Autor Tema: Afere  (Posjeta: 262859 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: Afere
« Odgovori #240 : Veljača 26, 2012, 05:37:13 poslijepodne »
Bilaj ... za tebe je ovo očito događaj bez nekog velikog značaja, pa žali bože truda.

Da netko ne zna točno koliko je dobio mljekarskih poticaja a ta informacija se lagano može pronaći na internetu i javno je objavljena- to je apsolutno beznačajno i ne zaslužuje pažnju.

Naravno to je svima beznačajno osim onima koji se žele baviti jeftinim politikanstvom i namjernom diskreditacijom ljudi.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #241 : Veljača 26, 2012, 05:50:48 poslijepodne »
...
...to je apsolutno beznačajno i ne zaslužuje pažnju.

Vidiš kako ponekad i milijunski iznosi postanu "beznačajni" te ne zaslužuju pažnju ... (PO TEBI ...)
« Zadnja izmjena: Veljača 26, 2012, 05:56:48 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #242 : Veljača 26, 2012, 06:03:18 poslijepodne »
Vidiš kako ponekad i milijunski iznosi postanu "beznačajni" te ne zaslužuju pažnju ...

Ono što je po zakonu, legalno, javno i transparentno ne zaslužuje biti u aferama osim OSIM TEBI kojem je jeftino politikanstvo jedino što je na pameti.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #243 : Veljača 26, 2012, 07:22:20 poslijepodne »
Vidiš Bilaj, žalosno je što je prošla vlada ozakonila pun kufer gluposti te je to postalo po zakonu, javno i transparentno, samo da bi nagrađivala "odane". Sad se malo po malo otkrivaju razne nebuloze i afere s dotacijama, poticajima i mitologijama. Znam da bi ti (a i još neki ovdje) bili sretni da se ne čačka po tome ... sam si napisao da je to mizerno i sitno, beznačajno.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #244 : Veljača 26, 2012, 07:49:43 poslijepodne »
Vidiš Bilaj, žalosno je što je prošla vlada ozakonila pun kufer gluposti te je to postalo po zakonu, javno i transparentno, samo da bi nagrađivala "odane". Sad se malo po malo otkrivaju razne nebuloze i afere s dotacijama, poticajima i mitologijama. Znam da bi ti (a i još neki ovdje) bili sretni da se ne čačka po tome ... sam si napisao da je to mizerno i sitno, beznačajno.

Eto to je tipično pisanje stranačkih jurišnika koji su samo fokusirani na stranačke boje i pišu o aferama samo kada treba nekoga populjvati i diskreditirati a ne pisati o stvarnim problemima, krađama i lopovlucima kojih ima previše.

Naravno stranački jurišnici ne poznaju razliku između situacija kao kada netko krade ili  protuzakonito namješta poslove i situacije kada netko ne zna napamet koliko je točno dobio poticaja i pritom sve poticaje dobio po zakonu, javno, transparentno i pošteno.

Takvi stranački jurišnici neće napisati ništa o stvarnim lopovlucima kada netko dobije poticaje a nema propisane nasade.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #245 : Veljača 27, 2012, 06:51:14 prijepodne »
Bilaj, si malo pobrkal neke stvari, nisam ni u jednoj stranci, ali kad napišem da se stvari trebaju dovesti na čistac, odmah sam stranački jurišnik (nisi napisao koje stranke, jer ni sam ne znaš dal da me smjestiš u ovu ili onu stranku) Pišeš o zakonu, (valjda se kužiš i u to između ostalog) to je jaaaaaaako rastezljiv pojam koji se stalno primjenjujerazličito, ovisno na kojj si strani. Miki Matić je dobio "poticaje" u vidu informacija kuda će prolaziti autocesta i posadio jabuke na tom terenu. Da li je dobivao poticaje po broju stabala, ne znam, najvjerojatnije da je. Dobio je po zakonu i obeštećenje za taj voćnjak. Sve je bilo po zakonu ... ili možda nije ? Kao što sam već i napisao, zalažem se da se sve dovede na svjetlo dana, bilo da se radilo o mljekarima, voćarima, braniteljima i lažnim invalidima.
« Zadnja izmjena: Veljača 27, 2012, 06:58:38 prijepodne koko-vg »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #246 : Veljača 27, 2012, 07:44:37 prijepodne »
Mlačanin, nisam te pital kao moderatora nego kao forumaša da prokomentiraš. Potrudi se, molim te ...

Oprosti koko-vg, ne mogu se potruditi , jer nikako ne mogu shvatiti kaj bi ti htio. Sad si na jednom kraju sa pisanjem , pa opet na drugom kraju. Sve mi izgleda kao da voziš slalom. I  postove koje pišeš  nemaju neki tvoj stav, nego stalno nabrajaš. Oprosti nije mi zanimljivo, zaista .
Sama tema , o seljacima je nakaj sasvim drugo i ovaj komentar se ne odnosi na tu temu.
Lijepo te pozdravljam i uživaj u ovom tjednu .
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Bilaj

• Gost
« Odgovori #247 : Veljača 27, 2012, 09:22:34 prijepodne »
Kao što sam već i napisao, zalažem se da se sve dovede na svjetlo dana, bilo da se radilo o mljekarima, voćarima, braniteljima i lažnim invalidima.

Eto to je tipično bježanje od problema i izbjegavanje odgovora.

Koko-vg nije prozvao Zorića za lopvluk, krađe, mita i korupcije nego je prozvao Zorića jer ne zna napamet koliko je dobio poticaja.

To je jeftino politikanstvo i upravo su to odlike stranačkih jurišnika koji zbog dnevne politike diskreditiraju čovjeka jer ne zna napamet nešto što je javno poznato, transparentno, legalno, zakonito i pravedno.

