ajde nemoj sada i ti po premijerki, pa ona je tvoja ljubimica/mezimica, samo što ne hraniš ti nju, nego ona tebe
Opet lupas, jer ti nije vrijeme za spavanje?

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #53 : Studeni 22, 2011, 07:35:52 prijepodne »
Moram priznati da me je pomalo strah ovih "velikih" hrvata, kaj mrze crvenu boju (a oni ni sami ne znaju zašto) ali su zato poplavili po prsima ud busanja (Ja sam hrvat !) ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #54 : Studeni 22, 2011, 08:51:51 prijepodne »
Moram priznati da me je pomalo strah ovih "velikih" hrvata, kaj mrze crvenu boju (a oni ni sami ne znaju zašto) ali su zato poplavili po prsima ud busanja (Ja sam hrvat !) ...

Mene više strah onih koji ne znaju da je prije 20 godina u hrvatskoj bio rat.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #55 : Studeni 22, 2011, 09:21:28 prijepodne »
Mene više strah onih koji ne znaju da je prije 20 godina u hrvatskoj bio rat.
A jel ga tupiš i tupiš. Kaj ne znaš stat? To je već stvarno blesavo. Nemoj bit malo dete. Vidiš da se ne bu priznal da je bubnul glupost, i ne bu, kolko god ga ti dalje tupil. To već postaje čisti spam (smeće) jer nikam ne vodi i samo se ponavlja iz teme u temu. Kad buš to već jednom shvatil?

Bilaj

• Gost
« Odgovori #56 : Studeni 22, 2011, 09:32:29 prijepodne »
Vidiš da se ne bu priznal da je bubnul glupost, i ne bu, kolko god ga ti dalje tupil.

Zar isitinu trebamo trebamo ušutkati.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #57 : Studeni 22, 2011, 10:23:42 prijepodne »
Nemoj bit malo dete

A gdje si zaboravio "BRE"? Ili ti je ta lektura promakla u brzini?

Jaguar - činjenično, najveći zločin je napravio SDP prodajom banaka, a time i šasne da se ikada oporavimo, strancima. Krađa se može namiriti - no ako nema otkuda (a zahvaljujući prošloj "uspešnoj" koaliciji, koja se raspadala jedno 34 puta u 3 godine) - kako će se namiriti? Tako da to ispada najveći zločin protiv Hrvatske, posljedice koje traju i danas.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #58 : Studeni 22, 2011, 10:25:51 prijepodne »
Čitamo i čujemo: ubijeni Hrvati - zločinci nekažnjeni, ubijena djeca - zločinci nekažnjeni, silovane žene - zločinci nekažnjeni....

A gorčina u ustima ostaje, nekima više nekima manje...

Nekima kroz jedno uho unutra, kroz drugo van...

Pitam sebe i sve Hrvate : Da li vam je pored sudbina gore navedenih SAVJEST ČISTA?

Koju cijenu smo spremni platiti da OČISTIMO SAVJEST?

Kako dalje?

Kako graditi budućnost kada imamo tako teško breme (na duši)?

Da li smo spremni podnijeti žrtvu da se konačno to rasčisti?

Tko ima pravo iz Srbije suditi Hrvatima (braniteljima)?

Tko od domaćih Srba ima pravo na aboliciju?

Tko će otkriti gdje su NESTALI?

Kada ćemo se mirne duše pokloniti našim pokojnicima?

Tko ima PRAVO TRAŽITI POMIRENJE I ZAJEDNIČKI SUŽIVOT ?

Kada će Srbi priznati agresiju i zločin nad Hrvatima?

Do kada će Hrvati trpjeti ponižavanja i omalovažavanja?

To su, gospodo političari, neka od pitanja na koje HOĆU odgovore...

I ne samo političari - kada dobijemo odgovore na ta pitanja, onda će i rat biti gotov.

Ne samo za neke, nego i za veliku većinu u ovoj zemlji. I to je normalan obrazac u svakoj zemlji - samo što ima previše njih koji se bore da u Hrvatskoj ne vrijedi ta praksa. No vrijedit će - pa makar ponovo ratovali. Ali vrijedit će.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #59 : Studeni 22, 2011, 10:59:47 prijepodne »
Jel i za to kriv SDP?
Naravno da su mnoga pitanja otvorena još, jer se vladajuća kasta koja se busa u prsa hrvatska po tom pitanju nije ništa napravila, nego samo manipulirala kako bi se do danas održala na vlasti.
No to više ne piju ni branitelji, kamoli ostalo pučanstvo.