Autor Tema: Afere  (Posjeta: 262762 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Afere
« Odgovori #315 : Srpanj 02, 2012, 11:19:47 prijepodne »
Jadna je država koja ovisi o jednom političaru i o izjednačavanju države sa Vladom (a što Kukuriku radi - očito je da bahatost i sebeljublje nemaju granica kod njih, kao ni kod HDZa, šul-kolega sadašnjih "stručnjaka"), uz poslovičnu bahatu glupost koja i inače vlada među hrvatskim političarima svih boja - kada dobiju izbore, misle da imaju mandat odlučivanja apsolutno o svemu, što je samo dokaz njihove iskompleksiranosti, nesigurnosti i neimanja pojma o demokratskim standardima. Međutim, političari imaju mandat samo provođenja vlastitih programa sa kojima su dobili izbore - za sve ostalo se pita narod na referendumima i uz transparentnu, argumentiranu javnu raspravu i pripremu da je jacnost, koja o nečemu mora odlučivati, dobro upućena i pripremljena. To je veliki problem - i dok se Slovence pitalo čak i za to da li su da SUSJEDNA zemlja bude članica EU, nas se jedva pitali i za našu vlastitu sudbinu... što i ne čudi - diktatura je bio predmet gdje su naši učenici, koji nam sada prodaju pamet u plavoj ili crvenoj boji, naprosto briljirali. Sramota!

Niti je Hrvatska = Kukuriku, niti je Hrvatska = Vlada RH, a najmanje je da bi Hrvatska bila destabilizirana odlaskom jednog pojedinca, pa ma koji on bio... samo u diktatorskim režimima pojedinac odnosi prevagu.

Jadna je i država koja je talac prvenstveno stabilnosti Vlade ili čak i neke strančice. A Hrvatska je očito u toj poziciji.
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2012, 11:27:31 prijepodne Sledgehammer »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Jaguar

• Gost
« Odgovori #317 : Srpanj 03, 2012, 09:26:25 poslijepodne »
Nalazim ovdje tako puno moralista i čitam toliko puno moraliziranja, ne znam gdje ste bili svo vrijeme do sad, s Vašim moraliziranjem?
Izgleda da će te se ipak morati strpiti do sljedećih izbora kao i ja a do tada će te imati prilike (ne)vidjeti rezultate Vlade, pa i Čačićeve. Moral? Hm, zar toga ima u Hrvatskoj? Prvi glas. Pa krenite samo od svoje sredine, svog okruženja, svog i našeg Turopolja i Velike Gorice. Sve puca od morala, kaj ne?

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #318 : Srpanj 04, 2012, 08:21:22 prijepodne »
Nalazim ovdje tako puno moralista i čitam toliko puno moraliziranja, ne znam gdje ste bili svo vrijeme do sad, s Vašim moraliziranjem?
Izgleda da će te se ipak morati strpiti do sljedećih izbora kao i ja a do tada će te imati prilike (ne)vidjeti rezultate Vlade, pa i Čačićeve. Moral? Hm, zar toga ima u Hrvatskoj? Prvi glas. Pa krenite samo od svoje sredine, svog okruženja, svog i našeg Turopolja i Velike Gorice. Sve puca od morala, kaj ne?

Slažem se, Čačić je ubio dvoje ljudi to je isto kad Štef preko veze dobije prijevremeni priključak za vodu... Pravi si moralista jaguaru  :D

Veći je grijeh platiti račun za mobitel veći od rate struje, takve treba odmah u zatvor na 10 godina.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #319 : Srpanj 04, 2012, 08:55:16 prijepodne »

Sve to nije opravdanje za bahato ponašanje spomenute osobe. On je javna osoba, traži smjenu svoje kolegice,ministrice, a kada dolazi u pitanje njegova odgovornost, ne vrijede ista pravila.

Dali je tebi to u redu?
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #320 : Srpanj 04, 2012, 09:09:45 prijepodne »

Sve to nije opravdanje za bahato ponašanje spomenute osobe. On je javna osoba, traži smjenu svoje kolegice,ministrice, a kada dolazi u pitanje njegova odgovornost, ne vrijede ista pravila.

Dali je tebi to u redu?

Stvarno pričaš gluposti! Daleko je veći grijeh ovo što je učinila Holy, poslala mail podrške, takve kao ona treba u zatvor na 10 godina.

