Autor Tema: Izborni plani i programi  (Posjeta: 336731 )

0 Članova i 21 Gostiju pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: Izborni plani i programi
« Odgovori #225 : Listopad 30, 2011, 11:22:56 prijepodne »
Objasni nam po čemu je to "slična" stvar.

Ljudi su jednako mrtvi.

Citat:
hitno treba uvesti izravan izbor saborskih zastupnka, jer jedino tako će moći predstavljati narod a sabor će postati narodski a ne elitistički.

dovoljno je pod redivitu proceduru ali nekak ne vjerujem da će se to dogoditi, kao što i kukuriku neće srediti biračke popise.
« Zadnja izmjena: Listopad 30, 2011, 11:24:31 prijepodne Bilaj »

Jaguar

• Gost
« Odgovori #226 : Listopad 30, 2011, 12:05:42 poslijepodne »

Ljudi su jednako mrtvi.

Jesu nažalost, no međutim pod sasvim drugim okolnostima i uvjetima, u nesreći koju nije nitko svjesno i smisleno činio a niti želio i s te strane uspoređivati to sa zločinima koje je počinio Glavaš je neprocjenjivo suludo koliko god ne volili Čačića. Osim toga to se može nedaj bože dogoditi svakome od nas po onoj narodnoj, kad ste za volanom, koja kaže: "Jednom nogom u grobu a drugom u zatvoru".

I stoga proizilazi ona sličnost kao banana šljivi a ni nalik nije. Koliko god želili ponekad da umjesto šljive rode banane, ali ne ide.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #227 : Listopad 30, 2011, 12:23:19 poslijepodne »
To nisu kruške i šljive- to su mrtvi ljudi.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #228 : Listopad 30, 2011, 12:59:29 poslijepodne »
U jednoj temi pereš po Pusički, u drugoj po Čačiću, u trećoj po cijelom HNS-u ... Daj otvori temu i nazovi je "Moj obračun s njima" i piši koliko ti je volja, pljuj, peri, deri i sam si odgovaraj na pitanja. Odakle tolika mržnja prema HNS-u ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #229 : Listopad 30, 2011, 01:55:55 poslijepodne »
Reci što nije istina?

Meni jako smeta to licemjerje u cijeloj toj politici. Zao mi je što ti vidiš licemjerje samo u jednoj stranci.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #230 : Listopad 30, 2011, 03:02:37 poslijepodne »
Ako napišem da u holdingu nekaj ne štima i ako ima krivaca, nek odgovaraju ... to isto ne štima ?  Ili kad velim npr. da se ne slažem kad Glavaša stavljaju na izborne liste ... ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #231 : Listopad 30, 2011, 03:09:14 poslijepodne »
Ako napišem da u holdingu nekaj ne štima i ako ima krivaca, nek odgovaraju ... to isto ne štima ?  Ili kad velim npr. da se ne slažem kad Glavaša stavljaju na izborne liste ... ?

Samo piši. Bolje da se svi lopovluci znaju. I čim više objavljuj lopovluke jer se samo tako može promijeniti društvo na bolje.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #232 : Listopad 30, 2011, 03:10:36 poslijepodne »
To nisu kruške i šljive- to su mrtvi ljudi.

To ste Vi rekli a ne ja.
Kada sam govorio o bananama i šljivama, one su zamjenjivale dvije situacije a ne ljude i nemojte meni trpati u usta nešto što nisam rekao i izvrtati teze. Bilo bi tako korektno.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #233 : Listopad 31, 2011, 07:24:25 poslijepodne »
Očito će se HDZu obiti o glavu - za ovu zemlju naivnom - pokušaju da stvarno neke stvari postave na mjesto, a Premijerka ispada jedinična mjera naive, jer je politički postavila i DORH i Bajića, u najboljoj namjeri da isti postave državu na zdrave pravne noge. No pokazalo se da će ju (i već je) taj naivni pokušaj pravde i objektivnosti koštati puno i previše, jer se Bajić pokazao kao politički, nimalo neovisni igrač, koji odrađuje prljav posao za opoziciju, a sve pod firmom "borbe protiv kriminala".

Kriminal nitko ne osporava, no osporava se - nekako je previše upadljiv i bode u oči - termin kada je naš Mladen odlučio "magare na plot nagoniti". Iako je sve do sada imao iste te podatke i dokaze koje ima i sada, on je čekao baš predizbornu kampanju, kako bi zapaprio svojim poslodavcima, što je pokvaren i podmukao potez, koji mu ne odobrava čak niti dobar dio opozicije (naravno, onaj dio koji nije u kukuriku). Ne želim štititi HDZ, jer se nema što - no da je ovo "đubretarski" potez Bajića - JE. Mogao je pričekati da prođu izbori, mogao je početi sa time prije 5 mjeseci - i onda i sada, kao i za mjesec dana, baratao bi sa istom količinom podataka, dokaza i osoba. U svakom slučaju, osobno smatram da se je time posrao, i da se je time preotvorebno svrstao tamo gdje se nije trebao svrstavati - jer nije na njemu da ga politika uopće treba zanimati.

