Autor Tema: Izborni plani i programi  (Posjeta: 346098 )

0 Članova i 20 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Izborni plani i programi
« Odgovori #195 : Listopad 23, 2011, 12:47:14 poslijepodne »
Možda ti znaš kak izgleda oltar ? ... Žalosno je kaj su nekada popisivali kak ti veliš, tko ide u crkvu, a danas ti i tvoji prebrojavate tko ne ide ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #196 : Listopad 23, 2011, 03:54:44 poslijepodne »
Ja ne znam ...
Ajd napakon da počinješ govoriti istinu: Ti ne znaš.

Svaka crkva ima oltar - a na slici nema oltara. A navedena crkva ima baš pravo ogroman oltar i retabulum da ga ne možeš promašiti ni da si sljepac.
« Zadnja izmjena: Listopad 23, 2011, 03:58:22 poslijepodne Bilaj »

Jaguar

• Gost
« Odgovori #197 : Listopad 23, 2011, 05:19:07 poslijepodne »
Nevažno je ima li ili nema oltara, crkve imaju i dodatne crkvene prostore u sklopu crkve, tako da ako je skup održan i u tim dodatnim prostorima, oni svakako pripadaju crkvi, stoga je skup održan u crkvi i to nije dobro, na taj način se odašilje jedna poruka i crkva je indirektno umiješana u kampanju a ako znamo koji utjecaj ima crkva u Hrvata, onda je jasan rezultat i očekivanje stranke koja to čini. Niti je to dobro za crkvu niti za stranku, bez obzira koja stranka je u pitanju, naprosto iz razloga jer se crkva treba držati po strani, crkva pripada svim strankama i svim Hrvatima i katolicima a ne samo nekima. Zbog toga crkva može trpiti daljnje posljedice i neka se tomu onda ne čudi ko pura dreku, zašto je to k tomu tako. Crkva je vječna i traje stoljećima, političke stranke su bile pa ih više nije bilo ili su bile neke druge, zato bi crkva trebala biti opreznija u suradnji s vragovima bilo koje fele.
« Zadnja izmjena: Listopad 23, 2011, 05:21:49 poslijepodne Jaguar »

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #198 : Listopad 23, 2011, 05:41:24 poslijepodne »
Da odgovorim Bilaju ... Ne, ne znam kakav je njihov oltar (ti sigurno znaš). Nije me sram priznati da ne znam. Svaka bogomolja, crkva ili prostor namjenjen za obavljanje vjerske službe ima oltar ili žrtvenik. (to spada u opču kulturu)

Smatraš da bi bilo u redu da npr. HDZ održava svoje predizborne skupove u dvorani Nazaret u Gorici ?

Evo ti par slika pa opiši, zajedno sa retabulumom (baš me zanima !)
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #199 : Listopad 23, 2011, 05:48:37 poslijepodne »
NEŠTO nakon podne u zagrebačkom Domu sportova počeo je Sabor HDZ-a za 1. izbornu jedinicu. Krenuli su žestoko, pogotovo ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković.

"Pobijedili smo u nametnutom ratu, a oni koji danas pokušavaju promijeniti tu činjenicu neće uspjeti. Na najvulgarniji i najbrutalniji način napadaju HDZ, jer Hrvatska je nama ostvarenje snova, a njima nužda koju su dobili, a nisu htjeli", rekao je Jandroković.

Nijedan govor bez Tuđmana i branitelja

Svi govornici, od ministra Bošnjakovića do Jandrokovića spomenuli su u govorima Franju Tuđmana i goleme zasluge Jadranke Kosor zato što, kako kažu, "u HDZ-u više nema mjesta za lopove".

"Tko su ti ljudi da danas govore da će donijeti promjene? Pokazali su to od 1945. do 1990. i od 2000. do 2003. Poništili su sve dobro što je HDZ napravio u prvom desetljeću državnosti", grmio je Jandroković.

