Autor Tema: Izborni plani i programi  (Posjeta: 336706 )

0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Izborni plani i programi
« Odgovori #285 : Studeni 05, 2011, 08:37:58 prijepodne »
Vidiš, kak ti veliš internet je "penetrirao" svugdje samo nije u podrum moje bake ... Odgovor valjda znaš.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #286 : Studeni 05, 2011, 09:42:32 prijepodne »
Vidiš, kak ti veliš internet je "penetrirao" svugdje samo nije u podrum moje bake ... Odgovor valjda znaš.

To što si neuk i ne znaš za pojam penetracije koji se koristi kao stručan izraz je tvoj problem.
U hrvatskoj je broj korisnika širokopojasnog interneta (fiksnog) veći od 50% kučanstava i za to se koristi izraz penetracija, koja je veća od 50%.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #287 : Studeni 05, 2011, 12:33:00 poslijepodne »
... a ja ti pak tvrdim da internet nijje "penetrirao" u podrum moje bake ... a ti si misli kaj hoćeš  !
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Izbori; Kosor Vlaisavljević vs. Sekulić Lovrić Marić Zlonoga Merzel
« Odgovori #288 : Studeni 05, 2011, 01:29:25 poslijepodne »
Novo istraživanje za 6. izbornu jedinicu – prag prelazi i HSS
Prema istraživanju koje je Ipsos Puls proveo za Media servis, Večernji list i Novu tv na 400 ispitanika u našoj, šestoj izbornoj jedinici, više od 80 posto ljudi planira izaći na izbore.

Da su izbori danas, pobijedila bi Kukuriku koalicija za koju bi glasalo 41 posto birača. HDZ bi zaokružilo njih 20 posto, a po pet posto glasova dobili bi HSS, Laburisti i koalicija Ljube Jurčića. Svi ostali imaju manje od 3 posto glasova.

vo kako bi se u tom slučaju raspodijelili mandati: Kukuriku koalicija dobila bi 8 mjesta, HDZ 3, a HSS, Laburisti i Jurčićeva koalicija po jedan mandat.

Na pitanje zašto bi glasali baš za tu opciju većina birača kaže da uvijek glasa za istu stranku, zato jer ima više sposobnih ljudi i zato jer je u skladu sa svjetonazorom ispitanika. Zanimljivo da tek 6 posto ispitanih opciju za koju će glasati odabire na osnovu programa stranke.

A budući da do izbora ima još mjesec dana, moguće je da rezultati ovog istraživanja neće biti u skladu sa stvarnim rezultatima. Jer 30 posto ispitanika u našoj izbornoj jedinici još uvijek smatra da bi se mogli predomisliti do 4. prosinca. U svoj trenutni odabir najsigurniji su birači Kukuriku koalicije, a najskloniji tome da se priklone nekoj drugoj političkoj opciji su birači Hrvatskih laburista.

Najpopularniji političari na području 6. izborne jedinice su Ljubo Jurčić, Dragutin Lesar i Zoran Milanović. Visoko je pozicionirana i SDP-ova županica Marina Lovrić. Najnepopularniji političar je Ivan Šuker o kojemu čak 63 posto birača ima negativan dojam. Loš rejting u našoj izbornoj jedinici ima i Anto Đapić – o njemu se negativno izjašnjava 60 posto ispitanih.
http://www.sisak.info/?p=10049572

Jadranka Kosor će biti nositeljica HDZ-ovih lista u svim izbornim jedinicama
Unatoč činjenici da su se u nekim medijima ovih dana pojavila nagađanja da će predsjednica HDZ-a uskratiti povjerenje očekivanim nositeljima lista u nekim izbornim jedinicama, pa tako i u VI izbornoj jedinici ta vijest ipak se pokazala netočnom, a na današnjoj sjednici najvišeg tijela stranke odlučeno je da Jadranka Kosor bude nositeljica svih stranačkih lista u svim izbornim jedinicama na parlamentarnim izborima u prosincu.
...
U našoj VI izbornoj jedinici Kukuriku koalicija predvođena Marinom Lovrić Merzel zasad ima ogromnu prednost i u ovom trenutku se čini da će HDZ teško ponoviti uspjeh iz 2007. godine.
...
http://www.cityportal.hr/vijesti/jadranka-kosor-ce-biti-nositeljica-hdz-ovih-lista-u-svim-izbornim-jedinicama/

24 Sata: Premijerka Kosor umjesto Šukera nositelj liste?!
http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/3446/24-sata-premijerka-kosor-umjesto-sukera-nositelj-liste.aspx

