E sad se i ja pitam, sa obzirom na postove u drugim temema, o čemu govorim?
Pitam se bogme i ja o čemu ti to govoriš.
Pa nekak mi sve zgleda jaaaako poznato!!!
Bobe, jel ti ovo kaj govori, Jaguar, sad je prilika za prozivku!
Kao prvo - jel misliš o zadnjem postu Jaguara ili od koko-vg? Imam dojam da si se zabunil.
Oprostite poštovani forumaši, ne prozivam ali samo potvrđujem svoje prognoze.
Toliko o spremnosti na službu narodu!!
Čuj, nemam namjeru da branim ikoga niti ikoju političku stranku. Nit sam član, niti obožavatelj, niti niš slično ikoje stranke. Ja sam htio da se sruši ona zločinačka organizacija koja nam je sjebala Hrvatsku, i to je to. A sad dal budu laburisti, kukuriku ili neko treći na vlasti - to mi nema tolko značenja kolko da vlada bude sposobna vladati, kaj znači da ima većinu u saboru. Kompromise delati sa zločincima bi bilo jako loše.
A sad, ak bute tražili rupe u svem tomu kaj ovi novi delaju - i našli bute ih. To vam ja sada garantiram. Nisu ni ovi bogme anđeli. Ko si tak mislil taj bu se gadno razočaral. Ma treba i ove kontrolirati, kritizirati i napadati. Nek znaju da si nesmeju svega dopustiti. Samo hvatati se za neku slamku i time drugima "dokazivati" da ste već unaprijed
znali (Hrvati su očito svi sveznalice! ali nažalost tek poslije bitke) da ovi novi nisu ništa bolji, to je jadno. Kod zločinaca su (skoro) svi šutjeli, a sad se uzrijavate kad Čačić dobije kredit. O jebote! Još samo fali da dobi i građevinsku dozvolu, e onda bu to bil skandal! Jer to danas niko živ nemre dobiti i to je onda sigurno, ma 100% kriminal!

Dajte malo stanite na loptu. Ak bute i ove mjerili kak ste one, onda bi sad komotno mogli čkomiti ako bi i ministar financija sasvim slučajno posjedovao zemlju gdje bu se najednom po skroz novom planu gradil autoput. Kad je trebalo vikati šutjelo se, a sad bi za neki drek kredit išli na barikade. Kaj je to sad pak? Meni to liči da ste se već tolko navikli i stoga dozvoljavate da vas HDZ krade, ali drugima to nedate.
Evo, da je sad nama Hrvatima dobro, da imamo dobre plaće, da možemo srednje dobro živjeti i da Hrvatska nema nekog značajnog duga, ja se ne bi bunil ni ak bi premijer bil iz HDZa (uf!), i ak bi svi njegvi suradnici, ministri i državni službenici imali po jednu jahtu, vilu i mercedesa, i koji miliončić na računu. U takvom slučaju bi to i zaslužili. Ne bi ni riječ rekel.
Poslije 4 godine bumo vukli rezime i odjebali i ove ak nebudu dobro služili našoj Hrvatskoj.