Jaguar
Pa i ti kao i ja vrlo dobro znamo kako fukcionira Sabor, odnsono saborska većina sa HDZ-om.
Kak funkcionira?...o čemu pričaš?..
A tvoji kukurikavci bi uvrstili da su na vlasti prijedlog HDZ-a..

??...koliko se sjećam postoji izjava za javnost legalne zemljišne zajednice Turopolja koja djeluje preko povjernstva Grada, naime zemljištarci su ukazali da je svaki potez i inicijativa oko povrata hvale vrijedna no isto tako upozorili su da je način na koji su to napravili HNS-vci preko svog saborskog zastupnika štetan, drugim riječima LEGALNI zemljištarci su napunili kantu s mlijekom a ovi nelegalni željni političkih jednokratnih poena sve prosuli (razlijali)...
Pričam o tome da je velika razlika u radu Sabora u mandatu 2000-2003 i nakon toga do danas iako bi danas nakon 10 godina trebali imati još daleko veći pomak u tom smislu, u radu Sabora, međutim mi smo mnogostruko nazadovali, ak to tebi nije jasno, meni je onda jako žao.
Legalni zemljištarci? Joj, joj Muha, daj naj me masmijavati.
Poverenstvo? Tko je branio poverenstvu da bilo što učini, a što je ućinilo?
Zašto nije HDZ-ovo poverenstvo preko HDZ onda poslalo prijedlog izmjene zakona? Ili zašto nije napravilo bilo kaj drugo?
I ti i to tvoje poverenstvo se javite samo onda ukoliko netko, bilo tko spomene zemljišne zajdnice ili pokuša nekaj napraviti po pitanju problema zemljišnih zajednica, a to je toliko prozirno, kao celofan. Treba tebe i poverenstvo zamotati u celofan, svezati mašnicu, pokloniti VŠO i Barišiću, za sve zasluge oko zemljišnih zajednica.