Autor Tema: Afere  (Posjeta: 262938 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Afere
« Odgovori #300 : Lipanj 30, 2012, 08:10:43 prijepodne »
... lagao sam kad ti velim da ne znaš pisati ?
... lagao sam kad velim da je crkva za drugu temu a ne za ovu ?
... lagao sam kad velim da nemaš pojmas o pravu i novinarstvu ?
... lagao sam kad ti skrenem pozornost da ne navodiš link na podatke na koje se pozivaš u postu ?
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #301 : Lipanj 30, 2012, 11:01:07 prijepodne »
Nakon što se za nekog utvrdi da laže, svaki njegov post je vrlo vjerovatno lažan.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #302 : Lipanj 30, 2012, 12:01:00 poslijepodne »
Počelo je medijsko ublažavanje Čačićeve krivice:

http://www.vecernji.hr/vijesti/za-vozace-koji-produ-kroz-crveno-semaforu-nema-milosti-clanak-425778
http://www.vecernji.hr/vijesti/usmrtio-djecu-pobjegao-irsku-koja-ga-odbija-izruciti-clanak-425652

A što još Prodanović kaže:

"To znači da se presuda briše iz njegovog dosjea, da je nitko više u javnosti ne smije spominjati niti se na nju pozivati", kazao je Čačićev odvjetnik dodajući kako se uvjetna kazna od tri godine odnosi samo na Mađarsku.
http://danas.net.hr/crna-kronika/cedo-prodanovic-pojasnio-brisanje-caciceve-presude

Eto ga - poruka svakome onom tko planira reč da je Čačić usmrtio dvoje ljudi.
« Zadnja izmjena: Lipanj 30, 2012, 12:08:10 poslijepodne Bilaj »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #303 : Lipanj 30, 2012, 12:24:42 poslijepodne »
Problem je što ljudi poistovjećuju kaznenu i prekršajnu odgovornost, poistovjećuju nehatnu i umišljajnu odgovornost, uspoređuju neusporedivo - a sve zato jer nemaju pojma o zakonima i jer im je jezik brži od pameti.

Problem je moralna i karakterna odgovornost, a ne eventualna kaznena. Ja nemam nekih zamjerki na rad mađarskog suda, jer to to normalno i kod nas i svugdje - zakonska rješenja su maltene ista.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #304 : Lipanj 30, 2012, 12:50:41 poslijepodne »
 Može Čačić i njegovi odvjetnici tražiti kaj god hočeju, po zakonima koje si sami kroje, ali ostaje apsolutna istina ; da je uz njegovo sudjelovanje ( namjerno ili ne ) dvoje ljudi izgubilo život.
Tu istinu, tu činjenicu , ništa ne može promijeniti, druže Čačiću !
Nije to automobil koji se nakon prometne nesreće popravi i opet je u upotrebi.
Problem je u tome da on to u svojoj bolesnoj glavi ne želi priznati, jer mu narcisoidnost i bahatost  ne dozvoljava ni pomisao, da bi on mogao za to imati ikakvu odgovornost. To je prestrašno koliko je zlobe i zloće u toj osobi??
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #305 : Lipanj 30, 2012, 03:06:52 poslijepodne »
Citat:
Problem je u tome da on to u svojoj bolesnoj glavi ne želi priznati, jer mu narcisoidnost i bahatost  ne dozvoljava ni pomisao, da bi on mogao za to imati ikakvu odgovornost.

Veći problem je Milanović koji i dalje zdušno brani Čačića...Čak je i Mađarski premijer Orban poentirao na nepromišljenim i glupim Milanovićevim izjavama...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #306 : Lipanj 30, 2012, 03:11:47 poslijepodne »
Nakon što se za nekog utvrdi da laže, svaki njegov post je vrlo vjerovatno lažan.