Čačiću za ubojstvo, Pusićki za gay pride i zlostavljane žene, Ferenčaku za zemljište,  Beusu za lažna optuživanja i manipulaciju,   Dragičevića za utaju poreza - INA , svima Nobelova nagrada za moral :D

HNS stranka velikih moralista

Da ne spominjem imena hnsovih lokalnih moralista iz VG :P

Jaguar

• Gost
« Odgovori #321 : Srpanj 04, 2012, 11:02:41 prijepodne »
traži smjenu svoje kolegice,ministrice, a kada dolazi u pitanje njegova odgovornost, ne vrijede ista pravila.

Dali je tebi to u redu?

A imate li Vi dokaze kako je tražio smjenu, kako kažete svoje kolegice?
Ja nemam i ne mogu tako suditi kao Vi, koji uvjeren sam isto nemate dokaze za svoju tvrdnju, nego naklapate, kao što to naklapaju i mediji.

On se bori za investicije i energetiku, to je njegov resor, kolegica za očuvanje okoliša, što je pak bio njen resor, što je po meni i dobro, da ima sukoba, dakle rade svaki svoj posao.
Dosta nam je bilo HDZ-ove idile i znamo dobro svi kam nas je ona dovela. Probajmo to malo tako sagledati.
Ali tvrditi napamet kako je Čačić smijenio Holicu ja ne mogu a Vi ako možete, u redu tvrdite, no razmislite ipak malo o svojoj tvrdnji, nije naodmet.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #322 : Srpanj 04, 2012, 11:07:28 prijepodne »
Čačić je ubio dvoje ljudi

Usmrtio a ne ubio dvoje ljudi u nesreći koju nikako nije želio i nije učinio s namjerom, to se može dogoditi, nažalost svakome, meni, tebi ili bilo kome. S toga je to Vaše moraliziranje utoliko više licemjerno.

Osim toga je li za državu i narod bolji i bahati Čačić ili slatkorječivi domoljub Sanader i ini Sanaderi?

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #323 : Srpanj 04, 2012, 12:32:39 poslijepodne »

Usmrtio a ne ubio dvoje ljudi...

nije šija nego vrat... on je kriv i odgovoran za njihovu smrt i točka

Osim toga je li za državu i narod bolji i bahati Čačić ili slatkorječivi domoljub Sanader i ini Sanaderi?

Za mene ljudski život nema cijene, a za tebe vidim ima. Jadan si do bola! Kažeš bolje da nas "pošteni" Čačić gazi i "usmrćuje" nego da neko govno od Sanadera mrkne milione?!? Stvarno nemaš nimalo ljudskosti u sebi stranački hoštapleru, sram te može biti!

Kako možeš uspoređivati dva ljudska života i Sanadera koji je mrknuo neke "papire" (novčanice,..) Svaki put me iznenadiš nekom izopačenom izjavom. Fakat si jadan, mater bi prodao za 100 eura....
« Zadnja izmjena: Srpanj 04, 2012, 12:36:34 poslijepodne tromblon »