"Gdje su to pokazali, zar ovdje u Zagrebu, u Holdingu? Simbolu nepotizma i nesposobnosti? Od Zagreba su napravili utvrdu neznanja i partijskog kadroviranja", dodao je ministar, kazavši da je danas važnije nego ikad slaviti "vjeru, tradiciju i obitelj".

Kosorica opet o Jugoslaviji

Na pozornicu se popela Jadranka Kosor i odmah pozdravila branitelje i umirovljene generale. Komentirala je oporbene reakcije na Zakon o ništetnosti.

"Obrušili su na zakon koji kaže da Hrvatska ne priznaje dokumente neprijateljske JNA. To smo napravili 1991., trebamo i 20 godina kasnije. Nama nitko neće zapovijedati koji ćemo blagdan slaviti i hoćemo li na početku kolovoza svake godine dolaziti u Knin, sjetiti se trenutka kad Franjo Tuđman diže ruke u vis", kazala je Kosorica i po tko zna koji dodala "da im neki nikad neće oprostiti što su im razbili san o Jugoslaviji".

Osmijeh im neću dati, kaže Kosor, pa se  kiselo nasmije

"Mi smo se najviše izložili i nosimo najveći križ zbog iskrene borbe protiv korupcije. Do kraja mog političkog života to će biti moj cilj: da borba protiv korupcije dođe do svakog pojedinca, bez obzira na prijetnje i britve", zagrmila je premijerka. Kaže da se svi pitaju zašto se smije. "Osmijeh im neću dati", kazala je Kosor i kiselo se nasmijala, uz ovacije HDZ-ovaca iz 1. izborne jedinice.

Kosorica je posebno ponosna na investicije, ali je žalosti što o tome u medijima nema ni slova. "Nekako je propao u mrak podatak da su investicije gotovo 500 milijuna eura, skoro više nego cijelu prošlu godinu. Počelo se nešto malo događati, voljela bi da o tome netko nešto napiše, da možemo pročitati, pogledati ili poslušati", kazala je.

Pozvala je medije da HDZ-u daju jednaku šansu i jednake kriterije, upozorivši da to dosad nisu činili. Dodala je da se HDZ spreman ispričati "za poneku suvišnu riječ i nepotrebnu gestu, ali da to nisu spremni neki drugi".

Krenula Colonia iz zvučnika, znak da se ministri zatrče tko će prije zagrliti šeficu

"Postoje neke važne riječi u životu: hvala, oprosti, molim, izvoli... To je nešto što se nauči u vlastitom domu i bio bi to sićušan korak za čovječanstvo, ali ogroman korak za Kukuriku. Nema tu spremnosti za to, ali nismo ni očekivali. Oni nama i Hrvatskom narodu duguju ispriku zato što su pobjegli iz Sabora 25. lipnja 1991. kad se odlučivalo o izlasku iz Jugoslavije", zaključila je Kosorica.

Još je nekoliko puta spomenula Tuđmana i zaključila Sabor. Na kraju je krenuo ritam Colonijine "Svijet voli pobjednike", a HDZ-ovi ministri iz prvih redova pohrlili su premijerki poljupcima i zagrljajima čestitati na govoru.

Balavac, balavi ... piškio je u gače za vremenima o kojima govori, i pokušava napraviti budalama sve koji ne misle isto kao i ZNA SE tko ! Samo ni nabrojil kaj je to dobro napravil HDZ. Jel to ono kak vele njegova šefica i Hebrang ... "ljudima je bolje, samo nisu toga svjesni ..." 

Kako je išao onaj slogan ...   BANDO LOPOVSKA !

