Autor Tema: Gorica dobiva novi noćni klub  (Posjeta: 16572 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

shaka zulu

• Gost
Gorica dobiva novi noćni klub
« : Rujan 22, 2009, 06:14:46 poslijepodne »
Gorica dobiva novi noćni klub

Odlične vijesti za sve one koji vikendima zbog nedostatka ponude noćnoga života putuju do Zagreba, ili iz omiljenog kafića se upute kućama. Velika Gorica dobiva novi noćni klub!

Klub će nositi ime "Maasai", a sukladno imenu interijer će biti uređen u afričkom stilu sa detaljima iz egipatske kulture. Na 250 m2 vikendima do jutarnjih sati nositi će vas zvuci urbane i komercijalne glazbe što će posebno razveseliti ljubitelje housa i elektronske glazbe.

Veliko otvaranje predviđa se za kraj listopada, a uskoro će se znati i detalji oko novoga goričkog kluba.
http://www.vgdanas.hr/default.aspx?Content=496

shaka zulu

• Gost
Odg: Gorica dobiva novi noćni klub
« Odgovori #1 : Rujan 30, 2009, 06:48:09 poslijepodne »
U Gorici se otvara novi noćni klub       
Srijeda, 30 Rujan 2009 09:11 

Ponuda noćnog života u Velikoj Gorici krajem listopada postat će bogatija za još jedan noćni bar. Naime, tada će svoja vrata otvoriti "Massai". Dva ambiciozna mlada dečka su voditelji projekta, no oni za sada žele ostati anonimni. "Željeli smo u Gorici otvoriti novo mjesto za izlaske jer smatramo da toga doista nedostaje. Gorica je već veliki grad koji i dalje raste, a ponuda noćnog života je vrlo mala. Puno vremena smo proveli razmišljajući kako stvoriti oazu za ljubitelje dobre muzike i još bolje zabave", objašnjavaju vlasnici koji vjeruju u uspjeh svog kluba.

Prema riječima jednog od vlasnika, Dalibora K., bar će biti moderno uređen s vrhunskim ozvučenjem i osvjetljenjem. Tijekom tjedna će raditi kao kafić, a vikendima kao klub, do ranih jutarnjih sati. "Massai" će, kako najavljuju, biti mjesto koje će gostima nuditi puno plesa i dobre zabave.

Osim toga, u ponudi će biti veliki izbor kave, čak deset različitih vrsta, piva, sokova i vrhunskih vina. A kako i priliči svakom modernom klubu, bit će to i cocktail bar s vrsnim majstorima za spravljanje šarenih napitaka.

Što se muzike tiče, bit će to uglavnom komercijalna muzika, koja bi trebala svima biti prihvatljiva, ali i muzika iz "nezaboravnih" 70-ih i 80-ih, r'n'b, no neće nedostajati niti techno i house partya. A ako je vjerovati vlasnicima, niti popularne "cajke" neće tu naći svoje mjesto.

"Massai" će, također, osigurati pristupačne cijene pića, čuvani parking za približno 100 automobila, te odličnu glazbu uz čije će se ritmove plesati na čak 250 m2 gdje stane otprilike tristotinjak ljudi. Novi klub će također zaposliti i novih desetak ljudi. Ulaz će biti dozvoljen samo starijima iznad 20 godina.

Program će se svakodnevno nadopunjavati raznim događanjima poput karaoka gdje će hrabri pokazati svoje pjevačko umijeće, zatim ladies nights kada će žene uživati poseban tretman, pjena partya za odvažne, a vruće klupske noći će biti zanimljivije uz odlične hostese i go go plesačice koje će pokušati držati atmosferu na vrhuncu do samog "fajrunta".
http://www.velikagoricaplus.com/index.php/Vijesti/u-gorici-se-otvara-novi-noni-klub.html

A čujem da su po Fejsu počele kolati pozivnice...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #2 : Rujan 30, 2009, 07:34:16 poslijepodne »
Iako nisam bio još ni u starom/starim klubovima koje Gorica ima, ovaj ima lijepe najave, pa bih se koji puta i mogao zaletiti tamo, pogotovo ako budu tematske večeri - npr. "disco night" sa stvarima samo 70-80-e, ili stari dobri rock'n'roll...  ;)
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Točkica

• Iskusni član
  • Spol: Ženski
« Odgovori #3 : Rujan 30, 2009, 10:12:05 poslijepodne »

Krasno!!! Puno smo toga mogli pročitati u najavnom tekstu, ali je autor zaboravio navesti ono najbitnije: a gdje bu taj "Massai", vragec ga zel?    O0

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #4 : Listopad 01, 2009, 07:59:53 prijepodne »
Da!! I di su te pozivnice na Fejsu??
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline fitt

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #5 : Listopad 01, 2009, 09:57:26 prijepodne »
Dečki skrivaju indetitet i lokaciju, neka...... ali super ideja...
Besposleni internetski ,nadimkom zaštićen, anonimni zloporabitelj - inanugurirani masturbator

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #6 : Listopad 07, 2009, 08:09:09 poslijepodne »
Maasai - interijer

Dan otvorenja novoga velikogoričkoga kluba Maasai sve je bliži, od sada odbrojavamo tjedne. Danas prikazujemo kako je zamišljen interijer odnosno kako ga je osmislio i dizajniro Tomislav Noršić. Radovi su u tijeku, a prve slike daju nam za pravo vjerovati da nas očekuje vrlo interesantan noćni klub.