V redu,Šuki više ni br.1 nek br.2 i niš se zajnega derastično ni premenilo - ne gine mu saborska penzija.A kaj JK more nositi se liste?
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #289 : Studeni 05, 2011, 01:36:07 poslijepodne »
Bilaj, kaj se svadiš s njim? Pa njemu riječ "penetracija" izaziva samo ugodu u području sfinktera, on ti za drugačija tumačenja nije čuo... nekima ide lakše kroz guzicu nego kroz uha. A naš "slobodoljubivi" gay-pride Koko je upravo taj. I dok to ne shvatimo, nećemo biti "demokratični"...  ::) ::) ::) >:D
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #290 : Studeni 05, 2011, 02:41:07 poslijepodne »
Zašto misliš, ako tebi paše takva ugoda, da paše i drugima ?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #291 : Studeni 05, 2011, 03:35:11 poslijepodne »
Koko, napljugaj se na koljenima... i ne zaboravi štitnike za koljena. Bude ti ih Pupy kupio ak nemaš love.

A sada, natrag u revijalnom tonu, iliti ontopic...

http://www.vecernji.hr/kolumne/glasovat-cu-hdz-kolumna-342795

Mislim, neću - ni ja, a vjerujem niti mnogi drugi... no ovaj tekst i ne služi da veli za koga će se glasati, nego da ukaže da oni, koji kukavički odrađuju prljav posao, također nisu zavrijedili da se uopće o njima misli, a kamoli da se za njih glasa... njihov najveći profit je kratka pamet ovog naroda. Iako je od tada samo 8 godina, očito je da se mnogi ne sjećaju ničega... ili se ne žele sjećati??

=============================

Ali novi i najmoćniji čovjek koalicije Zoran Milanović, šef SDP-a, toliko se s njima poistovjetio da se doživljava kao član “bande”. On zna vrlo dobro što zna i javnost - da je Linićeva prodaja hotela “Excelsior” Goranu Štroku bila kriminal kojim je država oštećena za 120 milijuna kuna (što je potvrdila i tada razbjesnjela ministrica turizma Pave Župan Rusković), on zna da su institucije Vesni Balenović priznale kako se u Ini radilo o kriminalu teškom milijarde, a “pokrovitelj” mu je bio Linić, pa ipak, taj čovjek, koji redovito asistira boljševiku Željku Jovanoviću u kriminaliziranju HDZ-a, jedna je od Milanovićevih glavnih uzdanica. Usput da kažemo – Linićeva drskost ide tako daleko da u jednoj televizijskoj emisiji javno kaže kako je kao predsjednik Nadzornog odbora znao za kriminal u Ini, ali je zbog mira u Račanovoj koaliciji o tome šutio!!! Činjenica pak da je na jednom privatnom ručku organiziranom radi promocije u javnosti predsjednik SDP-a branio drumskog ubojicu Radimira Čačića, tvrdeći da su za nesreću u kojoj je poginulo dvoje Mađara krivi sami poginuli, a ne čelnik HNS-a, valjda je razuvjerila i posljednje naivce koji su mislili da novi čelnik socijaldemokrata donosi i novi moral. A kad smo već kod HNS-a, podsjetimo da nijedna značajnija stranka, pa ni HDZ, nema toliko pravomoćno i nepravomoćno osuđenih za različite vrste kriminala.

I nema toliko odbjeglih disidenata ili iz stranke izbačenih članova kojima se nije sviđalo to društvo kriminalaca koje su štitili Vesna Pusić i Radimir Čačić. Ali o tom kriminalu šuti i vrh stranke i mediji. Kao što se šuti o korupciji, nepotizmu, nadzoru i teroru Ivana Jakovčića i Damira Kajina nad svim važnijim istarskim institucijama i medijima. Prije nekoliko dana vidjeli smo u HTV-ovoj emisiji “Hrvatska uživo” podugačak prilog o novinaru “Glasa Istre”, sukobljenom s IDS-om i Jakovčićem, kojeg sud poslije otkaza vraća na posao, u tvrtki ga uredno primaju natrag i za pola sata - suspendiraju! Je li to mjera koju će Milanović, Jovanović, Pusićka, Čačić, Jakovčić i drugi imati za slobodu medija osvoje li vlast? Zar da 4. prosinca, kad ta i takva koalicija traži glas birača, ostanem doma? Nipošto! Mogao bih ne ići na biralište i reći - tako mi je svejedno! Ali nije mi svejedno, jer nije riječ o natjecanju ravnopravnih nego o povlastici koju je Kukuriku koalicija dobila stjecajem okolnosti i koju bi poslije izbora mogla prisvojiti kao stil vladanja. Kad vidite da netko nekoga gura u virovitu rijeku, u vama se spasilački nagon pojača zbog zlobe onoga koji svoga protivnika hoće utopiti. Zato ću izići na izbore. Premda bi mogao pobijediti, Zoran Milanović ni po čemu pobjedu ne zaslužuje. Tragično je i žalosno što tako mlad tako kukavički želi da mu protivnika obori netko drugi kako bi ga on pregazio!
[/color]
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2011, 03:37:52 poslijepodne Sledgehammer »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #292 : Studeni 07, 2011, 08:16:37 prijepodne »

Stoga čekam liste, pa da ih malo anlaiziramo u tom pogledu.

