Autor Tema: Afere  (Posjeta: 262932 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
Odg: Afere
« Odgovori #165 : Studeni 20, 2011, 05:55:33 poslijepodne »
kažeš da nije skoro zapalio pola sela??? nije bio pijan kao svaki dan?? pitaj vatrogasce iz Kuća!
Koko daj prestani, tko njega nezna...
I JA SAM ANTE GOTOVINA I MLADEN MARKAČ! branim svoje.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #166 : Studeni 20, 2011, 08:59:38 poslijepodne »
Vrijeđaš i provociraš !  LAŽEŠ I OBMANJUJEŠ ! sram te može biti !  Uvrijedio si sve koji nose prezime Lučić. O kojem ti to Lučiću govoriš ? O kojem ti to selu govoriš ? Kakvi vatrogasci ? Daj pročitaj što pišeš, a i drugi, koji bi trebali voditi računa o tome. Iznositi takve neistine i laži i da se ništa ne dogodi ? Sramota!
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline mglavovic

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #167 : Studeni 20, 2011, 09:03:52 poslijepodne »
raspitaj se u selu Kuće kaj je Lučić u pijanom stanju sve zapalio dok je palio svoj voćnjak i da li su ozlazili vatrogasci a teren gasiti vatru. Zatim ocekukem ispriku za ov vrijeđanje.
I JA SAM ANTE GOTOVINA I MLADEN MARKAČ! branim svoje.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #168 : Studeni 20, 2011, 10:04:05 poslijepodne »
raspitaj se u selu Kuće kaj je Lučić u pijanom stanju sve zapalio dok je palio svoj voćnjak i da li su ozlazili vatrogasci a teren gasiti vatru. Zatim ocekukem ispriku za ov vrijeđanje.

Ma koji Lučić ?   Ima ih više u Kučama koji imaju voćnjake, kao prvo, a kao drugo gdje je taj voćnjak kojeg je zapalio (kako tvrdiš) i u čijem je vlasništvu ? Što je sve izgorjelo ? (tvrdiš - pola sela) Kad je to bilo ? Razbacuješ se natuknicama, negdje u birtiji si nešto načuo, a u stvari nemaš pojma ni tko ni što ni kada ni gdje ni zašto. 
« Zadnja izmjena: Studeni 20, 2011, 10:07:32 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
« Odgovori #169 : Studeni 20, 2011, 10:33:54 poslijepodne »
Ako su HDZovci lopovi jel to automatski znači da je čačić nevin.
Ako sanader ukrade milione, dali to znači da Čačić smije slobodno krasti?
Jel to znači da su i HDZovci krivi za mrtve čačićeve mađare.
Ak već nekaj pitaš onda stavi znak pitanja, jer ja sad ne znam jel pitaš ili ti to zapravo tvrdiš.

Ali pretpostavljam da su sve tri rečenice pitanja, tako da bi dal komentar.
Znamo da su HDZovci su lopovi, i da je Čačić je skrivio sudar u Mađarskoj i da se od posljedica tog sudara pokušava izvuć. Osim toga i on je lopov. I treba za sve to odgovarati, isto ko i HDZovci. Pred (pravednim i nepristranim) sudom. Glede sudara - najbolje u Mađarskoj, po mom mišljenju, jer ga tam niko nemre po nekoj političkoj vezi spašavati, kaj se u Hrvatskoj na žalost događa. Zato ne vjerujem da bu tak skoro stvarno pravednog suda ovoj HDZovskoj ... organizaciji. Previše imaju utjecaja. Još.

I to je još jedan od puno razloga zakaj trebamo promjenu.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #170 : Studeni 21, 2011, 08:54:51 prijepodne »
Glede sudara - najbolje u Mađarskoj, po mom mišljenju, jer ga tam niko nemre po nekoj političkoj vezi spašavati, kaj se u Hrvatskoj na
žalost događa.

Mislim da se uvijek ima trgovine i siguran sam da će u nekom trenutku to mađari izvući kao asa iz rukava i onda će hrvatska prepustiti još nešto mađarima kao što je napravila ugovor o plinskom poslovanju.