Nije dobio posao kao političar, ne treba ga niti odrađivati za politiku. I tih rekao isto da se radi o bilo kome. Ovo je preperfidno.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #234 : Listopad 31, 2011, 10:46:56 poslijepodne »
Eto ga na, ti kao dobar poznavatelj tijekova istraga ovako komentiraš i čak nisi ni pristran, moš misliti.
Kao laik znam da istrage imaju svoj proces i kada taj proces završi i prikupe se dokazi ide se s optužbama.
Ali dobro ako će taj tvoj pristrani pogled pripomoći HDZ-u da dobije 26-og zastupnika, ok neka ti bude.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #235 : Listopad 31, 2011, 11:19:32 poslijepodne »
usput onako ovlaš, evo ti i projekt tvog ljubimca, kada kukuriku koalicija dođe na vlast. 8)

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/156990/cacic-priprem-azakon-protiv-lokalnih-serifa.html

Offline ulysses

• Iskusni član
« Odgovori #236 : Listopad 31, 2011, 11:28:58 poslijepodne »
usput onako ovlaš, evo ti i projekt tvog ljubimca, kada kukuriku koalicija dođe na vlast. 8)

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/156990/cacic-priprem-azakon-protiv-lokalnih-serifa.html

Čačić može samo pripremiti popis lektire koju će čitati u mađarskom zatvoru.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #237 : Listopad 31, 2011, 11:33:18 poslijepodne »

Čačić može samo pripremiti popis lektire koju će čitati u mađarskom zatvoru.

Snjim ili bez njega postojati će svejedno zakon protiv lokalnih šerifa, to bi ti trebalo biti važnije od samog Čačića, ali očito ti više vodiš brigu o Čačiću no o zakonu, njegovom sadržaju i značenju, toliko o tvom mišljenju.
« Zadnja izmjena: Listopad 31, 2011, 11:35:04 poslijepodne Jaguar »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #238 : Studeni 01, 2011, 12:02:35 poslijepodne »
Eto ga na, ti kao dobar poznavatelj tijekova istraga ovako komentiraš i čak nisi ni pristran, moš misliti.

U čemu sam ja pristran? Samo komentiram ponašanje Bajića, i isto bih rekao da se radi o bilo kome. I to baš ne zato jer navijam za HDZ, nego baš zato jer poznajem hrvatsko pravosuđe i istrage - njihove tijekove, a posebice rokove i kako se o istima odlučuje.

Kao laik znam da istrage imaju svoj proces i kada taj proces završi i prikupe se dokazi ide se s optužbama.

A što znaš kao naivac koji prodaje priče koje nemaju veze s praksom?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #239 : Studeni 01, 2011, 12:13:04 poslijepodne »
Snjim ili bez njega postojati će svejedno zakon protiv lokalnih šerifa, to bi ti trebalo biti važnije od samog Čačića

To je svakako važnije od samog Čačića - mislim da je i konačno vrijeme za to. Jer je u prvoj vladavini SDP-koalicije propušteno puno i previše baš zbog toga jer im donošenje takovog zakona nije bilo po volji - ipak nisu bili sazreli da krupne interese pretpostave lokalnom biračkom tijelu i njihovim egotripovima. I tom kompleksu su podjednako robovali i vlast i opozicija sve ove godine, i Hrvatske je pretrpjela (i još trpi) ogromne štete teške milijarde eura zbog toga jer je neka lokalna seljačina mislila da joj nitko nije ravan.

Sjetim se i investicije Audija, koji je htio kod Šibenika sagraditi najmoderniju tvornicu karoserijskih dijelova i ostalih aluminijskih ljevova - što je tada značilo investiciju cca 250 milijuna eura, rješavanje komunalne infrastrukture za grad i okolicu, zapošljavanje cca 3000 ljudi u županiji koja je tada bila sa najvećim postotkom nezaposlenih... no Nijemci nisu shvaćali što znači ispružen dlan prema gore šibenskog župana, koji je tim dlanom uvjetovao potpis - i tako je cijela priča otišla u sto materini...

Takve priče se više ne mogu i ne smiju ponavljati, jer bi država konačno trebala vidjeti da pogreške lokalnih šerifa dolaze njoj na naplatu u globalu - od toga da nakande za nezaposlene ne daje taj župan, već država, pa nadalje... i stoga o svim stvarima čije štetne posljedice bi se trebale reflektirati na državu i njezin proračun - o njima ne može odlučivati lokalna vlast.