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #324 : Srpanj 04, 2012, 12:43:47 poslijepodne »
Sanader je mrknuo cca nekoliko stotina miliončića, he...kaj je to naspram one dvije milijarde koje su Milanović i Čačić dostavili INI-MOL-u...he..za kupovanje slobode Gazimiru...skupo bohami...po tome nam je bio jeftiniji Sanader...Tko će biti kriv kaj je Gazimir  napravili u Hrvatskoj s tvrtkom Coning, zašto se prešućuje njegovi ogromni promašaj u poduzetništvu koji graniči s ratnim profiterstvom.  Zanimljivo kako u svojoj knjizi 'Ostvarenja' nije spomenuo 'posao stoljeća' u Izraelu gdje je kao direktor Coninga tom poduzeću i drugim involviranim u posao priskrbio dugovanja koja dostižu preko pola milijarde kuna. Interesantno, također se ne spominje veliki 'uspjeh' koji je istom tvrtkom postigao u Zadru, na poslovima izgradnje igrališta Tehničke škole, koju pak nikada nije završio i Ministarstvu prosvjete i športa ostao dužan oko 90 milijuna kuna. Sve ista špranca, te velike promašaje slično izbjegava kao i kaznu u Mađarskoj.  U ovom slučaju koristi prebacivanje poslovanja i imovine na tvrtke kćeri i guranjem predmeta u zastaru i time zapravo vara hrvatsko gospodarstvo kojim danas upravlja. Žalosno što danas parazitima naziva marljive radnike Zračne Luke Zagreb, usput otvara stečajeve lako poput limenki piva i zajedno s prijateljima na vlasti i skupa s njima rasprodaje preostalu državnu imovinu i prirodne resurse. Lovu za ekonomski procvat ove zemlje naumio je pozajmiti od istih onih hoštaplera koji nas uspješno kamatare goooodinama. S obzirom da dogodine na naplatu dolazi oko 17.4 milijarde eurića dugova ( pretpostavljam da su to mahom samo kamate ) onda mi novo zaduženje zvuči kao savjet pijanom čovjeku da popije još pola boce rakije ako se ima namjeru rastrijezniti. Ma koji ku....c????!!!! Pa ima li nade da se netko dosjeti da je uloga HNB-a i primarna emisija novca?!! Da novac postane dostupniji?! Pa majku mu,pa ne treba biti ekonomski supergenijalac da napokon shvatiš da bezvrijedni papir koji posuđuješ od hoštaplera i na njega plačaš itekako stvarnu i vrijednu kamatu možeš tiskati doma sam i bez posredstva tkz. fiat novca kojim se dug u stranoj valuti pretače u stvarne kune u našim džepovima (dakle nepostojeći posuđeni novac postaje vrlo stvaran kreditni ili dužnički novac u našem svakodnevnom životu). Ali izgleda da dečki iz HNB-a pale tiskarske mašine tek kad netko od vodećih kretena iz Vlade (koji se izgleda svi pate od opasnog suženja percepcije ili su totalno blesavi ili samo jako dobro odrađuju ono što im se kaže) bez ikakve brige i pameti posudi još love pa se onda tiska kunska protuvrijednost dijela tog istog nesretnog duga. Mislim da se sva politika dosadašnjih vlada može svesti na moto alanfordovskog tipa: "Zaduženjem protiv duga". Kakve budale.....

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #325 : Srpanj 04, 2012, 04:45:17 poslijepodne »
Sanader je mrknuo cca nekoliko stotina miliončića, he...kaj je to naspram one dvije milijarde koje su Milanović i Čačić dostavili INI-MOL-u...he..za kupovanje slobode Gazimiru...skupo bohami...po tome nam je bio jeftiniji Sanader...Tko će biti kriv kaj je Gazimir  napravili u Hrvatskoj s tvrtkom Coning, zašto se prešućuje njegovi ogromni promašaj u poduzetništvu koji graniči s ratnim profiterstvom.  Zanimljivo kako u svojoj knjizi 'Ostvarenja' nije spomenuo 'posao stoljeća' u Izraelu gdje je kao direktor Coninga tom poduzeću i drugim involviranim u posao priskrbio dugovanja koja dostižu preko pola milijarde kuna. Interesantno, također se ne spominje veliki 'uspjeh' koji je istom tvrtkom postigao u Zadru, na poslovima izgradnje igrališta Tehničke škole, koju pak nikada nije završio i Ministarstvu prosvjete i športa ostao dužan oko 90 milijuna kuna. Sve ista špranca, te velike promašaje slično izbjegava kao i kaznu u Mađarskoj.  U ovom slučaju koristi prebacivanje poslovanja i imovine na tvrtke kćeri i guranjem predmeta u zastaru i time zapravo vara hrvatsko gospodarstvo kojim danas upravlja. Žalosno što danas parazitima naziva marljive radnike Zračne Luke Zagreb, usput otvara stečajeve lako poput limenki piva i zajedno s prijateljima na vlasti i skupa s njima rasprodaje preostalu državnu imovinu i prirodne resurse. Lovu za ekonomski procvat ove zemlje naumio je pozajmiti od istih onih hoštaplera koji nas uspješno kamatare goooodinama. S obzirom da dogodine na naplatu dolazi oko 17.4 milijarde eurića dugova ( pretpostavljam da su to mahom samo kamate ) onda mi novo zaduženje zvuči kao savjet pijanom čovjeku da popije još pola boce rakije ako se ima namjeru rastrijezniti. Ma koji ku....c????!!!! Pa ima li nade da se netko dosjeti da je uloga HNB-a i primarna emisija novca?!! Da novac postane dostupniji?! Pa majku mu,pa ne treba biti ekonomski supergenijalac da napokon shvatiš da bezvrijedni papir koji posuđuješ od hoštaplera i na njega plačaš itekako stvarnu i vrijednu kamatu možeš tiskati doma sam i bez posredstva tkz. fiat novca kojim se dug u stranoj valuti pretače u stvarne kune u našim džepovima (dakle nepostojeći posuđeni novac postaje vrlo stvaran kreditni ili dužnički novac u našem svakodnevnom životu). Ali izgleda da dečki iz HNB-a pale tiskarske mašine tek kad netko od vodećih kretena iz Vlade (koji se izgleda svi pate od opasnog suženja percepcije ili su totalno blesavi ili samo jako dobro odrađuju ono što im se kaže) bez ikakve brige i pameti posudi još love pa se onda tiska kunska protuvrijednost dijela tog istog nesretnog duga. Mislim da se sva politika dosadašnjih vlada može svesti na moto alanfordovskog tipa: "Zaduženjem protiv duga". Kakve budale.....