Onog trenutka kada će takvo osobe prestati pisati jeftine političke pamflete poput ove nazovi "afere" Zorić i početi pisati o pravim problemima kao matićevi vočnjaci ili navodno afere sadašnjeg ministra kojeg neki optužuju za isto takve virtualne vočnjake.

Srž problema sa mljekarima jest otkupna cijena mlijeka i poticaji a ne dali Zorić napamet zna koliko je dobio poticaja.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #248 : Veljača 27, 2012, 09:44:07 prijepodne »
Matija Babić
Hrvatskom upravljaju Bajić, Pavić i Josipović

Jučer je kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u 2 gostovao osnivač i vlasnik internetskog portala Index.hr Matija Babić.

http://www.nacional.hr/clanak/125706/hrvatskom-upravljaju-bajic-pavic-i-josipovic

Interesantno, pregledavao sam malo portale na drušvenoj mreži, nigdje ništa osim kaj Nacional prenosi i naravno Index

http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-josipovicev-zamp-josipovicevom-prijatelju-isplatio-33-milijuna-kuna/600812.aspx

STRAŠNO!!!!!!

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #249 : Veljača 27, 2012, 11:25:28 prijepodne »
Kao što sam već i napisao, zalažem se da se sve dovede na svjetlo dana, bilo da se radilo o mljekarima, voćarima, braniteljima i lažnim invalidima.

Eto to je tipično bježanje od problema i izbjegavanje odgovora.

Koko-vg nije prozvao Zorića za lopvluk, krađe, mita i korupcije nego je prozvao Zorića jer ne zna napamet koliko je dobio poticaja.

To je jeftino politikanstvo i upravo su to odlike stranačkih jurišnika koji zbog dnevne politike diskreditiraju čovjeka jer ne zna napamet nešto što je javno poznato, transparentno, legalno, zakonito i pravedno.

Onog trenutka kada će takvo osobe prestati pisati jeftine političke pamflete poput ove nazovi "afere" Zorić i početi pisati o pravim problemima kao matićevi vočnjaci ili navodno afere sadašnjeg ministra kojeg neki optužuju za isto takve virtualne vočnjake.

Srž problema sa mljekarima jest otkupna cijena mlijeka i poticaji a ne dali Zorić napamet zna koliko je dobio poticaja.

Bilaj, potrgal si se od fraza da objasniš nekaj o čemu nemaš pojma.  Ne radi se o jednome, nego o dvojici - ZORIĆ i ŠOLČIĆ, o kojima sam prenio linkove gdje se spominju poticaji, odnosno iznosi koje su dobili te za što su ih iskoristili, a s druge strane kukaju da nemaju novca. Sve je to njima bivša vlada dala, a bilo je po zakonu, za kojeg tvrdim da ga treba pod hitno mijenjati.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #250 : Veljača 27, 2012, 11:53:36 prijepodne »
Citat:
koko-vg

Bilaj, potrgal si se od fraza da objasniš nekaj o čemu nemaš pojma.

A kaj ti delaš pokvareni pristrani izopačeni smradu, o čemu ti imaš pojma osim kaj glumataš tu da nisi u niti jednoj stranci a mogao bih se okladiti da jesi i to u HNS-u, sad ću ja malo kao Babić jučer kod Stankovića, posao si vjerovatno dobio kao nagradu u gradskoj upravi zahvaljujući tvojoj sljepoj i bolesnoj stranačkoj poslušnosti...sad koristiš PC-i i javljaš se negdje sa 3 kata, sa računala koji smo ti osigurali svi mi koji radimo i iz svoje plaće odvajamo i plaćamo porez, kak te nije sram...

Bilaj

• Gost
« Odgovori #251 : Veljača 27, 2012, 12:25:02 poslijepodne »
Za razliku od tebe koji se bavi jefitnim politikanstvom poput ovog:

[/quote] Ne radi se o jednome, nego o dvojici - ZORIĆ i ŠOLČIĆ, o kojima sam prenio linkove gdje se spominju poticaji, odnosno iznosi koje su dobili te za što su ih iskoristili...
[/quote]

Ja pišem o konkretnim mogućim krađama, lopovlucima, mitu i korupciji.
Naravno tebi je najbitnije da ČAK DVOJCA ne znaju napamet točno koliko su dobili poticaja.

Ako pažljivo čitaš, promjetit ćeš da već dvojica ne znaju koliko su poticaja dobili (...) ZORIĆ i ŠOLČIĆ

Jaguar

• Gost
« Odgovori #252 : Veljača 27, 2012, 12:29:34 poslijepodne »
Bilaj, ne razumijem zašto mislite kako poticaji ne spadaju u afere?
Pa u poticajima su podjeljene milijarde kuna iz proračuna.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #253 : Veljača 27, 2012, 12:44:32 poslijepodne »
Hoće li tko dati osvrt na Babićevu optužbi za Josipovića?...afera slč. Sanaderovoj, samo kaj su ovdje drugi protagonisti....

Bilaj

• Gost
« Odgovori #254 : Veljača 27, 2012, 01:05:24 poslijepodne »
Bilaj, ne razumijem zašto mislite kako poticaji ne spadaju u afere?
Pa u poticajima su podjeljene milijarde kuna iz proračuna.

Naravno da ima mijesta ako netko govori o tome kako se ukralo, smuljalo, namjestio natječaj, sadilo virtualne vinograde i vočnjake itd...

Ali ako netko kao koko-vg inzistira da je afera to što Zorić ne zna napamet koliko je dobio poticaja a taj podatak je javan, transparentan, javno dostupan, zakonit i pošten- kakve to veze ima sa aferama?
Kakve?