Bilaj, pročitaj svoje postove, pa obrati pažnju na ono što sam ti napisao ... nepoznavanje pravopisa, brkanje tema, preseravanje o poznavanju materije a prije svega, obaveza (koju nisam ja izmislio) da se navede link za neke podatke koje ti tvrdiš suprotno od onog koji je naveden.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #307 : Lipanj 30, 2012, 06:03:07 poslijepodne »
nepoznavanje pravopisa

Eto to je tipično licemjerstvo, a istovremeno on piše:

pojmas

Pa što onda od njega očekivati. Nešto konstruktivno- na žalost ne.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #308 : Lipanj 30, 2012, 07:08:15 poslijepodne »
Ovo je najstrašnije:

Čačić: Tužit ću svakog tko me u javnosti proglasi krivim

http://www.jutarnji.hr/treba-li-radimir-cacic-podnijeti-ostavku-nakon-presude-u-madarskoj-/1038203/

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #309 : Lipanj 30, 2012, 08:22:11 poslijepodne »
Umjesto bahatog razmetanja,trebao bi pokupiti sebe i samoga i nestati da ga narod čim prije zaboravi!

On je živ,a dvije osobe su na groblju.
To je rezultat svega i ničim se ne može izbrisati!!
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #310 : Lipanj 30, 2012, 08:43:30 poslijepodne »
HNS bi dobio na snazi i ugledu kad bi ga maknuli ... za dobrobit sviju nas ... (Vidiš Mlačanin da se ipak po nečemu slažemo)  ;)

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #311 : Srpanj 01, 2012, 01:26:32 prijepodne »
Veli se da ima Boga i da je pravda spora ali dostižna. Gazimir pravno, most po cenu INAe, ni krif ali po Bogu i pravde...
Mogel bi ga negdo zgaziti.
Fisčki.
Na radost 99% nacije, i ne tak velikoga ali respektabilnoga broja Hunov.
wwwg tablice

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #312 : Srpanj 01, 2012, 10:05:51 prijepodne »
HNS bi dobio na snazi i ugledu kad bi ga maknuli ... za dobrobit sviju nas ... (Vidiš Mlačanin da se ipak po nečemu slažemo)  ;)

da,  mos mislit ...

upravo zahvaljujuci izbornom zakonu koji dopusta koaliranje prije parlamentarnih i lokalnih izbora , dogadja se da upravo takve nistarije koje se skupe u jatu bivsih udbasa i udbaskih potomaka , dodju na vlast i caruju o zivotu i buducnosti cijele zemlje..

kada te nakarade od izbornog cirkusa nebi bilo , a nema ga nigdje zapadno od karavanki,takve nistarije nebi nikad prismrdile do markovog trga.
ali, eto..uzivajmo u eskapadama cacicevim, durenju, prijetnji, i podrske..drugovi trebaju pripaziti da u ovoj borbi za prvog podpredsjenika, pardon, drugog predsjednika vlade ne zaborave na termin za proslavu cetnicke orgije  u Srb-u

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #313 : Srpanj 01, 2012, 12:02:48 poslijepodne »

Po radi takih licimjera, dodvornika, prijetvornika, guzičara, stranačkih dupelizaca, smutljivaca kakav si ti zato u Hrvatskoj i postoji deficit moralnosti...nije ovo od jučer ..ko bi sad trebal rješiti Čačića...sad si odjednom hrabar, pišeš tu sad inkognito protiv Čačića a kad si s njim ližeš mu jaja....SDP-e i Milanović od samog početka su znali u kaj se upuštaju ...Milanović bi se trebao konačno početi ponašati kao državnik, braniti opće dobro a ne nasjesti na Barba Lukinu demagogiju... ENDE..

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #314 : Srpanj 01, 2012, 06:23:59 poslijepodne »
muha ... deficit kulture, mozga, pismenosti, uljudnosti vlada jedino u tvojoj glavi kao i nekolicine koja me stalno napada ... Nekima je dosta napisati jednom, nekima dvaput, a za tebe specijalno tri puta ... NISAM GLASAO NI ZA HNS NI ZA SDP ... Don Ivan Grubišić je bio moj izbor na prošlim izborima. Zašto misliš ako ti slinaviš oko nečijeg dupeta i klanjaš se nekome ili nečemu, da moraju i drugi ?