Autor Tema: HSS i Milanović  (Posjeta: 12686 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Odg: HSS i Milanović
« Odgovori #15 : Rujan 10, 2011, 12:08:38 prijepodne »
Korisnici, koji su to korisnici, to bi prvo trebalo analizirati.

Ne treba to analizirati, to su uglavnom nestranački ljudi koji žele da se u Hrvatskoj nešto promijeni na bolje. A oni uglavnom to i rade jer imaju uspješne firme i poslove.

Naravno, čim se nekoga kritizira odmah ih se proglašava državnim neprijateljima.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #16 : Rujan 10, 2011, 08:44:05 prijepodne »

Naravno, čim se nekoga kritizira odmah ih se proglašava državnim neprijateljima.

Ne naravno ja to nisam rekao, slažem se i namam ništa protiv kritiziranja i sam to činim.
Činjenica je i preko mojih iskustava, da SDP ne voli baš slušati kritike, kada su u pitanju društvene mreže(npr.fb) pa u takvim grupama svaka dobronamjerna kritika je dočekana na nož od stranačkih ljudi i nestranački ljudi su masovno napuštali "političke" grupe na fb, to su činjenice.

Kada sam spomenuo analizu, mislio sam na situacije koje imamo i ovdje naforumu, kada se kontra strana uključuje, posebno u kampanjama ili predjkampanjama, sa podmetanjima različite vrste i manipulacija.
Ali svakako vjerujem da je i tamo bilo puno nestranačkih ljudi.

Istina je da kod jednog dijela građana Milanovićeva šutnja izaziva revolt, iako, ponavljam po meni je dobro da je tako i bolje je negoli da se upustio u ispraznu, prljavu i nekorisnu kampanju koju vodi Jadranka Kosor, na što ga ona i dalje provocira. Uvjeren sam da će to globalno i u većini građani znati bolje cijeniti negoli da je drugačije. Građanima trebaju konkretni programi, projekti, prijedlozi i rješenja za ovo i ovakvo stanje, uvjeren sam da će Milanović i kukuriku koalicija s tim izaći na vrijeme i u pravom, optimalnom i racionalnom trenutku, te se javnosti predstaviti što kane napraviti. Svađanje, prepucavanje, nadmudrivanje, i sve ovo što radi premijekra kod građana u ovoj i ovakvoj situaciji stvara samo jedno veliko gađenje. I to nije samo moje mišljenje, čujem, gledam, osluhujem oko sebe, to je stav većine građana.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #17 : Rujan 10, 2011, 09:36:27 prijepodne »
Ha čuj nekome je bilo 91 bolje nego 99.
Obično se ti ljudi nazivaju Ratni profiteri.

NE VRIJEĐAJ !  Tako se možeš razgovarati s ženom doma, (ako ti dozvoli !)
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #18 : Rujan 11, 2011, 12:28:42 prijepodne »
Ha čuj nekome je bilo 91 bolje nego 99.
Obično se ti ljudi nazivaju Ratni profiteri.

NE VRIJEĐAJ !  Tako se možeš razgovarati s ženom doma, (ako ti dozvoli !)

Istina boli.
Strašno je kada netko ne želi priznati da su ratne godine uvijek najgore godine za preživjet.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #19 : Rujan 12, 2011, 01:19:11 poslijepodne »
A što da prizna - ako mu stvarno nisu bile?

Takvim pripadnicima "Frankfurter-bojne", ili takvim šefovima kojekakvih humanitarki i lokalnih ispostava Crvenog Križa (kakav je npr. veeeliki znanstvenik političke misli Ostojić iz SDP-a, skupa sa svojim šogorom Lučinom), koji su okretali debelu lovu dok su drugi krvarili - vjerujem i ja da nije bilo teško...

I takva žgadija bi opet upropaštavala Hrvatsku? NO WAY!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”