podebljno, svezi marljivih radnika zlz, dajem gazimiru za pravo..naime , ta stracara zaposljava 3x vise tih marljivih udarnika nego sto je potrebno..iz dosade, a to se vidi kod chek-in , na izlazu u zrakoplov, svaki drugi pred putnicima zvace zvakacu..odurno  za tri pm.cak i oni pri kontroli putovnica

e sad, ostale bisere nenadjebivog strucnjaka gazimira..
ono sto je on kao ministar prometa i veza u racanovoj vladi ulupao u autoputove , doktorovo drpanje i peljusanje drzavnih firmi je pinaz, sica..ono sto je strucnak za autoputove napravio je vise od ratnog zlocina.

ta strucnost se vidi vec godinama, jer, nakon rezanja vrpci i mise zadusnice  nastalo je stanje raspadanja..niti kredite nisu poceli odplacivati, vec je  sanacija bila potrebna..

kvalitetni autoputovi napravljeni zapadno od karavanki imaju vijek trajanja 30 god. da se treba samo snijeg cistiti uz promet 10x veci od gazimirovih dionica.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #326 : Srpanj 04, 2012, 05:10:05 poslijepodne »

podebljno, svezi marljivih radnika zlz, dajem gazimiru za pravo..naime , ta stracara zaposljava 3x vise tih marljivih udarnika nego sto je potrebno..iz dosade, a to se vidi kod chek-in , na izlazu u zrakoplov, svaki drugi pred putnicima zvace zvakacu..odurno  za tri pm.cak i oni pri kontroli putovnica

Muha, svala čast, dotaknuo si srž problema. za razliku od tradicionalno "maksim po diviziji" raspoloženog Franca... koji kritizira iz čiste dosade. Vidi ono što nitko drugi ne vidi, i pljuje po nebitnim stvarima - barem u slučaju ZLZa.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #327 : Srpanj 04, 2012, 05:19:25 poslijepodne »

Muha, svala čast, dotaknuo si srž problema. za razliku od tradicionalno "maksim po diviziji" raspoloženog Franca... koji kritizira iz čiste dosade. Vidi ono što nitko drugi ne vidi, i pljuje po nebitnim stvarima - barem u slučaju ZLZa.

jarane, ja sam prosao airporta vise nego sto si ti usranih gaca i podstanarstva promjenio.

ona balkaska jna-komunisticka  stracara u plesu  moze konkurirati  kandaharu i ouagadougou u birkina faso..vise zadnje navedeno.

e sad , da li ti imas nocnu na stajanki i divis se svojoj strucnosti, ja ti ne zelim tvoju srecicu pokvariti..danas je tesko , a pogotovo za kretena naci posao a jos i da te neko i plati.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #328 : Srpanj 04, 2012, 09:27:03 poslijepodne »
Ne, kretenko, nabijem i tebe i to kaj si ti prošao - očito nisi ništa naučio, ostao si sitna, primitivna dušica koja je zarobljena svojim kompleksima i zadivljena tuđim govnima. No to i je "jaranski" mentalitet.

Glede posla, baš sam te to htio i pitati - tko te plaća? Obzirom si bio vrlo decidiran u samooanalizi. Danas i vrlo inteligentni ljudi teško dobiju posao, a kretenima je - vjerujem - jako teško. Zato te i pitam...

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #329 : Srpanj 04, 2012, 09:58:33 poslijepodne »
Sledgehammer bi nabijal Franju (bar tak on piše) a kad se napiše da pešo, onda opomena ???
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.