- Klub će biti na dvije etaže sa šankom od 5 metara na svakoj. Gornji dio će biti osvjetljeniji pa će preko dana biti ugodan prostor bež-smeđih boja sa afričkim pejzažima, a s dolaskom noći poprimiti će puni sjaj noćnoga kluba. Posebno zanimljivo smo se poigrali sa backlightom pod kojim će se dodatno isticati detalji - rekao nam je mladi dizajner.

(slike na vgdanas.hr)

Komentari ...
Rossini!? Jahal te vrak,am se morem nateliti kak živina i četveronoške domom dojti. HIK!!! :)
debilander & budelajzer
07.10.2009

U prijevodu : Rossini
tomek656
07.10.2009

auuuu,lijepo lijepo... :)
lavica
07.10.2009

križanje slavka kolara i gajeva
cinker
07.10.2009

lokacija?
mirko
07.10.2009

Nice ;)
Bambo_ocha
07.10.2009

baš se čini sexy, jedva čekam otvorenje!
micica picica
07.10.2009

tlocrt?
ivan
07.10.2009

http://www.vgdanas.hr/default.aspx?Content=537

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #7 : Listopad 22, 2009, 11:39:43 poslijepodne »
Sve o Maasaiu

Noćni bar Maasai najavljuje da će svoja vrata gostima otvoriti 30. listopada, a što ćete naći iza tih vrata otkrili smo u razgovoru sa vlasnicima kluba.

Prostor

Maasai se nalazi u Gajevoj ulici, do 5 minuta hoda od trga S. Radića. Prostor veličine 250 kvadrata primiti će otprilike isti broj gostiju koji će uživati u interijeru na dva kata uređenom u afričkom stilu. Posebna pažnja vodila se oko ozvučenja koji, uvjeravaju nas, je najbolji u gradu. Maasai će raditi preko dana kao caffe bar, a s dolaskom noći postaje night bar koji radi do 4 ujutro. Za goste je osiguran parking za 50 vozila kojega će čuvati redar. Ulaz se neće naplaćivati, a redari će se pobrinuti da na večernji program ne uđe nitko mlađi od 20 godina!

Program

Maasai kreće sa dva resident Dj-a koji će svaki biti odgovoran za jedan dan vikenda. Jedan od njih dugogodišnji je resident Papaye na Zrću, ali i Piranhe, Gjure i drugih klubova. Glazba će biti raznolika ali s naglaskom na komercijalni house, odnosno rnb i pop kojega je danas već nemoguće razdvojiti od housa. Svakako biti će tu i posebnih programa koje će pratiti i odgovarajuća glazba. Vikend program trebao bi se uskoro proširiti i na četvrtak i nedjelju. Ono što će svakako nećete moći doživjeti je da u Maasai dođete slušati Otvoreni radio jer će za svaki vikend biti osmišljen program. Biti će tako tu go-go plesačica, light show, pića na akciji, tematskih partya ali i gostovanja Dj-a što će se sve znati i do 2 tjedna unaprijed.

Ponuda

Na dva velika šanka uz standardnu ponudu pića, koja će biti jednaka cijenama u vašem kvartovskom kafiću, moći će se naručiti shooteri i kokteli, manji i vrč od litre, koje će pripremati koktel majstori. Preko dana biti će i dnevnih akcija uz kavu za koju ćete moći birati proizvođača, ovisno volite li jaču ili kremastiju kavu.

„Mislimo se istaknuti po tome što smo jedini night bar u Gorici, atraktivnim programima u ugodnom ambijentu, vrhunskim koktel majstorima i svime onime što ste do sada morali tražiti izvan Gorice.“ – poručili su nam vlasnici Maasaia.

Otvorenje

Otvorenje je zakazano za 30. listopada, a upozoravamo da će se u klub toga dana moći ući samo sa pozivnicom. Razlog tome nije što će na otvorenje doći ministri i predsjednici već da se izbjegne gužva.
U subotu 31. listopada ulaz  će biti slobodan, a za goste se priprema Halloween party. Svi koji dođu maskirani dobiti će piće dobrodošlice, a najbolji će kući poći sa nagradom. Glazba rnb i house, znači komercijalno i plesno.

