Autor Tema: Đakićeva izjava  (Posjeta: 11291 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Đakićeva izjava
« : Listopad 06, 2011, 04:03:27 poslijepodne »
PUČKI pravobranitelj Jurica Malčić reagirao je na izjavu HDZ-ovog Josipa Đakića jučer na predizbornom skupu u Osijeku.

"Izjava "Ranko, Rajko, Zoki, Veljko, Rade ... Mislio sam da sastavljaju srpsku vladu a ne hrvatsku", neprihvatljiva je i predstavlja primjer izražavanja netrpeljivosti prema pripadnicima srpske nacionalne manjine. Pri tome je nevažna činjenica da se izjava odnosi na osobe koje su hrvatske nacionalnosti.", stoji u Malčićevom priopćenju.

Malčić dodaje kako izjava izravno potiče na diskriminaciju, što je zabranjeno Zakonom o suzbijanju diskriminacije, te smatra kako je zabrinjavajuće Đakićev ispad netrpeljivosti i poticanja na etničke podjele među građanima Republike Hrvatske, nije naišao na trenutačnu osudu i ograđivanje prisutnih na stranačkom skupu. Očekuje da se to dogodi naknadno.

"Predizborna kampanja ne može biti izgovor za ovakve ispade, pa upozoravam da u predstojećem nastavku kampanje sudionici trebaju pokazati svijest o temeljnim vrijednostima na kojima počiva svako demokratsko društvo, tj. vrijednostima koje su univerzalne i traju malo dulje od predizborne kampanje.", zaključio je Đakić.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/osuda-djakicu-zbog-izjave-ranko-rajko-zoki-veljko-rade--mislio-sam-da-sastavljaju-srpsku-vladu-a-ne-hrvatsku/575731.aspx

sramota ... kreten ostaje kreten ... a i u drugim udrugama je slično stanje ... leglo kriminala i korupcije ...

evo komentara iz večernjeg lista na Đakićevu izjavu:

Jerko Jurisic · Top Commenter · Filozofski fakultet Zagreb
Đakiću, veći si ti Srbin nego Stanimirović. Branio si kao Hrvatsku, a HVIDRA kojoj si ti na celu je proporcionalno tek nesto manja kriminalna organizacija. Koliko si ti lažnih branitelja upisao u Registar? MAjmune, pokrij se usima i zavuci u šumu jer si budala i bio i ostao. Pravi hrvatski branitelji, dignite glas protiv Đakića i maknite stetocinu iz svojih redova
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline ulysses

• Iskusni član
Odg: Đakićeva izjava
« Odgovori #1 : Listopad 06, 2011, 06:01:00 poslijepodne »
Šovinist kokodakavac koji po forumu širi mržnju protiv katolika i Hrvata iz BiH, sad je jako pogođen Đakićevom izjavom. Školski primjer licemjerja.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #2 : Listopad 06, 2011, 06:12:28 poslijepodne »
"Izjava "Ranko, Rajko, Zoki, Veljko, Rade ... Mislio sam da sastavljaju srpsku vladu a ne hrvatsku"

Ne kužim kaj tu ne štima?? Pa to je istina...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #3 : Listopad 06, 2011, 06:53:12 poslijepodne »
ulysses,  ti si katolik i hrvat iz BiH i nisi šovinist ? Ne mrziš nikaga ? ne želiš nikome zlo ? Ne prostačiš i ne činiš bludne radnje ? daj se onda skuliraj i začkomi.

Sledgehammer, a ti si veliki hrvat, poplavil po prsima od nabijanja ?

Sramotno od osobe koja predstavlja braniteljsku populaciju, a na koncu i samu vladu da se tako ponaša i izražava. Tko god misli da je njegovo ponašanje u redu, nek posjeti doktora.
« Zadnja izmjena: Listopad 06, 2011, 06:55:20 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #4 : Listopad 06, 2011, 07:24:46 poslijepodne »
Tvoj je tamo negdje zdesna pri odvajanju sjeverne obilaznice od sisačke ceste, gledano sa strane Vukovine?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #5 : Listopad 06, 2011, 07:59:13 poslijepodne »
... žali Bože rasprave s tobom isto kao i komentara o Đakiću

Jaguar

• Gost
« Odgovori #6 : Listopad 06, 2011, 09:44:27 poslijepodne »
I ne čudi to toliko od Đakića (znamo uglavnom svi tko je Đakić), koliko od običnih građana, koji podržavaju takve izjave, onih koji sudjeluju ovdje na forumu i to je još žlosnije i jadnije i od samog Đakića.

Neki na žalost nisu odmakli ni milimetra od 1991.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #7 : Listopad 07, 2011, 10:25:36 prijepodne »
Pa kad vidim koliko je Hrvatska "napredovala" pod takvim "demokratima" kakvi su se sve izredali unazad 20 godina, ja bih se rado vratio u 1991.-u, ponajviše zato da sprašim metak u ćelenku svoj toj lopovsko-kriminalno-dvoličnoj gamadi. Na žalost, nismo napredovali ništa - a te "vrijednosti" koje spominješ su sve samo ne vrijedne. A praksa nam to i dokazuje.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #8 : Listopad 07, 2011, 10:43:53 prijepodne »
Interesantno kako sada ova crvena udbašku žgadija osuđuje Đakića zbog kak ti neprimjerene izjave a pri tom zaboravljaju na kud i kamo na još neprimjerenije osude i izjave Jovanovića...jeli se bratija ogradila od njegovog istupa??...Jovanović bio u Vijeću KBC-a Rijeka od 2001. do 2004. godine, a da je u tom razdoblju farmaceutska tvrtka za koju je radio povećala promet za 20 posto. saznajemo kako se, navodno, DORH već zainteresirao za ulogu SDP-ovca Željka Jovanovića u KBC-u Rijeka svojedobno, te za njegovu ulogu oko natječaja glede dvorana i bazena. "Gdje ima dima, ima i vatre" ili još bolje "ne laje pas radi sela nego radi sebe" - veli hrvatska narodna poslovica.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #9 : Listopad 07, 2011, 12:32:59 poslijepodne »
ja bih se rado vratio u 1991.-u, ponajviše zato da sprašim metak u ćelenku svoj toj lopovsko-kriminalno-dvoličnoj gamadi. Na žalost, nismo napredovali ništa - a te "vrijednosti" koje spominješ su sve samo ne vrijedne. A praksa nam to i dokazuje.