Evo malo i o listama konkretno. Kao što sam i predpostavljao, kako se dobivaju mjesta u Saboru u slučaju Petirke, iako Borković po meni zaslužuje da bude nositelj liste da ima u stranki imalo časti i morala.
I to bi čak bilo dobro i za HSS ali očito su neki drugi interesi u pitanju, koji su već razotkriveni i HSS je gol.
I tako ne dobivamo narodski Sabor nego elitistički, glasačku mašineriju za sve moguće trgovine i interese.
Čekam sljedeće liste, najave i drugih  partija.

http://www.dnevno.hr/vijesti/izbori_2011/iz_minute_u_minutu/hss_uklonio_branka_borkovica_s_liste_vi_izborne_jedinice_instalirao_marijanu_petir/434747.html

Bilaj

• Gost
« Odgovori #293 : Studeni 07, 2011, 08:39:25 prijepodne »
Čekam sljedeće liste, najave i drugih  partija.

Ja bi rađe stranaka nego partija.

Edit: evo nekih partija  ;)

Socijaldemokratska partija Hrvatske
Demokratska partija Srba
Partija podunavskih Srba
Socijalistička partija Hrvatske
Socijalistička radnička partija Hrvatske
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2011, 08:43:20 prijepodne Bilaj »

Jaguar

• Gost
« Odgovori #294 : Studeni 07, 2011, 09:09:30 prijepodne »
Kaj Vas muči partija, pa Vi poneki ovdje promovirate tu riječ kad je SDP u pitanju.
Pametnije bi bilo da se fokusirate na sadržaj, nego na nekakav "slikoviti" izraz. ;)

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #295 : Studeni 07, 2011, 09:24:25 prijepodne »
I dalje su orjentirani na prošlost a ne na budućnost. Isto kak i Kosorica ... Ja sam ... Mi smo ... a oni nisu ništa !

Bilaj

• Gost
« Odgovori #296 : Studeni 07, 2011, 09:32:39 prijepodne »
Kaj Vas muči partija, pa Vi poneki ovdje promovirate tu riječ kad je SDP u pitanju.

Ali kada je riječ o SDP-u onda je koalicija pa nebu bilo ni jedne relevantne partije na listi.  ;)

Stoga bi ja čekao liste koalicija i stranaka.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #297 : Studeni 07, 2011, 09:38:30 prijepodne »
Poprilično realan izračun a ako bi ovome pridodali još lokalnu samoupravu, izračun je još dramatičniji.
Svi programi padaju u vodu ukoliko se ne uvede reda i odgovornosti u raspolaganju javnim novcem, za to bi bila nužna i poneka pravomoćna presuda kao preventiva za buduće političke angažmane.
Iako je ovo pljačka HDZ-a, da se ne bi ponovilo od bilo koga drugog.

Jedan godišnji proračun RH, Koliko je to radnih mjesta?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sanaderova-korupcijska-hobotnica-u-6-godina-njegove-vladavine-pricinjena-steta-od-98-milijardi-kuna/581414.aspx

Bilaj

• Gost
« Odgovori #298 : Studeni 07, 2011, 09:59:03 prijepodne »
Poprilično realan izračun a ako bi ovome pridodali još lokalnu samoupravu, izračun je još dramatičniji.
Svi programi padaju u vodu ukoliko se ne uvede reda i odgovornosti u raspolaganju javnim novcem, za to bi bila nužna i poneka pravomoćna presuda kao preventiva za buduće političke angažmane.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sanaderova-korupcijska-hobotnica-u-6-godina-njegove-vladavine-pricinjena-steta-od-98-milijardi-kuna/581414.aspx

Ovo je katastrofa.
O tome se treba pisati, idem postati i pod afere.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #299 : Studeni 07, 2011, 10:49:18 prijepodne »

Ovo je katastrofa.
O tome se treba pisati, idem postati i pod afere.

Da ne bi neki mislili kako je Ivo Sanader jedini kriv za sve. Svakome imalo pametnom je jasno kako jedan čovjek nemože sve ovo napraviti bez  ..Z organizacije.
Ivo Sanader = HDZ