Autor Tema: Imperija uzvrača udarac  (Posjeta: 17088 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dadi

• Iskusni član

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Odg: Imperija uzvrača udarac
« Odgovori #16 : Listopad 13, 2011, 09:26:33 prijepodne »
Jedini odgovor na sve ovo i sdp-a i hdz-a je, da politika nije moralna kategorija!!

Poruka nam je , ti narode i dalje trpi i steži remenje jer ti drugo ne preostaje. Bijela dama govori o crvenoj Hrvatskoj, pa ona je davno bila crvena samo je pozabila, a mi se svi crvenimo od srama kad vidimo tko nas vodi i tko nam je alternativa.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline dadi

• Iskusni član
« Odgovori #17 : Listopad 13, 2011, 10:02:44 prijepodne »
potpisujem svaku mlačaninovu!

jučer je bilo sramotno gledati na kaj su se spustili šeks &comp.

i kaj imaju proti gospođe Sobol? Pa meni se baš sviđa  ples na štangi!!! ;D

Bilaj

• Gost
« Odgovori #18 : Listopad 13, 2011, 10:15:16 prijepodne »
Da je meni samo znati gdje to rat još traje, kad si ti u pitanju, a i tko su ti neprijatelji protiv kojih se boriš ?

Očito da se borim protiv negiranja istine i zaborava.

Na današnji dan kada je za tebe prije dvadesetak godina završio rat, završio je i rat za 41 hrvata iz sela Široka kula. Njih su Gospički srbi nakom mjeseci teroriziranja ubili i zapaliti. Bacili u jamu Golubinjaču te još uvijek 16 žrtava tog zločina nije pronađeno.

Najmlađa žrtva je bila 13- godišnja Verica Nikšić.

Svi četnici koji su poubijali ove Hrvate su po zakonu o aboliciji oslobođeni od bilo kakve krivice.

Protiv takvog negiranja istine se treba boriti - pogotovo za one kojima je rat završio prije dvadesetak godina.

Offline dadi

• Iskusni član
« Odgovori #19 : Listopad 13, 2011, 02:16:21 poslijepodne »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #20 : Listopad 13, 2011, 03:11:51 poslijepodne »
Jedini odgovor na sve ovo i sdp-a i hdz-a je, da politika nije moralna kategorija!!

Poruka nam je , ti narode i dalje trpi i steži remenje jer ti drugo ne preostaje. Bijela dama govori o crvenoj Hrvatskoj, pa ona je davno bila crvena samo je pozabila, a mi se svi crvenimo od srama kad vidimo tko nas vodi i tko nam je alternativa.

Svaka čast, tako je do riječi...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #21 : Listopad 13, 2011, 03:43:47 poslijepodne »

Želim vjerovati kako dolazi vrijeme vraćanja vjere u politiku, koje je u ovih 20 godina toliko srozano do te mjere,da  me uopće ne iznenađuje Vaš takav stav. Vrijeme pred nama će pokazati jesam li u pravu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #22 : Listopad 13, 2011, 07:55:42 poslijepodne »
Pretpostavljam kako očito smatraš da tvoji idoli nisu ništa doprinijeli tom lošem stavu i dojmu javnosti o politici?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Bilaj

• Gost
« Odgovori #23 : Listopad 14, 2011, 12:37:30 poslijepodne »
Eto i na da našnji dan prije dvadesetak godina kada je koku završio rat, dio civila bježi iz okruženog Šarengrada i Bapske, a 50tak njih biva zarobljeno i za njih počinju dani robije u Šidu i sremskoj mitrovici.

To je isti onaj Šarengrad koji ima Šarengradsku adu koja je još uvijek okupirana od strane srbije.

Naravno koku je rat završio prije dvadesetak godina.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #24 : Listopad 14, 2011, 12:46:31 poslijepodne »
Bilaj ... uzmi pušku i u rat ... jer on za tebe još traje, što ću ti ja. Za mene je rat završio.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #25 : Listopad 14, 2011, 01:21:35 poslijepodne »
Za mene uvijek traje borba protiv neistina. Šteta što i ti ne težiš za istinom.

Za mene je rat završio.

Upravo tako, za tebe je rat završio prije dvadesetak godina.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #26 : Listopad 14, 2011, 04:00:14 poslijepodne »
Njemu, kao nepatvorenom "Jugoslovenu", rata nikada i nije bio, a službeni Beograd i dan-danas to ne priznaje... bar znaš kuda dotična spodoba spada.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #27 : Listopad 15, 2011, 08:22:41 prijepodne »
Zar da komentiram ovakve "dezerterske" provokacije od strane Sledgehammera?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #28 : Listopad 15, 2011, 09:15:02 poslijepodne »

Daj malo pojasni kaj si uopće htio reći... kakve "dezerterske" informacije, kakve su to uopće??  ??? ???  ::)

Bilaj

• Gost
« Odgovori #29 : Listopad 15, 2011, 09:28:12 poslijepodne »

Kak misliš dezerterske.
Kak možeš reč dezerterske ako je za tebe rat završio prije dvadesetak godina a istovremeno prije točno prije 20 tak godina je iznad Osijeka i Vinkovaca bacana paučina iz zrakoplova JNA.

Ili u trenutku kada su civili na današnji dan bježali iz Cavtata.

Ili u trenutku kada je cijela bojišnica u Zapadnoj Slavoniji i u nastavku Posavska bojišnica bila u plamenu.