Naravno, čim se nekoga kritizira odmah ih se proglašava državnim neprijateljima.
Ne naravno ja to nisam rekao, slažem se i namam ništa protiv kritiziranja i sam to činim.
Činjenica je i preko mojih iskustava, da SDP ne voli baš slušati kritike, kada su u pitanju društvene mreže(npr.fb) pa u takvim grupama svaka dobronamjerna kritika je dočekana na nož od stranačkih ljudi i nestranački ljudi su masovno napuštali "političke" grupe na fb, to su činjenice.
Kada sam spomenuo analizu, mislio sam na situacije koje imamo i ovdje naforumu, kada se kontra strana uključuje, posebno u kampanjama ili predjkampanjama, sa podmetanjima različite vrste i manipulacija.
Ali svakako vjerujem da je i tamo bilo puno nestranačkih ljudi.
Istina je da kod jednog dijela građana Milanovićeva šutnja izaziva revolt, iako, ponavljam po meni je dobro da je tako i bolje je negoli da se upustio u ispraznu, prljavu i nekorisnu kampanju koju vodi Jadranka Kosor, na što ga ona i dalje provocira. Uvjeren sam da će to globalno i u većini građani znati bolje cijeniti negoli da je drugačije. Građanima trebaju konkretni programi, projekti, prijedlozi i rješenja za ovo i ovakvo stanje, uvjeren sam da će Milanović i kukuriku koalicija s tim izaći na vrijeme i u pravom, optimalnom i racionalnom trenutku, te se javnosti predstaviti što kane napraviti. Svađanje, prepucavanje, nadmudrivanje, i sve ovo što radi premijekra kod građana u ovoj i ovakvoj situaciji stvara samo jedno veliko gađenje. I to nije samo moje mišljenje, čujem, gledam, osluhujem oko sebe, to je stav većine građana.