Naravno da nisu vrijednosti, podsjećam da ovom zemljom vlada i upravlja ZNA SE tko i tko je postavio takav sustav vrijednosti, Đakićeva izjava to samo nadopunjuje i ona je kap vode u moru.

Tkome bi ti sprašio metak u čelo, neznam, ali tom svojom retorikom samo potvrđuješ da sam u predhodnom postu bio u pravu.

@Muha, Jovanović nije vrijeđao ili diskriminirao ikoga, ona je lopove nazvao pravim imenom  i kriminalcima, jel nisu, jel se Remetinec ne puni lagano? Što je krivo rekao ili izjavio, obajsni nam. To što ti na spomen SDP odmah krećeš u internetsko masturbiranje, očito se pališ na SDP, stare ljubavi su ponekad teške i bolne, ponekad i nisu, ovisi od obje strane, kaže jedna iz naroda. ;D

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #10 : Listopad 07, 2011, 01:08:30 poslijepodne »
Citat:
Jaguar
@Muha, Jovanović nije vrijeđao ili diskriminirao ikoga

Ne nije????..He..Jovanović je milo dijete…mož mislit..lik je premazan svim mastima, pokvareniji nemre biti…tako je u jednoj emisiji optužio Franu Matušića da je dezerter, odnosno da je u jeku dok je trebalo braniti Hrvatsku ovaj bio u Njemačkoj i svirao gitaru..he…kasnije kad su se kamere zgasile i kad mu je Matušić priprijetio fizičkim obračunom podvio rep i svalio sve na Kotrmanovića, kao on mu je to rekao ..he…Kotrmanović koji je iz HDZ-a dezertirao u SDP-e….

Citat:
Jaguar
očito se pališ na SDP, stare ljubavi su ponekad teške i bolne
Samo se tješi...Nema veće korupcije, od ove političke kojoj ti pripadaš, korupcije kojom se ljudi egzistencijalno vežu uz neku stranku i ostaju lojalni glasači, oni i članovi njihovih obitelji. To je daleko veća i opasnija vrsta korupcije od toga da netko uzme par tisuća eura kojih sutra i tako neće biti. I daleko najraširenija vrsta korupcije u Hrvatskoj, koja ubija nadu svakom poštenom građaninu….

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #11 : Listopad 07, 2011, 01:18:21 poslijepodne »
muha, ti si sav "navodno" ... rekla kazala ... itd ... pouzdan si u ... piksu marmelade ...

sledgehammer ... a kome bi to sprašio metak u ćelenku, kako ti veliš ?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #12 : Listopad 07, 2011, 02:04:20 poslijepodne »
Citat:
koko-vg
muha, ti si sav "navodno" ... rekla kazala ... itd ... pouzdan si u ... piksu marmelade

he...ne mora Matušić tvrditi...sve je jasno..
http://www.24sata.hr/politika/jovanovic-tvrdi-matusic-mi-je-rekao-da-sam-budala-193539

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #13 : Listopad 07, 2011, 02:16:21 poslijepodne »
... saznajemo kako se, navodno, DORH već zainteresirao za ulogu SDP-ovca Željka Jovanovića u KBC-u Rijeka svojedobno, te za njegovu ulogu oko natječaja glede dvorana i bazena. "Gdje ima dima, ima i vatre" ili još bolje "ne laje pas radi sela nego radi sebe" - veli hrvatska narodna poslovica.

muha ... navodno se priča okolo da si upleten u malverzacije oko otkupa zemlje za autocestu Zagreb Sisak, čak se i DORH zainteresiral ... Misliš da će ljudi popušiti ovakav tip informacije ??? Kod tebe se sve svodi na "navodno"

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #14 : Listopad 08, 2011, 11:55:33 prijepodne »
Pa kad vidim koliko je Hrvatska "napredovala" pod takvim "demokratima" kakvi su se sve izredali unazad 20 godina, ja bih se rado vratio u 1991.-u, ponajviše zato da sprašim metak u ćelenku svoj toj lopovsko-kriminalno-dvoličnoj gamadi.

Ej,alo,Dirty Harry..?

Shvatit ću tvoj komentar kao zajebanciju, jer sam protiv ekstremnih tumačenja, koja su toliko omiljena i udomaćena kao "argumenti" u raspravama naših ljudi.

Mislil sam da buš rekel nekaj realno, jer ako je laž ono kaj sam rekel, daj nas sve razuvjeri.

BTW, ako nisi znao, navedena ponašanja su opisana (i) u našem Kaznenom zakonu kao teška djela protiv države i naroda, pa tim više tvoje čuđenje nema neke podloge...
wwwg tablice