Vladati jedan mandat, a sve ostale mandate biti fikus u saboru…….kaj je to?
Jel ovo oporba koja nekaj obećava, kojoj se može vjerovati?
Jel ovo stranka (HDZ ) koja je nekaj napravila za nas , žitelje ove zemlje, imamo li barem jedan razlog , jedan detalj koji nas može navesti da im damo opet glas?
Jedino kaj su napravili, podijelili se dobro u obadvije strane, SDP i HDZ, i tako si osigurali kontinuitet.
Za mene , na žalost i jedni i drugi imaju isti mentalni sklop, a to je vrijeme lijepo pokazalo.
Gadi mi se o svemu pisati i ponovno se makar sjećati, na koje su fine i perfidne načine sve rastrajbali, a danas nas pokušavaju uvjeriti da to nisu oni, nego neki drugi.
I jedna važna stvar, ne izjednačavam ih ja, oni su to sami napravili!
Kad je čovjek bolestan, lijeći se, oporba se brine da joj ostaju privilegije, kad je ne daj Bože noga za odrezati zbog gangrene, odreže se da se sačuva život, oporba čuva „stečena prava „ i privilegije. Svi su u saboru po par mandata radi povlaštenih mirovina, pa nismo to mi izglasali! Uništena poduzeća, banke se bogate sa Hrvatskom imovinom, te iste banke smo mi sanirali, a vladajući prodali. I tu nije u pitanju dogovor??
A oporba, bez obzira koja, ne može ništa???
I na kraju, ne sumnjam da nema poštenih osoba kod jednih i drugih, i sjetim se Lota. Pitam se koliko bi ih bilo na kraju i koliko bi stupova soli ostalo u Hrvatskoj?