Nakon posjeta Maasaiu i razgovora sa vlasnicima moglo se zaključiti samo da se pri osmišljavaju ovoga kluba mislilo na sve. Ugodan prostor, zanimljiv program, odlično ozvučenje iza kojega stoje pravi Dj-eji što je i jamac dobroj glazbi, dovoljno ekskluzivno a opet pristupačno za goričku publiku. Dovoljan razlog da auto ostavite na parkiralištu i bez brige provedete zabavnu noć u Maasaiu.
http://www.vgdanas.hr/Sve-o-Maasaiu-576.aspx

kekec

• Gost
« Odgovori #8 : Listopad 24, 2009, 02:05:02 poslijepodne »
... ajde da i to vidimo .... mada znam kaj je vlasnik već sve pokušavao da dovuče ljude kod sebe u lokal ....

Offline juraja

• Inicijativni odbor i osoblje
  • Učim se pisati
« Odgovori #9 : Listopad 24, 2009, 02:41:01 poslijepodne »
pa kaj nije sad novi vlasnik..

Offline juraja

• Inicijativni odbor i osoblje
  • Učim se pisati
« Odgovori #10 : Listopad 30, 2009, 10:09:06 prijepodne »

Zavrzlama oko otvaranja Night bara Maasai stvorila se zbog odugovlačenja zbog kojeg nadležna inspekcija nije izašla na teren da potvrdi minimalne tehničke uvjete potrebne da klub počne raditi.

Naime, tvrtke i obrti registrirani za obavljanje ugostiteljske, trgovačke, turističke i djelatnosti prijevoza trebaju prije početka rada od nadležnog ureda za gospodarstvo pribaviti rješenje da prostor i oprema ispunjavaju uvjete propisane za obavljanje željene djelatnosti.

Mi smo bili kod njih i zatražili sve specifikacije što se treba napraviti da možemo otvoriti noćni klub. Sve zahtjeve smo ispunili i sada čekamo da dođu potvrditi da je sve u redu. - kaže Dalibor jedan od suvlasnika Maasaia.

Nakon što su stanari iz ulice potpisali peticiju protiv otvaranja Maasaia stvorila se zavrzlama zbog koje inspekcija nije izašla na teren u dogovorenom roku. Iako peticija nije pravni akt koji može spriječiti otvaranje službenici u nadležnom uredu nisu znali kako reagirati na nju. Inspekcija će danas provjeriti ima li Maasai tehničke uvjete za rad i očekuje se da potvrdi da klub može raditi. Zbog poštivanja zakonskih rokova on danas ne može otvoriti svoja vrata gostima pa je otvorenje odgođeno za slijedeći vikend.

vgdanas.hr

edit: upotpunio tekst novim informacijama
« Zadnja izmjena: Listopad 30, 2009, 03:18:40 poslijepodne juraja »

Offline Alen

• Iskusni član
    • VG Dnevnik
« Odgovori #11 : Listopad 30, 2009, 02:38:04 poslijepodne »
Tak to ide kad nisi član zajednice, nego pokušavaš nešto raditi sam.
The will to greatness clouds the mind
Consumes the senses, veils the signs
We each are meant to recognize.
(VNV Nation)

http://twitter.com/alenf
http://twitter.com/vgdnevnik

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #12 : Listopad 30, 2009, 07:17:14 poslijepodne »
Tak to ide kad nisi član zajednice, nego pokušavaš nešto raditi sam.

To je klasičan problem s otvaranjem takve vrste djelatnosti. U nekim slučajevima inspekcija ne izlazi na teren dok se ne podmaže s određenom količinom papira na kojima piše 100€. Znam čovjeka koji je 2 mjeseca čekao s otvaranjem kafića jer inspekcije nikako da dođu. A nije se nigdje žalio niti se bunio jer bi ga u tom slučaju inspektori uzeli na zub i zagorčali mu život.

I onda se vladajući političari čude ko pura dreku kad nas bace na dno ljestvice doing business.

Tur

• Gost
« Odgovori #13 : Studeni 07, 2009, 07:34:30 prijepodne »
U nekim slučajevima inspekcija ne izlazi na teren dok se ne podmaže s određenom količinom papira na kojima piše 100€.

Mislim da si zaboravel jenu nulu.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #14 : Studeni 07, 2009, 09:28:53 prijepodne »
U nekim slučajevima inspekcija ne izlazi na teren dok se ne podmaže s određenom količinom papira na kojima piše 100€.
Mislim da si zaboravel jenu nulu.

Nisam. Određena količina papira, ne samo jedan. Znaš kak' pravi kriminalci traže mito, u manjim novčanicama.