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #171 : Studeni 21, 2011, 08:59:53 prijepodne »

Ma koji Lučić ?   Ima ih više u Kučama koji imaju voćnjake, kao prvo, a kao drugo gdje je taj voćnjak kojeg je zapalio (kako tvrdiš) i u čijem je vlasništvu ? Što je sve izgorjelo ? (tvrdiš - pola sela) Kad je to bilo ? Razbacuješ se natuknicama, negdje u birtiji si nešto načuo, a u stvari nemaš pojma ni tko ni što ni kada ni gdje ni zašto.

gluposti! Znamo jako dobro koji je Lučić u HNS-u, koji Lučić je svakodnevno pod utjecajem alkohola, Koji Lučić galami, viče, omalovažava,..To je naš velikogorički Zdravko Lučić, neki ga nazivaju spužva bob što nije pristojno jer on ne može zapaliti roštilj pod vodom.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #172 : Studeni 21, 2011, 09:26:53 prijepodne »
Zdravko Lučić ?  Ima vočnjak ?  Živi u Kučama ?   Zdravko Lučić je rodom iz sela Kuće ali živi u Gorici (to si sigurno i pročitao u njegovoj biografiji) Voćnjake ima njegov sin, a ne on. Ni jedan se ne nalazi u Kućama. Trkeljate bez veze, kraja i konca, samo da pljujete. Ne znate, kao što sam već i napisao dati podatke na osnovna pitanja: Tko(to ste napisali) kada, gdje i zašto ?

Bilaj

• Gost
« Odgovori #173 : Studeni 26, 2011, 11:16:56 prijepodne »
Afere sa najmom šatora:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/za-4-mjeseca-najma-satora-na-trgu-platio-tek-81-700-kuna.html
Ovo je strašno i prestrašno. Tak veliki šator a za samo 1000 kuna dnevno.
Pa više plačaju oni kaj imaju one drvene kučice.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #174 : Studeni 26, 2011, 02:02:39 poslijepodne »
Afere sa najmom šatora:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/za-4-mjeseca-najma-satora-na-trgu-platio-tek-81-700-kuna.html
Ovo je strašno i prestrašno. Tak veliki šator a za samo 1000 kuna dnevno.
Pa više plačaju oni kaj imaju one drvene kučice.

Za to bi netko trebao odgovarati. Postaviti onakav šator i naružiti trg metropole na onakav način za
te novce, netko bi trebao završiti u zatvoru.

zanimljivo mi je da u  ili 5 godina nitko se više nije natjecao za takav posao na trgu?
Moš mislit. da se samo kava kuvala, obzirom na cijenu kave na trgu, isplati se za te novce.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #175 : Studeni 29, 2011, 09:49:28 prijepodne »
još malo o aferama:

http://www.vecernji.hr/vijesti/otkrio-da-nestaju-stotine-kubika-trupaca-dobio-otkaz-clanak-351129

Krađe u šumama.
Naravno žviždać će završiti kao jedini krivac... lopovi nekažnjeni.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #176 : Studeni 29, 2011, 12:22:56 poslijepodne »
još malo o aferama:

http://www.vecernji.hr/vijesti/otkrio-da-nestaju-stotine-kubika-trupaca-dobio-otkaz-clanak-351129

Krađe u šumama.
Naravno žviždać će završiti kao jedini krivac... lopovi nekažnjeni.

Umrežena hobotnica, s pipcima do svake hrvatske kumice.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #177 : Studeni 30, 2011, 01:15:59 poslijepodne »
Ovo nije afera ali je primjer nepotrebnog plačanja za nerad.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
« Odgovori #178 : Studeni 30, 2011, 05:59:51 poslijepodne »
Ovo nije afera ali je primjer nepotrebnog plačanja za nerad.
Zakaj misliš da to nije afera? Em si sam to stavil u temu Afere i još u postu napisal "još malo o aferama". I kaj to sad više nije afera?

Bilaj

• Gost
« Odgovori #179 : Prosinac 01, 2011, 09:20:36 prijepodne »
Ups nisam stavio link- na ovo mislim:

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/11/30/0231006.html

sve je nažalost legalno, ali najgore je što je napravljen takav sustav da čovijek ne dolazi na posao i dobiva peneze.
Strašno i prestrašno.