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sabor-hdza-u-domu-sportova-kakve-ce-to-sdp-promjene-donijeti-zar-one-od-1945-do-devedesete/578826.aspx
« Zadnja izmjena: Listopad 23, 2011, 05:51:33 poslijepodne koko-vg »

Bilaj

• Gost
« Odgovori #200 : Listopad 23, 2011, 06:00:18 poslijepodne »
Znači ova slika koja se spominje u članku, kao i ona koju si ti stavio:

http://izbori2011.tportal.hr/ResourceManager/GetImage.aspx?width=795&height=500&imgId=280916

ne odgovara ovoj slici koju si ti stavio naknadno:

http://www.forumgorica.com/politika/izborni-plani-i-programi/?action=dlattach;attach=378;image

Daj se odluči.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #201 : Listopad 23, 2011, 06:19:50 poslijepodne »
CRKVA NE PRIPADA NITI JEDNOJ STRANCI, JAGUAR, OČITO SI MALO NEUPUĆEN. NITI STRANKE PRIPADAJU CRKVI.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #202 : Listopad 23, 2011, 06:52:33 poslijepodne »
CRKVA NE PRIPADA NITI JEDNOJ STRANCI, JAGUAR, OČITO SI MALO NEUPUĆEN. NITI STRANKE PRIPADAJU CRKVI.

Viči se po doma a o mojoj neupućenosti nisi stručan komentirati.
Ili nam ti možda možeš objasniti ljubav crkve i HDZ-a?

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #203 : Listopad 23, 2011, 06:58:06 poslijepodne »
Jaguar, naj se srditi na njega ... kod njega doma, v njegvoj crkvi i menzi se očito tak galami ... Jedino još nisam skužil, kaj ti njega shvačaš za ozbiljno ?

Jaguar

• Gost
« Odgovori #204 : Listopad 23, 2011, 08:09:07 poslijepodne »
Jaguar, naj se srditi na njega ...

Ne srdim se uopće, to neznam, katolik sam, samo neznam da li imam pravo na crkvu ako ne podržavam HDZ?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #205 : Listopad 23, 2011, 09:19:08 poslijepodne »
Serete obojica - podlo, prefidno, dvolično i podmuklo. Stvarno nemre svatko biti đubre do kraja, ipak čovek mora biti rođen da bi bil tak pokvaren i zločest. Z vašom "demokratičnosti" si morete otrati dupe - ako i to. Sramite se - ako znate kaj sram uopće je. Vi ste Hrvati i vjernici kao i ja kineski astronaut - nema blage veze.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #206 : Listopad 23, 2011, 09:24:58 poslijepodne »
vidiš kreaturo kaj se preserava pod nickom Sledgehammer, da sam ti ja rekao da si kineski astronaut, onda bi digel nos ... bilo bi smiješno da nije žalosno ... ali bum podebljal tekst da vidiš pročitati, a kak si alergičan na crvenu boju, neka onda bude i malo crveno. Si sad sretan ?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #207 : Listopad 23, 2011, 09:29:28 poslijepodne »
Budalo, jebem u tu glupu glavu i tebe i onoga tko ti dozvoli takovo pisanje, crveno smeće... prokleti svi komunisti, njihovi simpatizeri i svi koji navijaju za tu glupu gamad koja bi prodala i rođenu mater zato da njima bude bolje, kao da 50 godina terora nije bilo dovoljno... zbog tebe je demokracioja loš izum. Šteta metka, posebice jer bi za tebe odgovarao kao za čovjeka. Eto, zato je demokracija loša stvar.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #208 : Listopad 23, 2011, 09:39:23 poslijepodne »
Ne, ovo nije govor mržnje, nemogu vjerovati, čovječe skuliraj se malo, osoba koja se na ovom forumu deklarira kao katolik vjernik, osoba koja poziva mene na sram?
Kolega po forumu, preporučam ti sutra ujutro odmah jutarnju ranu misu i na ispovijed, operi i ispovijedi svoje grijehe, neka ti Bog oprosti i prosvijetli tu tvoju, mržnjom obasutu glavu. Neka ti Bog bude na pomoći!

Bilaj

• Gost
« Odgovori #209 : Listopad 23, 2011, 10:09:40 poslijepodne »